FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev i Vallensbæk Kommune

Er du ambitiøs og brænder for at udvikle dig på en dynamisk arbejdsplads? Så har du mulighed for at starte din karriere i Vallensbæk Kommune.

Kunne du tænke dig at arbejde med tal og få en uddannelse, hvor du får et bredt kendskab til opgaverne inden for budget, regnskab, indkøb og opkrævning mv. i den offentlige forvaltning så er Vallensbæk Kommune noget for dig.

Om stillingen:

Som kontorelev hos os får du en enestående mulighed for at udforske forskellige arbejdsområder inden for budget, økonomistyring, prognoser, regnskab, bogføring, afstemninger, og servicering af institutioner i forbindelse med decentral økonomi. Hertil kommer opgaver i forhold til kommunale indkøb og udbud samt opgaver i relation til vores opkrævning og indsatsen i kommunens kontrolenhed. Vi tilbyder et læringsmiljø, hvor du får hands-on erfaring og mulighed for at bidrage aktivt til opgaveløsningen.

Du vil blive en del af fire forskellige teams i løbet af din toårige uddannelse og blive guidet af en elevvejleder, der støtter din faglige og personlige udvikling. De fire teams er:

Regnskabsteamet, her vil du arbejde med og indgå i de daglige opgaver med regnskab, afstemninger, fakturaadministration og forsikringer. Du vil ligeledes lære at rådgive og blive konsulent for de decentrale enheder i samarbejde med teamet.

Indkøbsteamet vil involvere dig i udbud, konkurrenceudsættelser, tilbudsindhentning. Teamet vil introducere dig i kommunens indkøbssystem, hvor der blandt udarbejdes compliancerapporter.

Budgetteamet vil introducere dig for den kommunale budgetlægning og diverse aspekter af den kommunale økonomistyring.

Debitor- og kontrolteamet vil præsentere dig for det daglige arbejde med debitor, opkrævning og betalingsaftaler. Du vil i dette team få kendskab til borgerhenvendelser i forbindelse med restancer og henvendelser i forbindelse med kontrolenheden.

En arbejdsplads med nærvær

Som økonomielev i Vallensbæk Kommune har du mange udviklingsmuligheder i en spændende kommunal organisation. Vi er en moderne arbejdsplads i konstant bevægelse, som vægter nærvær, innovation og det personlige initiativ. Du har gode muligheder for en hverdag fyldt med udfordrende og forskelligartede opgaver samtidig med at vi har det sjovt. Sammen kan vi give dig en god og attraktiv uddannelse. Her kan du se en video med en tidligere økonomielev som fortsat er ansat i kommunen.

Du vil også indgå i et team på 3 elever hvor der udover dig, bliver ansat en IT-support elev og en elev i vores Center for Sund, Familie, Social og Fritid.

Ud over spændende opgaver tilbyder vi også

 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kollegaer
 • En spændende og alsidig hverdag, hvor du er med til at sætte dit præg på opgaveløsningen
 • Masser af ansvar og selvstændige opgaver

Dine kvalifikationer:

 • Du brænder for at arbejde med tal og har gode IT-kundskaber, herunder særligt Excel
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og under deadlines
 • Du er nysgerrig, initiativrig og har en positiv tilgang til nye udfordringer
 • Du trives i et omskifteligt miljø og kan håndtere både varierede og rutineprægede opgaver

Adgangskrav:

Er du under 25 år, skal du, inden du starter på dit uddannelsesforløb hos os, have bestået en af følgende grunduddannelser:

 • EUX-kontor
 • Et fem ugers kompetencegivende forløb for studenter (HF, HTX, STK)
 • HHX eller et grundforløb (påbegyndt før 31. juli 2015)

Er du over 25 år, skal du, inden du starter på dit uddannelsesforløb hos os, kontakte en erhvervsskole i forhold til uddannelsen ”Kontor med speciale i offentlig administration”, da uddannelsens varighed og adgangskrav er afhængig af tidligere uddannelse / erhvervserfaring.

Hvis du er i tvivl, om du opfylder kravene, skal du kontakte en erhvervsskole.

Løn- og arbejdsforhold

Som elev i Vallensbæk Kommune vil din arbejdstid være 37 timer om ugen, med betalt frokostpause. Du har mulighed for flekstid, som tilrettelægges i forhold til arbejdsopgaverne og dine kollegaer. Din løn er efter gældende overenskomst med HK.

Er du mellem 18 og 25 år, er månedslønnen det første år p.t. ca. 15.832 kr. og det andet år ca. 16.663 kr. For voksenelever over 25 år er månedslønnen ca. 23.965 kr. Hertil kommer overenskomststigninger.

Send din ansøgning og CV samt standpunktskarakterer eller eksamensbevis senest torsdag den 2. maj 2024.

Vi forventer at holde samtaler den 7. maj 2024.

Ønsker du at vide mere, så kontakt Camilla Tækker på telefon 4797 4065 eller e-mail ct@vallensbaek.dk.

Vi ser frem til at læse din ansøgning og CV.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand

Datoer

Ansøgningsfrist: 2. maj 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Camilla Tækker
(+45) 4797 4065
ct@vallensbaek.dkFind vej

.

Om Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk Kommune får man det bedste fra mange verdener. Der er naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, der understøtter et udviklende børne- og ungeliv og et højt serviceniveau. Den centrale placering i hovedstadsområdet er med til at tiltrække stadig flere borgere og virksomheder.

Kommunen har omkring 18.000 indbyggere, som alle kan få gavn af de hyggelige boligområder, letbanen, sportspladser og grønne områder, der skyder op i hele kommunen.

Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi samarbejder dagligt med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører for på bedst mulig vis at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt.

Når du træder ind i organisationen, bliver du en del af et stort fællesskab med 1300 ansatte, hvor samarbejde er en altafgørende faktor. Det betyder, at ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid. Du kan læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i kommunens Medarbejder- og ledelsesgrundlag.

Vi har en målsætningen om røgfri generation 2030, så for alles skyld er der røgfri arbejdstid.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®