FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Økonomielev søges til Nortec A/S

Har du flair for økonomi og interessen for at jonglere med tal?

Du har nu mulighed for at blive en del af Nortecs økonomiteam bestående af seks medarbejdere. Du vil hos Nortec få masser af frihed til at løse dine arbejdsopgaver og få tilknyttet en mentor fra starten, som nøje vil følge din udvikling og sikre at du kommer godt igennem en bred vifte af økonomiopgaver i din elevperiode.

Som økonomielev hos Nortec prøver du kræfter med hele regnskabsområdet, herunder

  • Debitor, kreditor- og finansbogføring
  • Ordreregistrering og fakturering
  • Moms og afgifter
  • Omkostningsstruktur og kontraktberegninger
  • Workflow og økonomiprocesser
  • Intro til likviditetsstyring, budgetter og controlling

Hvem er det vi søger?

Vi har udkig efter en elev, som har lyst til at lære, er nysgerrig og initiativrig. Du vil få et stort ansvar og hurtig mærke betydningen af din rolle. For at lykkes i rollen skal du besidde følgende personlige kompetencer:

  • Du er en teamplayer og er smilende og udadvendt
  • Du vægter kvalitet i dit arbejde, og ordentlighed beskriver dig godt som person
  • Du brænder for at jonglere med tal og dit arbejde bærer præg af præcision
  • Du holder af at arbejde struktureret og analytisk

Du vil hos Nortec opnå et godt kendskab til MS Office-pakken samt en række relevante regnskabsprogrammer. Det er et krav at du har en god relevant økonomisk uddannelse, herunder EUX, HHX eller HF, der giver dig den nødvendige ballast til at kunne udføre jobbet.

Hvem er Nortec så lige?

Hos Nortec får du chancen for at arbejde i en vækstende virksomhed, som tør tænke ud af boksen og samtidig er førende inden for sit felt. Vi beskæftiger ca. 100 medarbejdere og arbejder med professionelle vaskeri- og ladestander løsninger skræddersyet til boligforeninger. Hos Nortec er tonen uformel og vi har en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi tilbyder topklasse kolleger og frokostordning, så du ikke behøver at smøre madpakke.

Er du fortsat interesseret?

Kontakt Michael Morum på telefon 40820036 eller mail mm@nortec.dk

Send din ansøgning hurtigst muligt mm@nortec.dk eller via "Ansøg nu" knappen. Vi behandler ansøgninger fortroligt og løbende, og vi lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Nortec A/S
Ellehammersvej 16
7100 Vejle

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Michael Morum
(+45) 40 82 00 36
mm@nortec.dkFind vej

.

VI SKABER OPTIMAL VASKERIDRIFT

Nortec er sat i verden for at give vores kunder markedets bedste løsninger til indbydende, professionelle vaskerier. Vi er et dansk familieejet selskab etableret i 1988 med servicering af vaskerier som vores kernekompetence – og sådan er det fortsat.

I dag tilbyder vi desuden salg og leje af professionelle vaskerimaskiner og totalløsninger på finansiering, etablering og drift af vaskerier. Gennem årene har vi opnået en uvurderlig erfaring med service, produkter og teknisk kompetence. Men også en 360 graders forståelse for behovene i en lang række brancher, som afspejler sig i både vores rådgivning og innovation.

Virksomheden har i dag ca. 100 medarbejdere, hovedsæde i Vejle og en afdeling i Brøndby. Vi har bygget Nortec på god service, og det er fortsat både vores drivkraft og vores mål. Så uanset hvilken ydelse du får fra os, er det aftryk, vi mere end noget andet ønsker at efterlade – oplevelsen af uovertruffen god service.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®