FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Handelselev hos NORDEX FOOD

Har du lyst til at kickstarte din karriere indenfor internationalt salg og support i en virksomhed, der har stor succesrate i at uddanne elever? Så læs med her NORDEX FOOD søger lige nu en frisk handelselev med start 1. september 2024.

Som handelselev hos NORDEX FOOD A/S får du en 2-årig uddannelse, der består af både praktik, skoleophold og internationalt udsyn. Du vil indgå i Salgssupport teamet og få en spændende hverdag i en international og udviklingsorienteret virksomhed. Elevstillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, og uddannelsen afsluttes med en skriftlig fagprøve. Laura vores 1. års elev i samme afdeling fortæller.

"Jeg synes det er fedt at være elev. Jeg får en uddannelse, hvor jeg lærer rigtig meget gennem praksis. I den første tid havde jeg en kollega til at sidde med på sidelinjen og guide mig, og nu får jeg selv lov til at sidde med tingene selv. Det er meget lærerigt.”

Vi sammensætter dit uddannelsesforløb sammen med dig, således at du kommer rundt i de relevante afdelinger på hovedkontoret i Dronninglund. Du får direkte kundekontakt, og en bred international kontaktflade både internt i virksomheden og med eksterne samarbejdspartnere. Du får en unik mulighed for at udvikle dig i stillingen, hvor du har kontakt til det meste af verden og mange forskellige kulturer.

Dine arbejdsopgaver

Det er dig, der opretter og afvikler salgs- og indkøbsordrer fra start til slut. Du sørger for transportbooking og koordinering med vores mejerier, leverandører og lagre i ind- og udland. Du vil stå for reklamationsoprettelse for de kunder som du har ordreansvaret for. Samt andre ad hoc-opgaver der kommer i forbindelse med vores ordre flow.

Vi arbejder med programmerne i Microsoft Office-pakken og i ERP-systemet D365.

Om dig

  • Du har afsluttet en HHX, STX (med de nødvendige tillægskurser) eller en EUX Business
  • Du taler og skriver godt på engelsk og er generelt klar til at udvikle dine sproglige kompetencer, måske også de tyske?
  • Du er selvstændig og ansvarsbevidst
  • Du har et positivt og smittende humør
  • Du er serviceminded, fleksibel og samarbejdsvillig
  • Du har masser af energi, gå-på mod og ikke mindst lyst til læring og udvikling

Vi tilbyder

En stærk virksomhedskultur, hvor Ansvarlighed, Ejerskab, Uafhængighed og Redelighed danner ”hjørneflagene” på vores fælles spillebane, og hvor frihed under ansvar er en selvfølge. Vi har stor tradition for at uddanne handelselever, og vi er parate til at tage godt imod dig. Du vil få en "go to person", som er opmærksom på dig og dine udviklingsbehov. I NORDEX har vi det godt sammen socialt med stærke traditioner og en aktiv Personaleforening. Vi har høj medarbejdertrivsel, som vi følger og måler hver måned.

Når du starter i NORDEX FOOD, vil du opleve at du får mange dedikerede og hjælpsomme kolleger som er klar til at give dig en grundig onboarding og introduktion til vores interessante hvide osteverden.

Du får løn under hele uddannelsesforløbet – også i skoleperioderne.

Lyder denne elevstilling som noget for dig?

Så send os meget gerne en kortfattet ansøgning eller en video og et CV hurtigst muligt. Vi afholder samtalerne løbende, og er klar til at ansætte når vi finder det rigtige match.

Har du have spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NORDEX FOOD A/S
Nordre Ringgade 2
9330 Dronninglund

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Afdelingschef, Linda Friis
(+45) 23 33 23 91Find vej

.

NORDEX FOOD A/S er en familieejet dansk virksomhed med egne produktionssteder i Danmark, Østrig og Rumænien. Med mere end 35 års erfaring med produktion og salg af hvide oste er vi i dag en af Nordeuropas største udbydere af salatost, Feta og Halloumi samt en række andre oste- og mejeriprodukter. Vi har en omsætning på 2,7 mia. kr, og vores produkter forhandles i mere end 70 lande verden over.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®