FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Elev Møbelsælger

Hos Danbo Møbler i Esbjerg kan vi tilbyde dig en hverdag omgivet af smukke, kvalitets møbler fra danske og internationale leverandør. Vi søger en Elev, som er passioneret og engageret som brænder for at lære noget om møbler, har et naturligt salgstalent og motiveres af at levere en god kundeservice.

Du bliver en del af et mindre team, hvor vi hjælper hinanden i mål med hverdagens opgaver . Derfor skal du ikke være bleg for at tage ved når det kræves.

Vi tilbyder en Elev stilling, hvor du vil indgå i et uformelt miljø med dygtige og engagerede kolleger. Her er humøret højt og sammenholdet stærkt. Det er vigtigt for os, at selvom hverdagen er travl, så er det sjovt at gå på arbejde.

Dine arbejdsopgaver:

  • Salg og rådgivning af møbler og boligtilbehør.
  • Formidling af møbler, materialer og vedligeholdelse.
  • Hjælpe med at holde butikken pæn og præsentabel i det daglige.
  • Samle møbler til udstillingen.
  • Prismærkning af møblerne i butikken.
  • Opdaterer hjemmeside.
  • Ad hoc-opgaver.

Din profil:

Vi søger en kollega, der har mod på at lære nyt og har en naturlig interesse for møbler og indretning.

Derudover er det vigtigt for os, at du er løsningsorienteret, har gåpåmod og har et stort servicegen, hvor det er naturligt for dig at gå det ekstra skridt for kunden.

Du er ikke bange for at arbejde i weekenden.

Ansøgning:

Mærk ansøgningen ”Elev ”. Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter så snart den rette kandidat byder sig. Tøv derfor ikke med at sende os din ansøgning.

Send ansøgningen på bs@danboesbjerg.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danbo Møbler Esbjerg ApS
Tømrervej 15
6710 Esbjerg V

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. juni 2024
Tiltrædelse: snarest muligt

Kontakt

bs@danboesbjerg.dkFind vej

.

Om Danbo Møbler-kæden

Danbo Møbler har i alt 10 privatejede butikker i Danmark, og vores møbelbutik i Esbjerg er én af dem. Her har vi dygtige og engagerede møbelmedarbejdere, der er parate til at hjælpe dig, når du søger nyt møbel i Esbjerg. Vores primære fokus er kvalitet og kundetilfredshed. 

Alle vores Danbo-butikker har det samme grundsortiment, og hver forretning sætter samtidig sit eget lokale præg på udvalget. Danbo Møbler har eksisteret i ikke mindre end 49år, og vi er medlem af Dansk Detail. Dette giver dig som forbruger både tryghed og sikkerhed, når du handler hos os – vi giver dig nemlig bl.a. 24 måneders reklamationsret.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®