FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

En elevplads ud over det sædvanlige - bliv speditørelev hos ALPI i Padborg

Sæt fart på din karriere med en spændende international uddannelse og et af branchens bedste elevforløb. Ønsker du at blive en del af et team, hvor godt kollegaskab er i højsædet, og hvor du hurtigt kan få ansvar og indflydelse på egne opgaver – så er du måske vores nye elev.

Hos ALPI tager vi hånd om vores elever og har fokus på, at du trives og udvikler dig. Du vil opleve et godt fællesskab blandt vores elever, og igennem vores elevprogram kommer du på et grundigt introduktionsforløb, efterfulgt af interne uddannelsesdage og elevarrangementer.

I løbet af din 2-årige uddannelse indenfor spedition og shipping deltager du i 7-9 ugers skoleophold. Læs mere:https://blivspeditoer.dk/speditoeruddannelsen/

"Fællesskabet hos ALPI er virkelig godt, man bliver hurtigt en del af både afdelingen, men også organisationen. Som elev hos ALPI får du hurtigt tildelt en masse ansvar. De går meget op i, at man lærer bedst, ved at arbejde med det. Hos ALPI er man ikke ”bare” elev, man bliver behandlet på lige fod med alle andre ansatte." - Helene Kaae Nielsen, udlært elev

Du

  • får en afvekslende hverdag, hvor 2 dage aldrig er ens
  • får faglige og personlige udviklingsmuligheder, som er tilpasset dig
  • får en bred kontaktflade internt og eksternt til kunder og samarbejdspartnere
  • lærer at planlægge og koordinere transporter til hele verden på den hurtigste og bedste måde
  • får en international uddannelse, som bl.a. indeholder kommunikation, kulturforståelse, sprog, godt købmandskab, kundeservice og salg.

Din baggrund og kompetencer

  • du har én af følgende uddannelser: EUX, HHX, HTX, HF eller STX
  • du kan tale engelsk og gerne tysk, men det er ikke et krav
  • du er serviceminded
  • du har en positiv indstilling og et godt drive
  • du kan lide at have mange bolde i luften.

Du bliver en del af en global virksomhed med kontorer i mere end 77 lande samt 5 afdelinger i Danmark. Der er gode muligheder for fastansættelse efter endt elevforløb hos ALPI.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Mønniche, HR Coordinator, tel. 7730 3915 eller læs mere på alpi.dk

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Tiltrædelse

Den 1. september 2024

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ALPI Danmark A/S
Risbrigvej 2
6330 Padborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR Coordinator, Maria Mønniche
(+45) 77 30 39 15Find vej

.

BLIV ELEV HOS ALPI OG FÅ FART PÅ DIN KARRIERE

Som elev er du velkommen til at udfolde dit talent og gøre karriere hos ALPI.

Vi tager hånd om vores elever. Socialt og fagligt. Vi gør os umage for at skabe et spændende miljø og et afvekslende forløb med mulighed for udvikling. Tilpasset efter den enkelte elevs faglige baggrund og interesser. Det gælder både lager-, logistik- og speditørelever.

Uanset funktion, så bliver ALPIs elever oplært til at udfylde vigtige pladser i et internationalt arbejdsmiljø, hvor alle er afhængige af hinanden. Som speditørelev får du også chancen for at komme ud i verden på et af ALPIs kontorer fordelt på 81 lande – allerede i din elevtid eller efter endt uddannelse.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®