FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Schou søger elever til salg, indkøb og marketing

Bliv en del af vores næste trainee hold: Schou søger elever

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024!

Om os

Vi er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Med fokus på kvalitet, innovation og bæredygtighed har vi etableret os som nøglespiller på markedet. Vi investerer i talenter og tilbyder et inspirerende læringsmiljø for vores elever.

Om stillingerne

Fælles for elevstillingerne hos os er, at du vil få mulighed for at arbejde på tværs af projekter, og dermed får en bred vifte af erfaringer. Du vil foruden din nærmeste leder, blive tilknyttet erfarne oplærings- og elevansvarlige, der vil støtte dig i din faglige og personlige udvikling. Elevstillingen vil give dig et solidt fundament til din fremtidige karriere, med spændende udviklingsmuligheder og karriererejse. Vi har fokus på fællesskab og sparring mellem vores elever, og arrangerer i den forbindelse bl.a. fælles frokoster og elevdage mellem alle vores elever. Du vil derfor indgå i et større fællesskab af elever, på forskellige stadier af uddannelsen.

Vi søger

Handelselever - Salg

Er du en passioneret sælger, der brænder for at skabe gode kundeoplevelser og -relationer? Vi søger netop 2 energiske og motiverede elever til vores salgselevprogram! Med fokus på kvalitet, service og gode kundeoplevelser etablerer og fastholder vi loyale kunderelationer.

Som salgselev hos os, vil du få muligheden for at lære alt om salgsprocessen fra start til slut. Du vil blive trænet i at rådgive kunder, håndtere salgssituationer, herunder deltage i kundemøder, tilbudsgivning, kampagne koordinering samt salgsopfølgning i tæt dialog med kunder og på tværs internt mellem salg og indkøb, med fokus på at sikre høj kundetilfredshed. Vi tilbyder et lærerigt og udfordrende elevprogram, der vil ruste dig til en spændende karriere inden for salg.

Vi søger

 • Motiverede og udadvendte elever med et naturligt talent og interesse for salg og service.
 • Gode kommunikationsevner og evnen til at skabe gode relationer.
 • Lysten til at lære og udvikle sig indenfor salgsområdet.
 • Gode excel færdigheder og salgsanalytisk tilgang er en fordel, men ikke et krav.
 • En positiv og proaktiv tilgang til arbejdet, samt evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i team.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Lund, Head of Sales Outdoor på tlf. nr.: +45 5190 9336, eller Lasse Beining, Head of Sales Home & Kitchen på tlf. nr.: +45 2129 2980.

Handelselever - Indkøb

Har du et udpræget forhandlingsgen, rækker dine forhandlingsevner længere end de flestes og værner du om det gode samarbejde med leverandørerne? Vi søger netop 2 engagerede elever med højt drive til vores indkøbselevprogram! Med fokus på gode relationer, har vi skabt en stærk position på markedet og etableret os som en pålidelig leverandør af produkter til vores kunder.

Som indkøbselev vil du få mulighed for at lære alt om indkøbsprocessen, fra planlægning og forhandling til opfølgning og leverandørstyring. Du vil blive en vigtig del af vores indkøbsteam og arbejde tæt sammen med erfarne indkøbere for at sikre, at vores indkøb opfylder vores og kundernes behov og krav.

Vi søger

 • Ambitiøse og analytiske elever med interesse for indkøb og forhandling.
 • Gode kommunikationsevner og evnen til at opbygge stærke relationer.
 • Evnen til at arbejde struktureret og selvstændigt samt håndtere flere opgaver samtidigt.
 • En proaktiv tilgang til opgaver og lysten til at lære og udvikle dig inden for indkøbsområdet.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin V. Pedersen, Lead Category Buyer Outdoor på tlf. nr.: +45 4028 2758.

Visual Merchandiser

Drømmer du om en karriere, hvor kreativitet og handel mødes? Vi søger en passioneret og ambitiøs visual merchandiser elev til vores marketingsafdeling. Her sætter vi en ære i at skabe unikke og inspirerende shoppingsoplever for vores kunder. Med fokus på innovation og trends er vi en førende spiller på markedet.

Som visual merchandiser, vil du blive en del af vores dedikerede team på 5 kollegaer, der arbejder på at skabe visuelle præsentationer og layouter, som appellerer til vores kunders sanser og skaber salg. Du vil få mulighed for at lære alt om planlægning, opstilling af udstillinger, bidrage til unikke og inspirerende visuelle fortællinger og meget mere, under kyndig vejledning af vores erfarne medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og omfatter bl.a.:

 • Trimning og dekorering af vores showrooms.
 • Opsætning af tekster, banner og skilte.
 • Malerarbejde
 • Bestilling af vare til showroom.
 • Tegning og opstilling af messer.

Vi søger

 • Kreativ, fleksibel og passioneret elev med interesse for trends og tendenser.
 • Gode kommunikationsevner og flair for at arbejde med farver, former og layout.
 • Evnen til at tænke innovativt og skabe visuelle løsninger, der skiller sig ud.
 • Positiv og energisk tilgang til opgaver samt evnen til at arbejde i et dynamisk miljø.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om stillingerne, er du velkommen til at kontakte vores teamleader for Visual Merchandiser Pia, på tlf.nr.: +45 2635 9393.

Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende elevstilling i en international vækstorienteret handelsvirksomhed.
 • Mulighed for at arbejde med erfarne fagfolk, hands-on erfaring og et springbræt til en karriere i international virksomheden.
 • Gode arbejdsvilkår, attraktive personalegoder såsom sundheds- og pensionsordning, massage, kontorfitness, frugt- og grøntordning, rabataftaler og meget mere. Derudover arrangerer vi sommer- og julefester, samt mange andre aktive og sociale arrangementer.
 • Løn efter den kollektive overenskomst indenfor uddannelsesområdet.

Ansøgning

Hvis ovenstående har fanget din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning via "Ansøg nu" knappen. Vi behandler alle henvendelser fortroligt, og samtaler afholdes løbende.

Vi opfordrer alle interesserede i at søge stillingerne uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Schou Company A/S
Nordager 31
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2024

Kontakt

Salg: Søren Lund
(+45) 51 90 93 36

Indkøb: Martin V. Pedersen
(+45) 40 28 27 58

Visual Merchandiser: Pia
(+45) 26 35 93 93Find vej

.

Om Schou Company A/S

Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. Schou har indkøbskontor og showroom i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. Læs mere på schou.com.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®