FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Kontorelev med speciale i Økonomi – er det dig??

Hvis du drømmer om en fremtid med tal, regnskab og økonomiforståelse, har du nu chancen for at blive Midttrafiks næste kontorelev med speciale i Økonomi.

Vi er 130 engagerede kolleger i huset som er klar til at tage imod dig og tilbyder en alsidig og travl hverdag med styr på økonomien

Midttrafik er en politisk ledet organisation der ejes af 18 kommuner samt region Midtjylland og det giver en spændende hverdag med fokus på kollektiv trafik - et emne som næsten alle har en holdning til. Organisationen arbejder med udgangspunkt i data og digitaliserer hvor det giver mening samtidigt med der holdes fokus på tilfredse kunder og leverandører som strategimål.

Som elev ved Midttrafik vil du få et spændende og solidt uddannelsesforløb med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du får en grundig oplæring med fokus på forretningsforståelse og processer, og med tiden vil du få mere ansvar og selvstændige opgaver. Udover skoleopholdene vil din praktiske oplæring omfatte:

  • Debitor-, Kreditor og Finansbogføring
  • Afstemning af kontanter, bank, salgssystemer og lidt om løn
  • Udarbejdelse af materiale til årsregnskab og revision
  • Kundekontakt som del af debitorplejen

Din hverdag centrerer sig om økonomisystemet, hvor Midttrafik netop har opgraderet til Dynamics 365 FO, og du vil blive dus med at overføre en kundevendt adfærd til retvisende bogføring til årsregnskabet.

Om dig

Vi forventer, at du har afsluttet og bestået EUX, EUS for studenter eller et grundforløb der giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i økonomi, at du har kendskab til Officepakken og selvfølgelig at du har interesse for tal og økonomi.
Herudover har du følgende kompetencer:

  • Du sætter en ære i dit arbejde, er omhyggelig og nøjagtig
  • Du motiveres af en dynamisk hverdag og tør tage ansvar for dine opgaver og deadlines
  • Du er generelt velformuleret på dansk og engelsk
  • Du er serviceminded, positiv og har et godt humør

Vi tilbyder

Du bliver en del af et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige kolleger og spændende opgaver. Der er gode arbejdsforhold på nyrenoverede kontorer i Højbjerg.

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst for kontorelever i kommuner.

Ansøgning

Elevpladsen kan søges via "Ansøg nu" knappen på denne side. Der gennemføres løbende ansættelsessamtaler og muligheden for at søge jobbet lukkes når den rigtige kandidat er fundet. Så send din ansøgning allerede i dag!

Tiltrædelse den 1. september 2024.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Marianne Berggreen Rasmussen på telefon 21 12 00 56.

Du kan læse mere om Midttrafik på www.midttrafik.dk eller følge os på Facebook.com/midttrafik.dk og https://dk.linkedin.com/company/midttrafik

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Midttrafik
Søren Nymarks Vej 3
8270 Højbjerg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Teamkoordinator, Marianne Berggreen Rasmussen
(+45) 21 12 00 56Find vej

.

Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en politisk bestyrelse. Vi er 125 ansatte, som sætter pris på en spændende arbejdsdag med en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger målstyring til at sikre, at vi er effektive, og vi spørger ofte kunder og leverandører om vi gør det godt nok. Midttrafik er derfor en organisation i konstant udvikling, hvor der sjældent er langt fra idé til handling. Hverdagen er præget af et fagligt inspirerende miljø.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®