FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Lægemiddelstyrelsen søger to nysgerrige og initiativrige kontorelever

Du tilbydes en kontoruddannelse med mange spændende opgaver, hvor du kommer tæt på beslutninger og vurderinger til gavn for det danske samfund. Elsker du faglige udfordringer, som vil understøtte en stærk personlig udvikling, og ønsker du gode kolleger, så er vi stedet for dig.

Dit elevforløb

I Lægemiddelstyrelsen tilbyder vi en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik i Lægemiddelstyrelsen og skoleperioder - som udgangspunkt på Niels Brock. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Som led i uddannelsen vil der også være en tur til Bruxelles, hvor man får mulighed for at besøge EU’s hovedkvarter.

Vi er fire sektioner/teams, som tilbyder vores to kommende elever en spændende uddannelse indenfor offentlig administration. Din oplæring vil primært foregå i to sektioner. Vi sammensætter forløbene endeligt ud fra vores nye elevers ønsker og kompetencer.

Lidt om opgaverne i de fire sektioner/teams:

Sagsstyring:

I vores sektion vil du blive en del af et team, hvor vi primært arbejder med administrativ sagsbehandling. Vi tilbyder opgaver, som fx indchekning af sager og validering af dokumenter. Derudover behandling af ansøgninger om markedsføringstilladelser til lægemidler samt supportopgaver for enheden og styrelsen. Vi har stort fokus på faglig og teknologisk udvikling indenfor sagsbehandling. Derfor vil du også blive introduceret til vores interne robotter og få et indblik i, hvordan vi udvikler og arbejder indenfor dette område.

Central Journal og Informationscenter:

Hos os er opgaver med borgerservice i centrum. Vi tilbyder et forløb, hvor du får et godt overblik over mange forskellige områder. Du bliver bl.a. trænet i at give servicemindede myndighedssvar med hjælp fra gode kolleger og vores eget AI-værktøj. Dette er både på skrift og telefonisk. Derudover får du også andre opgaver, bl.a. at opdatere og organisere vores viden.

Medicinsk Udstyr:

I vores enhed vil du komme omkring forskellige typer af opgaver. Vi involverer dig i vores gebyropkrævnings- og registreringsproces, du kommer til at få koordinerende opgaver, som bl.a. kræver kalenderstyring i Outlook, og du vil også have mulighed for at arbejde med kommunikation ved at opdatere vores hjemmeside, gennemgå redigering og udsendelse af vores nyhedsbrev. Ud over det vil du også stifte bekendtskab med EU-samarbejdet ved at sikre, at dokumenter fra EU kommissionen fordeles til de rette medarbejdere og journaliseres i vores journaliseringssystem.

Laboratorium:

Her vil du få mulighed for at arbejde med en bred vifte af administrative opgaver. Bl.a. opdatering og implementering af kvalitetsdokumenter i vores kvalitetssystem, oprettelse og opdatering af udstyr i laboratoriets udstyrsmodul samt vedligeholdelse af servicekontrakter og anlægsark. Laboratoriet behandler desuden mange reklamationer og sager om mærkning af lægemidler, som du vil få mulighed for at deltage i.

Din hverdag hos os

De opgaver vi tilbyder, udvikler vores elevers kompetencer inden for offentlig administration. Mere specifikt inden for følgende områder:

 • Arbejde med analyse og administration af data
 • Lettere sagsbehandling og validering af ansøgninger
 • Kvalitetsarbejde som er med til at sikre, at standarder bliver godt beskrevet og fulgt
 • Borgerservice
 • Journalisering
 • Kommunikation og skriftlig korrespondance
 • Selvstændig opgavevaretagelse og tværfagligt samarbejde, herunder support ved events og aktiviteter indenfor kompetenceudvikling på tværs af styrelsen
 • Ad hoc-opgaver som fx budgetkendskab, rejseafregninger, kontering af fakturaer mv.

Alle fire afdelinger har fokus på læring, trivsel og psykologisk tryghed, som en forudsætning for, at vi i fællesskab løfter Lægemiddelstyrelsens opgaver effektivt og med kvalitet.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Uddannelse:

Du har bestået eller forventer at bestå relevant ungdomsuddannelse, som giver adgang til kontoruddannelser med speciale i offentlig administration. Fx EUX; STX, HF, HTX inkl. fem ugers EUS forløb; eller HG/HGS

Erfaringer:

Vi forventer, at du formulerer dig let forståeligt på dansk med din modtager for øje og har gode engelskkundskaber.

Hvis du har nogle specifikke erfaringer med de områder, der er beskrevet ovenfor eller med lægemiddelområdet generelt, hører vi meget gerne om det.

Personlige kvalifikationer:

 • Du er i stand til at holde fokus og løse en opgave sammen med mange forskellige mennesker.
 • Du tager ansvar for dit elevforløb og initiativ til læring og udvikling.
 • Du arbejder struktureret - også i de rutineprægede opgaver.
 • Du er hjælpsom, men også opsøgende ved behov for hjælp.
 • Du er en teamplayer, der er parat til at løfte i flok i en travl hverdag.

Vi tilbyder

 • Et elevforløb, hvor vi tager din kompetenceudvikling alvorligt, og hvor du prøver kræfter med flere forskelligartede opgaver.
 • Muligheden for at gøre en forskel igennem dit arbejdet med sikre og tilgængelige lægemidler og medicinsk udstyr til gavn for borgerne.
 • En fantastisk arbejdsplads, hvor vi er åbne og samarbejder med høj faglighed og tillid til hinanden.
 • Et elevforløb, der bliver tilrettelagt ud fra dine ønsker og kompetencer.

Mange af vores tidligere elever er i dag ansatte i styrelsen.

Jeg er vild med den åbenhed og interesse, jeg oplever fra mine kollegaer. Det betyder, at man hurtigt lærer folk at kende.

Jeg er positivt overrasket over, hvor stort et fokus der er på faglig og personlig udvikling på min arbejdsplads og i min sektion. Jeg har mulighed for at byde ind med idéer og ønske nye opgaver og udfordringer, hvis jeg har brug for det. F.eks. deltager jeg i udviklingen af vores interne robot. Det giver mig en spænding og glæde i arbejdet, og det skaber variation i mine arbejdsopgaver. Det medfører bl.a. at jeg udvikler både min personlige og faglige viden, hvilket giver mig energi til at lære endnu mere.

(udtalelse fra en af vores elever)

Om sektionerne

I Sagsstyring modtager vi ansøgninger om godkendelse af lægemidler. Vi validerer sagerne og sikrer, at der er flow i sagsbehandlingen. Vi samarbejder med flere forskellige faggrupper og på tværs af afdelinger. Vi arbejder med udvikling af vores sagsbehandling med hjælp fra teknologiske værktøjer/robotter.

I Central Journal og Informationscenter besvarer vi henvendelser til Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsstyrelsen på mail og telefon. Vi sætter en ære i god service og i at kunne svare på så meget som muligt. Det kræver et godt kendskab til organisationen. Vi bemander også Lægemiddelstyrelsens reception, og desuden har teamet ansvar for at sikre god brug af Lægemiddelstyrelsens journalsystem.

I Medicinsk Udstyr behandler vi blandt andet hændelsesindberetninger, giver tilladelse til kliniske afprøvninger, registrerer aktører på området, fører tilsyn med bemyndigede organer og foretager markedsovervågning af medicinsk udstyr. Medicinsk udstyr omfatter i alt ca. en halv million forskellige produkter fra plastre og proteser til pacemakere, samt teknologi som wearables, artificial intelligence og sundhedsapps.

I Laboratoriet udfører vi kontrol af godkendte lægemidler fra det danske marked. Som en del af vores arbejde med at fremme patientsikkerheden analyserer vi mulige risici ved lægemidler, så vi som myndighed kan gribe ind, hvis der er behov for det. Vi analyserer både indholdet af lægemidlet og dets pakning.

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og HK Stat.

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og det er vigtigt for os, at man ikke kan stille spørgsmål ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Du har dog en vis periode til at sælge dem, hvis du i dag ejer såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til teamleder Thor Svendsen på 9359 6423 eller styrelsens elevansvarlige Camilla Sværke Hansen på 9359 6417 og Sussi Mie Betak på 4488 9352.

Du kan læse mere om os og vores opgaver på lægemiddelstyrelsen.dk.

Er du interesseret?

Klik på "Ansøg nu" knappen og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 22.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300 København S

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. maj 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Thor Svendsen
(+45) 93 59 64 23

Camilla Sværke Hansen
(+45) 93 59 64 17

Sussi Mie Betak
(+45) 44 88 93 52Find vej

.

Om lægemiddelstyrelsen

Vi er ca. 650 medarbejdere, som samarbejder om at sikre, at alle i samfundet kan få effektiv og sikker medicin og medicinsk udstyr – både når vi for eksempel går på apoteket, bliver behandlet på sygehuset eller vores dyr har brug for behandling. Vi er en del af Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Medarbejdernes trivsel og Lægemiddelstyrelsens resultater hænger tæt sammen, og derfor er det vigtigt for os at have en arbejdsplads med meningsfuldt arbejde, høj faglighed og udviklingsmuligheder – i balance med gode rammer for sundhed og trivsel. Vi prioriterer derfor også en sund kantine, træningsfaciliteter, kontormotion, store, lyse lokaler på Islands Brygge i København, og mulighed for hjemmearbejde.

Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®