FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Content Creator elev hos P. Christensen Kolding

Drømmer du om at være med til at skabe og udvikle indhold til sociale medier? - så er du muligvis vores nye Content Creator elev, der skal være med til at styrke vores tilstedeværelse på Facebook, Instagram og Linkedin.

Hos P. Christensen A/S søger vi en ny kollega til vores Marketingafdeling i Kolding, som er passioneret omkring indholdsproduktion og som ønsker at udvikle sig i rollen som Content Creator. I tæt samarbejde med vores SoMe Specialist bliver din fornemmeste opgave at udvikle og producere content til vores sociale medier, hvor vi lige nu er til stede på både Facebook, Instagram og Linkedin. Derudover, vil der også være opgaver, som er relateret til vores hjemmeside med mere.

Vi er igennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger på tværs af organisationen, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde, sparring og tæt kollegaskab. Vi går meget op i, at vores medarbejdere altid er klædt bedst muligt på til opgaverne, hvorfor du få en god intro til opgaverne samt have god sparring undervejs i dit uddannelsesforløb.

Som Content Creator elev vil du igennem dit 2-åriges uddannelsesforløb blive tilknyttet Tietgenskolen på handelsuddannelsen inden for Digital handel, hvor du bl.a. vil blive uddannet i digital forretningsforståelse, digitalt salg og kundekontakt samt online kommunikation. Du kan læse mere om uddannelse her.

Dine arbejdsopgaver:

  • Produktion af engagerende indhold til vores sociale medier, hjemmeside m.m.
  • Skabe og redigere videoer og fotos
  • Produktion af videopodcast/blog videoer
  • Samarbejde med teamet om at udvikle og teste nye content idéer
  • Daglig koordinering og samarbejde med resten af organisationen, herunder marketing- og e-commerce-afdelingen
  • Diverse ad-hoc opgaver i marketing

Hvem er du?

Som person brænder du for at lære nye ting og trives med at arbejde selvstændigt og er detaljeorienteret. Du brænder for at lave indhold, der taler til forskellige målgrupper og skaber engagement.

Du er kreativ af natur og har bobler af kreative idéer, som du ønsker at forvandle til visuelle perler igennem fotografering og videooptagelse. Derudover, kan du også godt lide at stå foran et kamera.

Skal vi udvikle os sammen?

Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Marketingdirektør Morten Knudsen på telefon 61 24 51 98.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

P. Christensen A/S
Trianglen 11
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Morten Knudsen
(+45) 61 24 51 98



Find vej

.

Om P. Christensen A/S

Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®