FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Marketing Automation elev hos P. Christensen Kolding

Har du lyst til at blive en del af en bilkoncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Og er du på udkig efter en elevplads, hvor du får mulighed for at drive vækst, skabe leads og sikre loyalitet gennem de rette marketing automations på tværs af vores forskellige brands? - så er du muligvis vores nye Marketing Automation elev.

Hos P. Christensen A/S søger vi en ny kollega til vores Marketingafdeling i Kolding. Vi er igennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger på tværs af organisationen, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde, sparring og tæt kollegaskab. Vi går meget op i, at vores medarbejdere altid er klædt bedst muligt på til opgaverne, hvorfor du få en god intro til opgaverne samt god sparring undervejs i dit uddannelsesforløb.

Som Marketing Automation elev vil du igennem dit 2-åriges uddannelsesforløb blive tilknyttet Tietgenskolen på handelsuddannelsen inden for Digital handel, hvor du bl.a. vil blive uddannet i digital forretningsforståelse, digitalt salg og kundekontakt samt online kommunikation. Du kan læse mere om uddannelse her.

Dine arbejdsopgaver:

  • Planlægning, produktion og opsætning af e-mail flows i vores e-mailmarketingsystem.
  • Udarbejdelse af tekster til artikler til hjemmeside, gode historier fra afdelingerne til julekort og avistekster.
  • Assistere vores kommunikationsansvarlige med brand-, kategori- og produkttekster såvel som pressemeddelelser og kontakt til lokale aviser.
  • Diverse ad-hoc opgaver i marketing

Hvem er du?

Som person brænder du for at lære nye ting og trives med at arbejde selvstændigt. Du har god forståelse for kommunikative virkemidler og kan sætte dig i kundens sted. Du er god til at formulere dig på skrift og er skarp på dansk grammatik. Det er en fordel, hvis du er bekendt med at lave opslag, revisioner mv. men det er ikke et krav.

Skal vi udvikle os sammen?

Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Marketingdirektør Morten Knudsen på telefon 61 24 51 98.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

P. Christensen A/S
Trianglen 11
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Morten Knudsen
(+45) 61 24 51 98Find vej

.

Om P. Christensen A/S

Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®