FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

LUXURY SALES TRAINEE ILLUM 2024

Har du gennemført grundforløbet indenfor retail med ambitionen om at blive en skarp Salgsassistent? Har du lyst til og drømmer du om at arbejde med nogle af de mest eksklusive brands i fashion, design og accessories? Er du smilende, serviceminded og klar til at lære en masse inden for modebranchen? Så er det her en unik mulighed for din uddannelse!

Vi tror på, at personligheden er vigtigst, og derfor kan du søge denne stilling uden ansøgning. I stedet vil vi bede dig om at uploade en video af dig selv, hvor du svarer på nogle spørgsmål. Du skal blot bruge 5 minutter på at ansøge digitalt.

HOS ILLUM LÆRER DU GODT KØBMANDSKAB

Som Luxury Sales Trainee i et luxury department store får du ansvar for dine egne arbejdsområder, du kommer på fornavn med kunderne, og hvis du er dygtig og engageret, så er du involveret i udviklingen af forretningen og kunderejsen. Med andre ord lærer du alt det, der skal til for at nå langt inden for retail.

Du bliver en del af et dedikeret team inden for Women's Fashion, Men's Fashion, Athleisure, Home eller Accessories. Du får ansvarsområder med specifikke brands, som udvikler dig i din tid som Salgselev. Du skal derfor være omstillingsparat, klar til at lære hurtigt og være positiv af sind. Uanset om du drømmer om et job inden for ledelse, salg, marketing eller noget helt fjerde, så er uddannelsen som elev et alsidigt og solidt fundament for dine fremtidige karrieremål. I ILLUM stræber vi efter at du gennem hele uddannelsen udvikler dig fagligt og personligt. Efter afsluttet elevuddannelse med gode resultater er der store muligheder for at fortsætte karrieren i ILLUM.

DU VIL VÆRE MED TIL AT GØRE GODE DAGE BEDRE

Din udadvendte personlighed og dit gode humør gør dig til en favorit hos kunderne. Du kan arbejde selvstændigt og har evnen til at gøre både kollegaer og gæster i godt humør. Du får en masse ansvar lige fra begyndelsen, og din leder og kolleger står selvfølgelig klar med både sparring og en hjælpende hånd. Du kommer til at arbejde med driftsopgaver, kundeloyalitetsprogram, personligt salg, produktkendskab og meget, meget mere. Du ved, at vi skal være der, når kunderne er der og vores store fokus er kundeservice og give vores kunder unikke oplevelser, i hele forretningens åbningstid, hvilket blandt andet betyder aften og weekendvagter.

Du har mod og lyst på at være i en butik med høje forventninger fra både kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Du er fleksibel m.h.t. arbejdstider. Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring indenfor detailhandel, men ikke påkrævet. Og så er du selvfølgelig vild med julen.

UDDANNELSESKRAV

Selve salgselevuddannelsen består af et Business grundforløb samt et hovedforløb med praktik. Du skal have gennemgået en af følgende uddannelser: En 2-årig HG, HHX, Student med HG overbygning, EUD Detail eller EUX.

Hovedforløbet varer 2 år, og her bliver du klædt godt på i ILLUM og får en spændende karriere som sælger inden for high-end fashion. I ILLUM har vi særligt fokus på at udvikle dine kompetencer og sætte dine talenter i spil inden for det gode købmandskab, og på at skabe unikke kundeoplevelser. Udover den praktiske del af elevforløbet, vil du også skulle på skole i cirka 6-8 uger, hvor du vil få konkret undervisning, der er rettet hen mod arbejdet med detail.

ANSÆTTELSESPROCESSEN ER LIDT ANDERLEDES

Vi har høje forventninger til alle vores kollegaer i ILLUM, også til Salgselever. Derfor vægter vi personlighed og godt humør højere end erfaring. Du behøver derfor ikke at uploade en ansøgning, men istedet vil vi bede dig om at uploade dit CV og en video via "Ansøg nu" knappen, hvor du fortæller lidt om dig selv ved at svare på nogle enkelte spørgsmål. Vi holder løbende samtaler, og besætter stillingerne løbende.

Vi vil også gerne høre fra dig! - Det tager kun 5 minutter.

NÅR DU ER ANSAT

Du begynder i ILLUM den 1. september 2024, Vi sætter et fedt træningsforløb op til dig, så du er klar til at arbejde i ILLUM, vores mål er at give dig den bedst mulige uddannelse.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ILLUM
Østergade 52
1001 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR Afdeling
(+45) 27 80 29 79
HR@illum.dkFind vej

.

ILLUM

Er ejet af Central Group i Thailand, der med en omsætning på mere end 13 mia. Euro, ejer 120 departement stores, herunder Selfridges, Kadewe, Rinascente, Globus, De Bijenkorf, Brown Thomas and Arnotts i Europa.

ILLUM ligger perfekt placeret i hjertet af København og er en af byens mest spændende shopping destinationer. Vores vision bygger på kvalitet og inspiration, og vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste internationale brands indenfor mode, skønhed, og design i et unikt miljø med en udsøgt service.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®