FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vi søger kontorelev til vores Sales and Customer Service Department

Som kontorelev hos Prent Denmark, vil du rejse ind i et spændende internationalt miljø med et stort globalt netværk af kollegaer, hvor ingen dage er ens.

Prent er en ledende producent af thermoformede plastemballager til Medico og Pharma industrien. Vi er markedsleder i USA og har en stærk international position. Vores produktions site i Holbæk, der har været i drift siden 2010, er i rivende udvikling. Du vil blive en del af et ungt voksende team bestående af 80 motiverede medarbejdere

Vi tilbyder:

Gennem dit elevforløb vil du få et godt kendskab til mange forskellige arbejdsopgaver. Du vil selvstændigt få ansvar for dine egne opgaver, og der er stor mulighed for udvikling i jobbet. En arbejdsdag med engagerede kollegaer, der alle er villige til at gøre deres bedste, villige til at lære og omfavner teamwork

Vi tilbyder derfor en stilling med bredt udvalg af administrative opgaver, med fokus på følgende:

 • Projektsalg
 • Kundekontakt
 • Ordrebehandling
 • Booking af fragt
 • Logistik

Du starter med 2 ugers introduktion i vores forskellige afdelinger, der tæller både produktion, design/udvikling, kvalitet samt salg, for at have få stærkere grundforståelse af vores virksomhed.

Vi forventer at du:

 • Har bestået et grundforløb på EUX Business eller HHX.
 • Har gode engelsk kundskaber – Alt skriftlig kommunikation er på engelsk.
 • Har god IT forståelse og er komfortabel med officepakken.
 • Er engageret og villig til at tage ansvar for din egen uddannelse.
 • Er serviceminded, udadvendt og trives med kundekontakt.
 • Er koncentreret og struktureret.

Ansøgning:

Du skal sende din motiverende ansøgning med CV samt kopi af relevante eksamenspapirer til pmadsen@prent.com, med overskriften ”kontorelev”.

Spørgsmål

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Sales Manager – Philip Madsen på 23923767 eller læse mere om os på www.prent.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Prent Denmark
Rørvangsvej 37
4300 Holbæk

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Philip Madsen
(+45) 23 92 37 67Find vej

.

About Prent Corporation

Welcome to Prent Corporation. We are proud to be the world’s leading designer and manufacturer of custom thermoform packaging for the medical, electronics and consumer industries.

Headquartered in Janesville, Wisconsin, USA—with additional manufacturing facilities in Arizona (USA), Costa Rica, Puerto Rico, Baja (Mexico), Denmark, China and Malaysia—Prent Corporation provides plastic thermoformed packaging solutions for many of the world’s leading Fortune 100 companies. The types of packages, parts and services we provide include:

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®