FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Boligkontoret Fredericia søger kontorelev med sans for service

Kunne du tænke dig at være elev hos den lokale vinder af årets læreplads 2022, så læs videre her

Boligkontoret Fredericia er en almennyttig boligorganisation med ca. 5.200 boliger i Fredericia og omegn. Herudover administrerer vi andre mindre organisationer mv. Vi er 25 ansatte i administrationen og 41 varmemestre i boligafdelingerne.

Hos Boligkontoret Fredericia vil du opleve en afvekslende og lærerig hverdag med varierede arbejdsopgaver indenfor økonomi, administration og kommunikation.

I løbet af din elevtid vil du være en periode i økonomiafdelingen, boligrådgivningen samt et kortere ophold i driftsafdelingen.

Du vil få en elevansvarlig, som vejleder dig i hverdagen, og du vil indgå i fællesskabet på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer, med et højt fagligt niveau og som værdsætter det gode arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en humørfyldt hverdag i en organisation i rivende udvikling.

Læs mere om os på www.boligfa.dk

DIN UDDANNELSE

Din uddannelse er sat sammen som et 2 årigt forløb med en praktisk og teoretisk del. Den praktiske del får du på kontoret Vesterbrogade 4, i Fredericia. Du følger en uddannelsesplan, som sikrer at du efter uddannelsen kan varetage en lang række administrative funktioner inden for en almennyttig boligorganisation

Den teoretiske del får du på IBC i Kolding.

DIN PROFIL

Vi søger en elev der

  • Har gennemført EUX på handelsskole, en HHX eller
  • Har gennemført en studentereksamen ( HF, STX, HTX ) hvor denne skal være suppleret med en EUD-student med fagretning kontor eller
  • Har gennemført grundforløb ( hg2, hgv, hgs ) hvor der øverst på beviset står ”kontor med speciale i administration”.
  • Vores ønske til dig er, du er udadvendt, og besidder gode it-egenskaber og har flair for at lære nye systemer at kende, kan arbejde selvstændigt og prioritere din tid, samtidig med, at du er en del af et team, er god til at skabe kontakt, har et godt humør og en positiv tilgang til tingene og vigtigst af alt, at du har lyst til at lære og udvikle dig.
  • Har kørekort

ANSÆTTELSESFORHOLD

Vi tilbyder dig

  • Et spændende, alsidig og afvekslende uddannelsesforløb i en uformel organisation
  • En aktiv personaleforening.
  • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Dansk Erhverv og HK.

TILTRÆDELSE 1. SEPTEMBER 2024

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Økonomifuldmægtig Susanne Friis tlf. 76 22 12 07 eller via mail sf@boligfa.dk

SØG STILLINGEN

Har det vakt din interesse så send din ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse med karakterer i de enkelte fag samt evt. udtalelser til job@boligfa.dk

Du kan søge stillingen nu, selvom du først færdiggør din uddannelse til sommer. Der indkaldes løbende til samtale. Din ansøgning vurderes ikke uden uddannelsesdokumentation. Har du ikke hørt fra os senest i uge 26 er stillingen besat til anden side

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Boligkontoret Fredericia
Vesterbrogade 4
7000 Fredericia

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. September 2024

Kontakt

Susanne Friis
(+45) 76 22 12 07
sf@boligfa.dkFind vej

.

Om Boligkontoret Fredericia

Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder i Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart eller mindre byer imellem.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®