FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Er du vores nye handelselev?

Her får du en 2-årig handelsuddannelse i en virksomhed hvor der altid sker nye og spændende ting, og hvor tempoet er højt.

Start karrieren som handelselev – og hvem ved måske ender du som Key Account Manager eller endda salgschef…?

Som Handelselev hos os får du en 2-årig handelsuddannelse i en virksomhed hvor der altid sker nye og spændende ting, og hvor tempoet er højt.

Vi søger 1 handelselev til vores salgs- og indkøbsafdeling hvor du vil indgå i tæt samarbejde med vores salgs- og indkøbsafdeling. Du kommer til at sidde i en backoffice funktion der yder support til vores kunder, sælgere, indkøbere og marketingafdeling.

Du kommer til at få dine egne arbejdsopgaver og arbejdsområder, som du selv kommer til at have ansvaret for. Arbejdsopgaverne vil primært være administrative og salgsrelaterede, og du kommer til at have daglig kontakt med vores kunder, leverandører, samt samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære at udarbejde tilbud samt diverse marketing opgaver, ordrebehandling, indkøbsforslag, disponering, logistik, samt deltagelse i messer og events rundt omkring Europa.

I dit arbejde kommer du til at have tæt samarbejde med alle afdelinger på vores hovedkontor. Vi har en fast velkendt gruppe af kunder og leverandører som vi samarbejder med, og du vil hurtigt komme til at have kendskab til de fleste.

Du kommer til at have arbejdsplads på vores danske hovedkontor i Farum.

Hvem er vi:

Boston Group er en dynamisk IT grossist i rivende udvikling og har derfor brug for en elev til at løfte de voksende opgaver. Vi søger en engageret og motiveret elev, som er interesseret i en god uddannelse som handelselev.

Om os:

Vi har hovedkontor i Danmark, samt afdelinger i Norge, Sverige og Finland. Vi forhandler IT produkter for omkring en milliard kr. om året, til nogle af Nordens største forhandlere.

Vi indkøber IT produkter direkte fra diverse producenter til vores eget lager i Farum, hvor vi herfra sender varerne ud til vores forhandlere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører som bl.a. tæller, DJI, Dreame, Insta360, Philips, Sony, Toshiba, SteelSeries og mange flere.

Om dig:

 • Du har bestået HHX 
 • Du har bestået STX/HTX/HF/EUX med en overbygning af EU's 
 • Du har kørekort 
 • Du er serviceminded og sætter en ære i at yde en god service 
 • Du kan lide at arbejde med sociale medier 
 • Du er villig til at yde en ekstra indsats når det er nødvendigt 
 • Du er frisk og udadvendt med et stort drive og gå-på-mod 
 • Du er selvstændig og proaktiv, og du trives i et dynamisk arbejdsmiljø
 • Du er villig til at lære og udvikle dig

Vi tilbyder:

 • At være en del af et team bestående af 30 friske kollegaer i hele Norden
 • Et godt socialt sammenhold mellem kollegaerne på tværs af alle afdelinger 
 • Gode muligheder for fastansættelse og videre karriere efter endt uddannelsesforløb 
 • Ansvar for dine egne arbejdsområder og opgaver 
 • Varierede arbejdsopgaver og mulighed for at gå i forskellige retninger
 • En arbejdsplads med en morsom og uformel omgangstone, hvor sjov og spas er en del af dagligdagen
 • God morgenmads- og frokostordning 

Du kommer til at få en handelsuddannelse indenfor salg & indkøb og kommer på et skoleforløb i én eller to uger ad gangen på en lokal handelsskole. Dette inkluderer også 4 uger med obligatoriske fag, hvor du i samarbejde med os, vælger nogle valgfag, så du ønsker at specialisere dig indenfor, de områder du finder interessante, og relevante for dit arbejdsområde. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve der skal afleveres og forsvares ved en mundtlig eksamen på skolen.

Ansøgningsfrist: 1. juli - send din ansøgning til elev@boston.dk via "Ansøg nu" knappen.

Tiltrædelse: 1. august 

Hvis du er vores nye elev, så send din ansøgning med CV via. "Ansøg nu" knappen.

Sted

Boston
Lucernemarken 9
3520 Farum

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. juli 2024
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

www.boston.dk/kontaktFind vej

.

Velkommen til Boston

Boston er Nordens største importør og forhandler af droner til både kommercielt og privat brug. Droner fra både DJI og Parrot er en væsentlig del af vores varesortiment, som også består af et stort udvalg af internationale Consumer Electronics varemærker og produkter i kategorierne: Gaming, Headsets, Robotstøvsugere/sticks, Massage Guns, Kameraer, Power Stations og Gimbals.

Med henblik på videresalg, samarbejder vi med partnerne og forhandlere i hele Norden. Og med vores logistiske ekspertise leveres produkter fra dag til dag.

På den kommercielle side, tilbyder vi sammen med vores partnere, droneløsninger til myndigheder, kommuner og virksomheder. Foruden dronerne, inkluderer det tilbehør/payloads og software som dækker specifikke behov til funktionalitet og dertilhørende rådgivning samt service - en helhedsløsning.

Som virksomhed, er vi en værdiskabende partner, der er eksperter inden for vores felt. Vi bidrager med både stor brancheviden og erfaring, men også et stort lokalt markedskendskab og netværk. Med andre ord, Boston har både produkterne, erfaringen, netværket og ekspertisen.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®