FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Skab din egen succes med en stilling som Butikselev i Lalandia Supermarked

Er du klar til at blive en del af vores energiske team til august?

Teamet består af 5 fastansatte kolleger og mange værter i fritidsjob/deltidsjob, som supplerer de fastansatte afhængigt af hvor mange gæster, vi har. I Supermarked er vi stolte af vores dynamiske arbejdsmiljø, hvor der er masser af muligheder for at lære, udvikle sig og ikke mindst have det sjovt sammen.

Dit eventyr begynder her:

Vi søger en udadvendt elev med godt humør og en positiv indstilling, der brænder for at gøre en forskel. Hos os er det ikke bare lange køer ved kassen med utålmodige kunder i ulvetimen, som er trætte efter en lang arbejdsdag. Hos os handler det nemlig om gæster på ferie, hvor oplevelser med tid til nærvær og glæde er i fokus – og du er med til at lave gode minder for gæsterne.

Som en del af vores team vil du ikke kun få mulighed for at lære alt om detailbranchen, men også opleve et fællesskab med mange andre unge, dedikerede medarbejdere. I Lalandia er det ikke kun arbejdet, der tæller - det er også de unikke oplevelser, du har sammen med dine kolleger.

Hvad venter dig:

Som elev i Lalandia Supermarked får du en spændende og anderledes arbejdsplads med en verden af muligheder. Du hjælper med at holde butikken i topform ved at assistere med kassebetjening, opfyldning af varer og sikre, at hylderne altid er fyldte og præsentable. Derudover lærer du en masse om service og værtskab, og du får indsigt i indkøb, salgskampagner og hvordan man skaber en positiv og indbydende atmosfære. Vores Supermarked indeholder udover almindelige dagligvarer også meget legetøj, Lalandia souvenirs samt salg af bake-off produkter.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Vi kalder ind til samtale løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi har et væld af aktiviteter og arrangementer, der samler medarbejdere på tværs af afdelinger. Og du vil også få mulighed for at komme på besøg hos vores andre Lalandia destinationer i Billund og Søndervig, hvor du kan møde deres elever.

Ligeledes følger der mange personalegoder med en elevkontrakt, som både du selv, din familie og venner kan nyde godt af.

Dit springbræt til succes:

For at blive en del af vores team, skal du have gennemført HG, HHX, EUD/EUX senest til sommer, eller HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb. Hertil din positive attitude, din lyst til at lære og din vilje til at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster. Har du også gode sprogkundskaber, er det yderligere et plus.

Størstedelen af din 2 årige elevtid foregår i Lalandia, men du vil i løbet af perioden få undervisning på fagskole i minimum 9 uger. Uddannelsen afsluttes med fagprøve, som skal bestås.

Søg søg søg:

Hvorfor vente? Tag det første skridt mod din drømmekarriere hos Lalandia Supermarked. Ansøg nu – for vi er så spændte på at lære dig at kende. Vi afholder samtaler løbende, og indgår aftale, når den retter dukker op.

Har du bruge for mere information, før du søger, kan du kontakte Købmand Michael Petersen på 2586 7176.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lalandia
Lalandia Centret 1 
4970 Rødby

Datoer

Ansøgningsfrist: 20. juni 2024
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Købmand Michael Petersen
(+45) 25 86 71 76Find vej

.

Om os

Lalandia er børnefamiliernes foretrukne feriested i Danmark. Hvert år byder vores dygtige værter velkommen til et stort antal glade og forventningsfulde gæster, som har booket et feriehus i Lalandia med familien. I Lalandia kan gæsterne opleve det store, tropiske vandland, Aquadome™, lege løs Monky Tonky Land og gå på opdagelse i de mange andre sjove aktiviteter, butikker og restauranter.

Lalandia blev grundlagt i 1988 i Rødby, og er siden blevet udvidet med mange spændende aktiviteter. I 2009 åbnede Lalandia i Billund, med LEGOLAND ® som nærmeste nabo, og i 2022 åbnede Lalandia i Søndervig med en skøn beliggenhed ved Vesterhavet.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®