FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

SERVICEMINDED HANDELSELEV

Interesserer du dig for handel og service og brænder du for økologi og dyrevelfærd? Vil du gerne være del af en uformel organisation, med mulighed for mange forskellige opgaver? Så kom og bliv en del af Tamacos salgsteam...

Tamaco er en handelsvirksomhed, der udvikler og afsætter særlige kødkoncepter. De seneste år har vi skabt stor vækst indenfor produktområder, der bygger på økologi og dyrevelfærd. Vi har derfor brug for flere dygtige kolleger, som har lyst til at være en del af et engageret salgsteam, der har fokus på, at drive virksomheden fremad. I Tamaco vil din læring og udvikling være i centrum. Vi forventer, at du engagerer dig i dine arbejdsområder og opgaver, og har lyst til at få et selvstændigt ansvar. Da vi er i konstant udvikling, vil du blive en del af en virksomhed, hvor der hele tiden er nye muligheder og opgaver.

Du vil blive en del af Tamacos salgsteam i Hasselager, som arbejder medudvikling og salg af fødevarekoncepter hvor der tages hensyn til bæredygtighed.

Gennem din elevtid tilpasser vi opgaver og udfordringer, så dine kompetencer udvides løbende.

De primære opgaver kunne i starten bestå af bl.a.:

 • Ordreoptagelse, kundesupport og ordrehåndtering
 • Råvareplanlægning
 • Salgsplanlægning og fragtbooking
 • Lagerføring af varer
 • Afregning til leverandører (landmænd)
 • Diverse salgsadministrative opgaver

Derudover vil du blive præsenteret for andre områder, som vi løbende aftaler og tilpasser sammen med dig. Du vil altid være tilknyttet en erfaren og engageret kollega.

Vi forventer, at du har afsluttet en uddannelse fra HHX eller tilsvarende.

Derudover forventer vi, at du:

 • har en naturlig lyst til salg og handel
 • er serviceorienteret, detaljeorienteret og struktureret
 • har flair for IT og talbehandling
 • er velformuleret i skrift og tale
 • er ansvarsbevidst og god til at samarbejde

Ansøgning

Send ansøgning, CV og relevant materiale til Randi Kok via "Ansøg nu" knappen

Du velkommen til at kontakte Gert Secher på tlf. 87362008 eller Randi Kok på 8736200487362000 hvis du har spørgsmål

Opstart hurtigst muligt eller efter aftale. Vi afholder samtaler løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Tamaco A/S
Brunagervej 1
8361 Hasselager

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Gert Secher
(+45) 87 36 20 08

Randi Kok
(+45) 87 36 20 04Find vej

.

Hos Tamaco er vi forpligtet til at skabe bedre mad til alle. Det gør vi sammen med et team af eksperter inden for fødevareproduktion.

Tamaco Internacional har specialiseret sig i at sælge kød til nye markeder. Tamaco Kiel har specialiseret sig i svinekød til det tyske marked, og Tamaco Barcelona fokuserer på oksekød af høj kvalitet til det spanske marked.

Tamaco A/S blev grundlagt med en vision om at skabe sundere, lækrere og mere bæredygtige svinekødsprodukter. Virksomheden er vokset til at blive en international leverandør af økologiske og konventionelle kødprodukter.

Tamaco Foods er en virksomhed, der udvikler og fremstiller sunde og lækre fødevarer med fokus på praktisk, innovation og bæredygtighed.

Økologisk svinekød er en virksomhed specialiseret i produktion af økologisk svinekød til hjemmemarkedet, men eksporterer også sine produkter til lande som Tyskland.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®