FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Mekanikerlærling hos P. Christensen Aarhus

Er du klar til at kickstarte din karriere i en bilbranche i rivende udvikling, og ønsker du at blive del af en arbejdsplads med gode arbejdsforhold og muligheder? - så er du muligvis vores nye Mekaniker- eller Automontørlærling.

Hos P. Christensen i Risskov søger vi en mekaniker- eller automontørlærling, til vores værksted, hvor vi arbejder med mærkerne Peugeot og Opel. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø, med stærkt samarbejde og vidensdeling samt høj kvalitet og ekstraordinære kundeoplevelser.

Vi prioriterer de rette kompetencer og faglig dygtighed, hvorfor du under dit uddannelsesforløb vil tilegne dig den nyeste viden om teknik og mekanisk reparation af biler. Du vil lære at arbejde med fejlsøgning, reparation og servicering af person- og varebiler. Der vil i dit uddannelsesforløb være en glidende overgang mellem uddannelsens teoretiske elementer og det praktiske arbejde hos os på værkstedet, hvilket giver dig et solidt fundament i din fremtidig karriere i autobranchen, hvor der efter endt uddannelse er gode jobmuligheder - også hos os.

P. Christensen er en familieejet virksomhed gennem flere generationer. Vi tilbyder gode og attraktive arbejdsforhold i en udviklingsorienteret organisation med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Skal du med på holdet?

For at være klar til at blive lærling hos os, skal du være i gang med, eller have bestået grundforløbet. Derudover er det en fordel, at du er vild med biler eller gerne vil lære mere omkring det, samt er ansvarsbevidst, har gåpåmod og sætter en ære i god service og kvalitet.

Søg jobbet hurtigst muligt via linket, eller ring til Eftermarkedschef Jeppe Bækgaard Pedersen på tlf.: 2189 6003.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil vi har fundet vores nye lærling.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

P. Christensen A/S
Ravnsøvej 12
8240 Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Eftermarkedschef, Jeppe Bækgaard Pedersen
(+45) 21 89 60 03Find vej

.

Om P. Christensen A/S

Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®