FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Autohuset Vestergaard A/S søger lige nu en mekanikerlærling til vores lastvognsafdeling i Kolding.

Har du interesse for mekanik og de helt store biler, og har du hænderne skruet rigtigt på, så har vi en lærlingeplads til dig.

Uddannelsen:

Uddannelsen til lastvognsmekaniker tager 3½ år + grundforløb. Under uddannelsen vil du få kendskab til de teknikker og den teknologi, der bruges ved kontrol, service og reparation af lastvogne. Du vil komme til at arbejde med alt fra motor, gearkasse og bagtøj til styretøj, førerhus og undervogn. Du vil endvidere lære at finde og rette fejl på lastbilens elektriske og elektroniske systemer. Uddannelsen vil yderligere give dig viden om bl.a. prisberegning, tilbudsgivning og god kundekontakt.

Om dig:

  • Du skal have en 9./10. klasse-eksamen eller tilsvarende med mindst 2,0 i gennemsnitskarakter i dansk og matematik.
  • Du har interesse for de tunge køretøjer.
  • Du er grundig i din tilgang til opgaver og kan lide at lære nye ting.
  • Du har god teknisk forståelse.
  • Du kan arbejde selvstændigt såvel som samarbejde.

Om os:

  • Vi tilbyder en spændende og udfordrende mekanikeruddannelse i en virksomhed, der har et højt serviceniveau, høj faglig ekspertise og gode karrieremuligheder.
  • Vi er altid up-to-date med den nyeste lastvognsteknologi.
  • Vi er med dig hele vejen og sikrer, at du får al den vejledning, du har brug for under din uddannelse.
  • Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer og et godt kollegialt sammenhold, hvor fælles oplevelser og sociale arrangementer også er en del af pakken.

Denne uddannelse kan være første skridt på vejen mod dine drømme!

Har du spørgsmål til lærlingeuddannelsen, er du velkommen til at kontakte Kim Overby på tlf. 76 32 23 05 eller 40 82 35 60.

Ansøg allerede i dag:

Er ovenstående stilling noget for dig, beder vi dig sende din ansøgning og dit CV via "Ansøg nu" knappen. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard A/S håndterer alle ansøgninger elektronisk. Det er således kun muligt at ansøge online via link i denne annonce. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. Alle ansøgninger behandles fortroligt og i henhold til GDPR.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Autohuset Vestergaard A/S
Kokmose 7
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. juni 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Kim Overby
(+45) 76 32 23 05 / (+45) 40 82 35 60Find vej

.

Om Autohuset Vestergaard

Autohuset Vestergaard-koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere i 12 personvognsfilialer, fem lastvognsfilialer og én busfilial fordelt på Fyn, i Trekantområdet samt Nærum, Birkerød og Hillerød. Vi sælger ca. 20.000 nye og brugte biler og lastbiler årligt. 

Se mere på www.av-lastvogne.dk, www.buscentervest.dk og www.autohuset-vestergaard.dk

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®