FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Kom og vækst med os på Samsø

Din karriererejse starter med havudsigt. Oplad batterierne på færgeoverfarten fra Aarhus til Samsø og slut arbejdsdagen blæst bagover af ny viden og spændende indsigter.

Som trainee hos ExamVision bliver du del af et internationalt og dynamisk team, og du får et unikt indblik i, hvordan en virksomhed hænger sammen på tværs af fagområder. Fra design og produktudvikling, til vores lokale produktionsfaciliteter, kvalitetssikring, marketingkampagner, kommercielle strategier, HR, logistik, salgsdynamikker og – ikke mindst - vores fremragende kantine.

Lidt om os

Vi specialiserer os i design og fremstilling af skræddersyede lupbriller til professionelle inden for sundhedssektoren. Hver lupbrille er helt unik og fremstilles nøjagtigt efter den enkelte kundes mål.

Med omkring 70 dedikerede medarbejdere, heraf en håndfuld pendlere, er mangfoldighed en af vores største styrker. Vores team er sat sammen af 14 nationaliteter og en rigdom af uddannelser, inklusive optiker, ingeniør, kontorassistent, kok, socialrådgiver, økonom, humanist, jurist og mange flere. Vi er stolte af, at vores produkter sælges i over 40 lande verden over. Så selvom Samsø ’blot’ er en lille ø midt i Danmark, er vi globalt forbundne.

Hvad kan vi tilbyde?

  • En lærerig elevplads med teamwork, en varieret hverdag og en struktureret plan for din uddannelse
  • Pendlerindkvartering efter behov
  • Mulighed for 4-dages arbejdsuge – nyd en lang weekend med fri hver fredag!
  • Et dejligt ø-liv med smuk natur og masser af aktiviteter samt gode færgeforbindelser til både Jylland (Aarhus og Hou) og Sjælland (Kalundborg)

Lidt om dig

Vi søger en trainee til en toårig stilling som salgselev. Stillingen er fuldtids, og vi håber, du kan starte d.15. august.

Vi forestiller os, at du:

  • har afsluttet grundforløbet til handelsassistent med speciale i salg og er klar til at udvikle dig i samspil med ExamVisions salgsteam.
  • taler og skriver både dansk og engelsk – og hvis du kan flere sprog er det bare et plus.
  • kommer med godt humør, er drevet af nysgerrighed, og har en oprigtig interesse i at dykke ned i salgets verden.

Klar til at tage springet?

Er du klar til at blive en vigtig del af vores virksomhed og kickstarte en karriere, der er lige så spændende, som den er varieret? Uanset om du er et lokaltalent eller har mod på nye, internationale ø-udfordringer, så hører vi gerne fra dig. Send din ansøgning via "Ansøg nu" knappen.

Hvis du vil høre mere om stillingen, må du meget gerne kontakte Marianne Poulsen på tlf. 87921210

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ExamVision ApS
Industrivej 11
8305 Samsø

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 15. august 2024

Kontakt

Marianne Poulsen
(+45) 87 92 12 10Find vej

.

ExamVision as a workplace

At ExamVision we strive for being the preferred choice globally within high-end loupes for dental and medical professionals. To fulfil our vision, we are committed to build an environment that supports and develops our people. We highly value the development of our employees through coaching and training and we believe that the best results are achieved in cooperation and dialogue with other people.

We continually foster an exciting, challenging and fun place to work at ExamVision HQ on Samsø: a place where commitment, innovation and ambition are paramount. And where we work daily to cultivate togetherness, great team spirit and the wellbeing of each and every member of our team.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®