FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Administrationselev

Kickstart din karriere inden for kontoradministration og skab et solidt fundament for din videre udvikling

Hos os kan du se frem til et alsidigt elevforløb i en global virksomhed, hvor du arbejder med daglig administrativ support og varetagelse af administrative opgaver. Vi tilbyder dig muligheder for at udvikle dine kompetencer og hurtigt opbygge viden, så du kan løse de faste opgaver og udvikle dig gennem nye projekter. Målet er, at du hver dag kan tage lidt større ansvar end dagen før.

Dit elevforløb

Elevprogrammet giver dig stor personlig og faglig udvikling, så du bygger en stærk platform for et spændende arbejdsliv. Som elev vil du opleve, at vi har fokus på, at du lærer og udvikler dig med afsæt i dine karrieremål. Elevprogrammet er en toårig uddannelse, hvor du bruger det meste af tiden på jobbet, men også deltager i syv ugers skoleforløb og elevdage, der giver ny inspiration og styrker dit netværk. Du bliver en del af vores elevnetværk, og du får både en leder og vejleder, som begge står klar med sparring, så du udvikler dig.

Du vil blive en del af QHSE (Quality, Health, Safety, Environment) eller Digital Enablement & MarTech, hvor du sammen med dine kolleger, vil arbejde med administrative opgaver indenfor fx kalenderstyring, mødeplanlægning, datahåndtering, webmanagement og Sharepoint. I vores team er vi en god blanding af mennesker, som alle arbejder sammen og deler viden, og hjælper hinanden med at opnå vores individuelle mål.

I jobbet vil du:

 • yde daglig administrativ support til afdelingen og forretningen
 • varetage administrative opgaver inden for dokumenthåndtering, og diverse projekter inden for fx strategi, innovation, data og web management
 • håndtere mødebookning, rejsebestillinger, rejseafregninger og kalenderplanlægning
 • koordinere forskellige arrangementer, projekter og kursusaktiviteter
 • varetage kommunikationen med dine samarbejdspartnere og udarbejde præsentationer og andet skriftligt kommunikationsmateriale

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

 • har interesse for kontoradministration og lyst til at udvikle dig personligt og fagligt
 • er ansvarsbevidst og har en serviceorienteret indstilling
 • er god til at arbejde struktureret
 • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • trives med forandringer og kan hurtigt omstille dig i en afvekslende hverdag

Selvom din profil ikke matcher alle punkterne, har du måske andre kompetencer, der vil være relevante. Mener du, at du kan bidrage til teamet, så send os din ansøgning.

Uddannelseskrav

 • STX, HTX og HF skal også have fem ugers EUD Student forløb med fagretningen kontor
 • HHX, EUX og HG giver direkte adgang til elevforløbet

Starten på noget større

Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du ønsker at anmode om justering af arbejdsmetoder eller arbejdsmønstre eller hjælp til rekrutteringsprocessen, så send en e-mail til accomodation@orsted.com.

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ørsted A/S
Nesa Allé 1
2820 Gentofte

Datoer

Ansøgningsfrist: 26. maj 2024
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

accomodation@orsted.comFind vej

.

Et inkluderende team

Ørsted ønsker at alle medarbejdere har samme muligheder for at gøre en forskel uanset alder, nationalitet, funktionsnedsættelse, etnicitet, køn, seksuel orientering eller tro. Vi har stort fokus på at have et mangfoldigt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere åbent kan give input og dele ideer.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®