FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Sport, fællesskab og fede oplevelser

Der er mange gode grunde til at tage på Aalborg Sportshøjskole.

Få sammen med andre, udfordret dig selv og dine grænser, både fysisk og mentalt, og nå dit fulde potentiale.

Fællesskab

Aalborg Sportshøjskolen er et fantastisk sted at møde mennesker med samme interesse som dig selv. Du vil møde nye venner og få mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter og samtidig få mulighed for at opleve nye og spændende udfordringer, som du måske aldrig har prøvet før.

Personlig udvikling

Aalborg Sportshøjskole er en unik mulighed for at udforske nye interesser og lære nye færdigheder. Du vil blive udfordret intellektuelt og kreativt, og du vil få mulighed for at udfordre dig selv og dine egne grænser. Du vil også lære at kommunikere og samarbejde med andre mennesker på en ny og anderledes måde.

Sport, træning og udvikling

På Aalborg Sportshøjskole kan du få professionel træning inden for en lang række sportsgrene. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren udøver, vil du kunne udvikle dine færdigheder og nå dit fulde potentiale. Det er samtidig en sund og aktiv måde at tilbringe din tid på. Du vil blive udfordret fysisk og mentalt, og du vil lære om vigtigheden af en sund livsstil.

På Aalborg Sportshøjskole har vi inddelt vores fag udfra fire fagområder:

  • Fitness / fysisk træning
  • Job i uniform
  • Motion og udvikling
  • Outdoor / friluftsliv

Pause fra hverdagen

Højskolen er en pause fra den travle hverdag, hvor man kan trække stikket og komme væk fra dagligdagens stress og jag. Du vil opleve en anderledes hverdag, hvor du kan sætte tempoet ned og nyde livet med nye og spændende mennesker. Udover undervisningen, er der fritid og weekender, hvor du kan lave lige hvad der passer dig. Nogle elever bruger fritiden på at træne endnu mere, mens andre bruger den på at slappe af med højskolevennerne.

Derfor

Du skal tage på højskole hos os i dit sabbatår (efter gymnasiet eller efter din bachelor), hvis du vil have en unik oplevelse og få venner for livet, og hvis du er til sport, træning, sammenhold og sjov i gaden. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem. Du kan deltage i noget fra tidlig morgen til sen aften under hele dit højskoleophold. Vi skal nok udfordre dig, og vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til eleverne. Det er elevernes højskole, så eleverne er medspillere på deres eget højskoleophold. Et højskoleophold kræver engagement og det forventer vi, at du har.

Der vil foruden fantastisk undervisning være køkkentjanser, områder at gøre rent, service at stille på plads efter brug, diskussioner om at komme til tiden og oprydning efter fester. Har du mod på alt hvad højskolelivet indebærer, så pak en taske og kom afsted på højskole i dit sabbatår – du vil ikke fortryde det

Samlet set kan tiden på Aalborg Sportshøjskole give dig en unik oplevelse, hvor du kan udvikle dig selv både fysisk og mentalt, møde nye mennesker og opleve spændende udfordringer.

Fakta

Næste indtag: 2. august 2023
Varighed: 20 uger eller 24 uger

Hvilke aldre har eleverne?
Vi har elever som er 18 år og vi har også elever på højskolen med en alder over 30 år. Derfor er spændet stort, men gennemsnitsalderen på højskolen er 22-23 år

Hvornår er der ansøgningsfrist?
Der er ingen ansøgningsfrist. Elever bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig, så jo før du tilmelder dig et højskoleophold, jo større chance er der for at du får en plads på højskolen.

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®