FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

IT-supportelever til Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i Aalborg

Brænder du for at yde en professionel brugersupport til dine kollegaer? Vi søger en ny IT-supporter elev til en spændende arbejdsplads med varierende arbejdsopgaver og gode kollegaer, hvor du får mulighed for faglig udvikling og indflydelse på dine egne opgaver.

It-support med stort kundefokus

Som IT-supporter elev i IT Center Aalborg er du med til at hjælpe vores kunder med at håndtere deres it-udfordringer, så de hurtigt og bedst muligt kan fokusere på deres kerneopgaver. Din overordnede opgave er at levere en effektiv og kvalificeret it-support kombineret med god service.

It-support teamet i Aalborg består af 65 engagerede IT-medarbejdere og IT-specialister. Du vil sammen med dine kollegaer få ansvaret for modtagelse og løsning af brugerhenvendelser i Service Desk samt administration af brugerautorisationer. Du får en varieret arbejdsdag, hvor dine opgaver består af modtagelse af supporthenvendelser og opgaver i specialiserede faggrupper.

Personlige og faglige kvalifikationer

Du er en udadvendt og selvstændig person, som motiveres af at yde en god service. Du går engageret ind i løsningen af en opgave og opsøger den fornødne viden, idet vi ofte får opgaver, som vi ikke har løst tidligere. Hertil er du initiativrig og fleksibel og trives godt med at arbejde i dynamiske omgivelser.

Det er ikke et krav, at du har arbejdet med it tidligere, men du skal have lyst til at forstå tekniske problemer. Du skal desuden have en god forståelse for Office-pakken og interesse for at sætte dig ind i Skatteforvaltningens øvrige systemer.

Godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og faglige udfordringer

Du vil i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen få en lærerig elevtid, hvor du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i en moderne offentlig organisation. Du får tildelt egne opgaver og har samtidigt fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du altid kan sparre med.

Vi tilbyder en spændende og travl hverdag, hvor vi som kollegaer arbejder sammen som et team baseret på fælles opgaver og fælles ansvar. Skatteforvaltningens IT-support er samlet i Aalborg. Derfor kan vi tilbyde et bredt fagligt miljø med mange kollegaer. ​

Adgangskrav

Du skal opfylde adgangskravet for at få adgang til hovedforløbet på IT-supporter uddannelsen. Dette er, at du som minimum skal have bestået grundforløbet inden for data- og kommunikation.

​Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder på en teknisk skole. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering eller har været i skolepraktik, bedes du vedlægge dokumentation for denne inklusive dokumentation for praktikkens længde.

Du kan læse mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, og hvordan det er at være elev på www. ufst.dk/elev.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning samt CV og eksamensbevis via "Ansøg nu" knappen senest fredag den 31. maj 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 og afklaring forventes umiddelbart inden ugens udløb.

Har du spørgsmål til stillingen, uddannelsen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte den elevansvarlige ved Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, IT-Medarbejder Sine Christensen på telefon 72372689.

Inden ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg. Ansættelse er pr. 1. juli 2024 eller snarest muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lauritzens Plads 1
9000 Aalborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024
Tiltrædelse: 1. juli 2024

Kontakt

IT-Medarbejder Sine Christensen
(+45) 72 37 26 89



Lær os bedre at kende


Find vej

.

Vær med til at gøre en forskel og sikre fundamentet for finansieringen af det danske samfund

Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du bliver dermed del af en spændende hverdag, hvor der er stor variation i opgaverne.

De syv styrelser er Administrations- og Servicestyrelsen, Gældsstyrelsen, Motorstyrelsen, Skattestyrelsen, Toldstyrelsen, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Vurderingsstyrelsen.

Styrelserne tilbyder elevstillinger med speciale i offentlig administration og med arbejdsopgaver inden for f.eks. økonomi, administration, kommunikation og HR. På trods af de forskelligartede opgaver, er høj faglighed kernen i alle styrelserne, der sammen løser en stor samfundsopgave. Vi samarbejder og tænker på tværs af opgaver, fagligheder og styrelser i de daglige beslutninger, og når vi skal løse den samlede opgave. Og vi sikrer, at opgaven kommer sikkert i mål. Vil du være med?

Læs mere om de ledige elevstillinger og dine karrieremuligheder på styrelsernes hjemmesider.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®