FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Bliv elev på
din KOSMETOLOGSKOLE

Som elev på din KOSMETOLOGSKOLE står arbejdsgiverne i kø efter dig

Som elev på din KOSMETOLOGSKOLE er du sikret en international anerkendt uddannelse indenfor skønhedsbranchen.
CIDESCO diplomet er efterspurgt hos klinikker og spa steder overalt - både herhjemme og i udlandet. Du bliver en del af Danmarks nye elite af kosmetologer.

Drømmer du om en karriere inden for de klassiske kosmetologiske discipliner som kropsmassage, kropsanalyse, kropsbehandling, hudanalyser og ansigtsbehandlinger? Danmarks helt nye kosmetologskole er åbnet i Herning. Startet af Karina Lehmann, som selv er uddannet CIDESCO kosmetolog og har mere end 30 års erfaring i branchen, blandt andet som selvstændig klinikejer i mere end 25 år.

Arbejdsgiverne er på venteliste

– Jeg vil gerne, at der er flere veluddannede kosmetologer at vælge imellem, når vi skal ansætte dem på vores klinikker rundtom i landet, siger hun og fortæller, at hun allerede nu – kort inde i det første hold af elever – er blevet kontaktet af flere klinikindehavere, som gerne vil skrives op til at komme i dialog med eleverne efter endt uddannelse. Altså en slags venteliste på at få fat i vores elever, lyder det.

– Det betyder jo næsten, at der er jobgaranti, hvis man tager uddannelsen, lyder det med et smil fra Karina Lehmann, som også selv driver klinik i forbindelse med skolen på Nygade i Herning.

En bred palette

Uddannelsen har et tvist af et holistisk syn med det hele menneske i centrum. Det betyder, at du som elev, ud over klassiske kosmetologfaglige færdigheder, også kommer til at lære omkring blandt andet kost og hvordan det påvirker både kroppen og sindet.

– Du undervises efter CIDESCO’s internationale pensum, hvilket byder på en bred lære om anatomi og fysiologi. Dertil kommer naturligvis viden om hudsygdomme, fysik og kemi, apparatlære og selvfølgelig ansigtsbehandlinger, manicure/pedicure, voksbehandlinger og meget mere. Du modtager minimum 1200 timers undervisning, fordelt på teori og praktik, altid med en uddannet underviser tilstede. Der benyttes blandt andet en læge eller sygeplejerske til at undervise i hudens opbygning og en kemiingeniør til undervisning i ingredienser.

Uddannelsen kan skræddersyes til netop dit behov – vi har tre dages hold, hvor du kan vælge at arbejde ved siden af – det kan evt. være de seks måneders praktik på klinik til elevløn, som man tager ved siden af undervisningen på skolen – eller du kan gå på skolen 5 dage om ugen og så efter 12 måneders skolegang, skal du ud i praktik i 6 måneder på klinik.

Cidesco-pensum er international

– Der er ingen tvivl om, at CIDESCO er den højeste internationale standard inden for skønhedsbranchen CIDESCOdiplomet er anerkendt i alle lande som bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje, og med det i hånden er dine muligheder i denne branche åbne.

- At det er et internationalt pensum, betyder jo også, at der ikke er nogen begrænsninger for hvor i verden man kan arbejde. Det betyder at du kan tage din uddannelse med dig og arbejde som kosmetolog i udlandet, lyder det fra Karina Lehmann

To gange årligt

Der er opstart af hold 2 gange om året – i januar 2023 begyndte det første hold elever på Din KOSMETOLOGSKOLE og næste hold er til september 2023. Der er allerede godt gang i tilmeldingen til dette hold og hvis det er noget du kan tænke dig at vide mere om os – så kontakt gerne skolen som er klar til at vise dig rundt og til at tage en snak med dig om din fremtidige uddannelse. Læs mere på skolens hjemmeside www.dinkosmetologskole.dk.

"Man kan ikke købe wellness på nettet” -Karina Lehmann

Fakta

Danmarks nye kosmetologskole:

Du får minimum 1200 undervisningstimer

Undervisning foregår 3 eller 5 dage om ugen.

6 måneder praktik på klinik til elevløn
(kan evt. foregå sideløbende med 3 dages undervisning)

Internationalt CIDESCO pensum med et holistisk tvist

Teoretisk og praktisk eksamen med udenlandsk censor.

Du skal selv betale din uddannelse.

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®