FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Økonomielev hos DBI

Er du stærk til tal og struktureret? Er daglig kundekontakt lige noget for dig? Har du lyst til en 2-årig elevuddannelse i en spændende vækstende virksomhed, som har til formål at sikre liv og værdier? Økonomiafdelingen søger en elev – er det dig, vi leder efter?

Som økonomielev hos DBI bliver du ansat i landets førende virksomhed inden for brand og sikring. Vi arbejder hele tiden på at forbedre brandsikkerheden og forebygge brande i Danmark. Du behøver ikke at vide noget om brand eller regnskab. Det du skal vide, skal vi nok lære dig.

Vi tilbyder vores nye økonomielev

 • En toårig elevstilling i en spændende vækstende virksomhed
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • En fast tilknyttet elevansvarlig, der kan give dig sparring og støtte igennem din uddannelse
 • Vi har en uformel arbejdsplads og en flad struktur. I DBI er dine inputs kærkomne.

Dit elevforløb tilrettelægges, så du som minimum får de kompetencer der kræves, for at din elevplan bliver opfyldt. Under dit elevforløb vil du blive tildelt selvstændige ansvarsområder, men du vil også komme i berøring med de øvrige regnskabsmæssige områder. Det vil give dig en række forskellige kompetencer inden for økonomi, kundeservice og administration.

Dine vigtigste arbejdsområder

Som elev hos os kan du blandt andet forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Daglig support og kontakt til kunder og kolleger
 • Oprettelse og rykning af debitorer
 • Bogføring og opfølgning på kreditorer
 • Diverse administrative og økonomiske opgaver
 • Fast ugentlig assistance i receptionen, herunder modtagelse af kunder og kursister

Om dig

Du læser på kontoruddannelsen, eller opfylder en eller flere af følgende krav:

 • Har en EUX
 • Har en HHX
 • Har en anden type studentereksamen, f.eks. HF eller HTX og et grundforløb
 • Har en udenlandsk studentereksamen og dansk på A-niveau samt et grundforløb

Vi forestiller os, at du er venlig og imødekommende. Du er servicemindet og sætter en ære i at hjælpe kolleger og kunder. Du har styr på opgaver og detaljer, arbejder struktureret og er god til at følge op. Du har gåpåmod og er klar på en masse spændende arbejdsopgaver.

Afdelingen/teamet

Du bliver fast tilknyttet vores Økonomiafdeling i Hvidovre, som består af både økonomi- og administrations­medarbejdere. Vores målsætning er at gøre økonomi let og tilgængeligt for driftsafdelingerne og servicere dem i en klasse for sig, så deres hverdag bliver lettere.

Du indgår i afdelingen, på lige fod med dine øvrige kolleger, hvor opgaver løses uden at nogen står og kigger dig over skulderen. Du vil løbende igennem din elevtid få mere ansvar og flere selvstændige arbejds­opgaver.

DBI’s vigtigste aktiv er medarbejdernes viden og engagement, og det er vi villige til at investere i. DBI prioriterer generelt efteruddannelse samt faglig og personlig udvikling højt

DBI tilbyder dig

DBI er kendetegnet ved en god og udviklende arbejdsplads, hvor samarbejdet er fleksibelt og uformelt. Vi har topmoderne kontorer og faciliteter, og du får gode personalemæssige forhold, som fx pensionsordning, tandforsikring og helbredsforsikring. Vi har en aktiv personale- og kunstforening, og vores kokke i køkkenet laver dagligt lækker mad til os.

Vil du vide mere om elevpladsen, er du velkommen til at kontakte Ann-Marie Bech på telefon 53 65 41 56.

Du søger stillingen via "Ansøg nu" knappen. Vi modtager kun ansøgninger via rekrutteringssystemet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 2. juni 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Ann-Marie Bech
(+45) 53 65 41 56Find vej

.

Om DBI

Hos DBI tænker vi forlæns. Det er ikke fordi, vi ligefrem kan spå om fremtiden, men i alt, hvad vi gør, forsøger vi at se ind i den. Brand og sikring handler nemlig om netop dét – at forudse og foregribe – og det er vi verdensmestre i hos DBI. Det er ikke uden grund, at vi i mere end 100 år har været førende på markedet, når det gælder viden og løsninger inden for brand og sikring. Som et af Danmarks få GTS-institutter udfylder vi en vigtig rolle i samfundet som bindeled mellem forskning og erhvervsliv. Vi hjælper ambitiøse virksomheder med brand og sikring, og vi sætter de nye standarder.

Kan du tænke forlæns? Og vil du være en del af et hold på mere end 300 kolleger, der sammen arbejder dedikeret på at udvikle og højne niveauet af brand og sikring i fremtiden? Så er DBI måske din fremtidige arbejdsplads.

DBI har hovedkontor i Hvidovre og kontorer i Aarhus, Fredericia, Frederikshavn, Norge, Sverige og England.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®