FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

LAGER OG LOGISTIK ELEV HOS HOUNÖ A/S I RANDERS

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at videreuddanne dig inden for lager og logistik i en international produktionsvirksomhed? Vi klæder dig på til fremtiden inden for lager og logistik.

HOUNÖ i Randers er en global produktionsvirksomhed med skandinaviske rødder. Vi designer og producerer kvalitetsovne i Danmark og sælger i hele verden. På vores lager har vi nu brug for et udvide bemandingen med en elev, som får mulighed for at specialisere sig indenfor både lagerarbejde og lagerstyring.

Du bliver en del af et velfungerende team på 7 medarbejdere, som har deres dagligdag på HOUNÖs lager, og du får snitflader til andre afdelinger i virksomheden - især til produktionen og interne salgsafdeling. Vi har et godt, sjovt og rummeligt arbejdsmiljø, hvor vi sætter en ære i at hjælpe hinanden.

Med en elevuddannelse hos os får du:

  • Et godt fællesskab blandt vores medarbejdere samt øvrige elever
  • Et uhøjtideligt, internationalt arbejdsmiljø, hvor der også er tid til socialt samvær
  • Et spændende indblik i en succesfuld produktionsvirksomhed hvor ambitionerne er tårnhøje
  • Et godt læringsmiljø med støtte og oplæring fra erfarne og kompetente kollegaer
  • Et skræddersyet uddannelsesforløb
  • Skiftende opgaver, faglige udfordringer og praktisk erfaring
  • Fast løn under din elevuddannelse
  • Ansvar og indflydelse

Dine kvalifikationer

Vi regner med, at du har bestået dit grundforløb og nu er klar til få en elevplads. Dine IT-færdigheder er gode og du er relativt velbevandret i Office pakken. Sprogligt er du flydende på både dansk og engelsk.

Som person er du positiv, omgængelig og fleksibel. Du er nysgerrig af natur og spørger gerne om hjælp for at få den viden, du har brug for. Du sætter en ære i at gøre dit arbejde så godt som muligt til den rette tid samtidig med, at du evner at bevare overblikket, når der er mange bolde i luften.

Vi forventer at vores nye lager og logistik elev er klar til at uddannelsesaftale med HOUNÖ per 1. august 2024.

Interesseret?

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og CV, som du bedes sende via "Ansøg nu" knappen hurtigst muligt, dog senest den 27. maj 2024.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og samtaler vil blive afholdt i uge 23.

Hvis du har yderligere spørgsmål til jobindholdet, er du meget velkommen til at kontakte Jesper V. Olesen, Teamleader Warehouse, på tlf. 52 10 30 63.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HOUNÖ A/S
Alsvej 1
8940 Randers SV

Datoer

Ansøgningsfrist: 27. maj 2024
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Teamleader Warehouse, Jesper V. Olesen
(+45) 52 10 30 63Find vej

.

HOUNÖ A/S har designet og produceret kombi- og bakeoff ovne siden 1977. Vores ovne sælges gennem distributører over hele verden. 

Vi beskæftiger ca. 100 mennesker, og vi er en del af det amerikanske Middleby Corporation. Vi er kendt for innovation og kvalitet, og vores hovedkontor ligger i Randers, Danmark.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®