FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

WAYS Logistics A/S søger speditørelev til projektafdeling

Kan du holde mange bolde i luften? Vil du udvikle dig selv som person og snakke med mennesker i hele Europa?

Som speditørelev hos WAYS Logistics vil du i dit uddannelsesforløb lære en masse indenfor fragt. Du vil blive ansat i vores projektafdeling med fokus på overdimensionerede kørsler, som vil klæde dig godt på til en karriere indenfor spedition.

Der vil være undervisning på Aarhus Erhvervsskole 8-10 gange i løbet af de 2 år, hvilket giver mulighed for at møde andre speditørelever i andre virksomheder. Her får du en masse teoretisk læring om fragt og transport.

Kontoret er beliggende i Skanderborg, hvor du vil blive en del af et dynamisk team. Der er fart på, og du vil sjældent opleve to ens dage.

Kunne det være noget for dig, eller har du spørgsmål i forbindelse med forløbet og stillingen, kan du kontakte Nikolaj Frederiksen på nikolaj.frederiksen@ways-logistics.com for at høre mere.

Hvis du vil ansøge, så tryk på "Ansøg nu" eller os send dit CV og din ansøgning til nikolaj.frederiksen@ways-logistics.com.

Vi holder samtaler med kandidater løbende - vi ser frem til at høre fra dig.

WAYS Logistics blev stiftet i 2019, og vi er i dag 11 medarbejdere.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

WAYS Logistics A/S
Godthåbsvej 19
8660 Skanderborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efterår 2024

Kontakt

Nikolaj Frederiksen
nikolaj.frederiksen@ways-logistics.com



Find vej

.

Om WAYS Logistics

Med vores store internationale netværk i ryggen stræber vi altid efter at give den bedst mulige service og tilbyde kvalitetsbevidste løsninger uden at gå på kompromis med prisen.

Vi har gennem flere år opbygget erfaring, viden og kompetencer inden for alle former af transportopgaver, uanset om det drejer sig om forsendelse af små partier eller transport af hele læs.

Derfor er ingen forespørgsler for store eller for små for os. I stedet for at se problemer, søger vi muligheder og løsninger.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®