FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Speditørelev i DSV Esbjerg


Kickstart din karriere - bliv speditørelev hos DSV

Udvikling, ansvar og tempo er nogle af nøgleordene i DSV’s elevuddannelse. Her får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere med udgangspunkt i netop dit liv.

Bliv en del af succesen

DSV er en af verdens allerstørste transport- og logistikselskaber og en succeshistorie i dansk erhvervsliv. Det er vi ikke mindst, fordi vores medarbejdere er pivdygtige og passionerede speditører. Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi er på vej mod en fremtid drevet af grønne teknologier og digitale kvantespring – og her skal vi have dig med på vejen frem. 
I DSV er der fart over feltet hver eneste dag, og vi har brug for unge medarbejdere, der ved, hvad de vil, og hvad de står for. Vi har allerede over 100 dygtige og topmotiverede speditørelever, og du bliver en del af sammenholdet, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt i et stærkt netværk.

Spedition hos de bedste

Du behøver ikke at vide, hvad spedition er, når du læser denne annonce. Det skal vi nok lære dig. Hvis du kommer med din personlighed og viser initiativ og nysgerrighed, så tilbyder vi dig en karriere, der matcher dine drømme.

I DSV er intet for stort eller for småt, og vi arbejder med supply flow i både spændende start-ups og i de allerstørste internationale koncerner. Her er det dit ansvar som speditørelev at forhandle den gode aftale og koordinere den allerbedste transport.

Hos os får du hurtigt dine egne kunder, så du kan vise, at du mestrer det gode købmandskab og et højt serviceniveau. Du planlægger dagligt logistik og shipping af varer i hele verden, og du handler hurtigt og finder de rigtige løsninger lokalt og globalt både for dine kunder og for DSV.

Vi er med dig hele vejen og lærer dig alle facetter af spreditionsfaget i en spændene hverdag fuld af muligheder og stærke relationer - vejen frem starter her. 

You snooze, you loose

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterudskrift hurtigst muligt via "ansøg nu" knappen. 

Vi rekrutterer nu til årgang 2024 med opstart til september i Esbjerg. Derefter er verden åben for dig!

Har du nogen som helst spørgsmål, så er Stine Kjølholt og Mona Larsen klar til en god snak. Du kan ogå læse meget mere om DSV's elevuddannelse pg adgangskravende på vores karriereside

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Grimsbyvej 2
6700 Esbjerg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2024

Kontakt

Stine Kjølholt
stine.kjoelholt@dsv.com

Mona Larsen
mona.larsen@dk.dsv.comFind vej

.

Mød vores speditørelever

”Der er hele tiden nye udfordringer, og her er plads til alle typer mennesker.”

Christian, speditørelev i DSV

”For at være en god speditør skal man være nysgerrig på verden”

Cecilie, speditørelev i DSV

”Når vi sikrer fra A til B, at det hele spiller - det giver et sus i maven”

Signe & Frederik, speditørelever i DSV

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®