FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Revisortrainee 2024

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse. På vejen hen til dit lokale BDO-kontor prøver du at finde ud af, hvad du glæder dig mest til – at udvikle dig inden for revision og regnskab med et stort fagligt netværk i ryggen, at yde indsigtsfuld rådgivning overfor dine kunder eller måske at blive en del af et kontor, hvor udvikling og et godt socialt miljø går hånd i hånd? Mulighederne er mange hos BDO.

Om revisortraineeforløbet

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Inden for revision af store organisationer/offentlig revision kommer du b.la. til at:

  • Arbejde med revision, regnskab, skat og moms.
  • Understøtte effektiviseringen af alt fra staten, kommuner, regioner, museer, fonde, foreninger og uddannelsesinstitutioner.
  • Få en stor indsigt i, hvordan store organisationer er opbygget, og hvordan vi som revisorer kan hjælpe og assistere disse kunder.

Ledige stillinger i følgende byer: 

Inden for revision og rådgivning af små og mellemstore virksomheder kommer du b.la. til at:.

  • Arbejde med revision, regnskab, skat og moms.
  • Agere både økonomisk og forretningsmæssig rådgiver samt sparringspartner for en bred palette af forskelligartede kunde- og virksomhedstyper.
  • Få en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv.

Ledige stillinger i følgende byer: Herning, Aabybro, Frederikshavn & Nuuk

Uanset hvilket af de to områder, du har størst interesse inden for, udvikler dine arbejdsopgaver sig løbende i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Send os din ansøgning, og så kan vi sammen indgå i en dialog om de forskellige områder.

Hvem er du?

Som BDO-trainee og fremtidens rådgiver skal du naturligvis være interesseret i tal og lide at arbejde med mennesker

Derudover forestiller vi os, at:

  • Du har afsluttet en relevant uddannelse på enten HHX, EUX, STX, HF eller anden erhvervsskole, erhvervsakademierne eller på universitetet – eller forventer at afslutte i 2024.
  • Du har en naturlig interesse i at hjælpe andre – både fremtidige kunder og kolleger.
  • Du har en lyst til at lære og udvikle dig.

Hvad tilbyder vi?

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores 2-årige traineeuddannelse, hvor du fra begyndelsen bliver tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige og med at få en god start på din nye hverdag som trainee. Vi tilbyder dig en HD, som du kan tage sideløbende med dit traineeforløb.

Du bliver en del af et ungt arbejdsmiljø, hvor vi har det godt socialt på kontoret. Vi ansætter over 110 trainees om året, så du får stærke venskaber på tværs af forretningen.

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og over 110.000 ansatte på verdensplan.

Ønsker du at læse mere om BDO? Læs mere her.

Send os din ansøgning allerede i dag

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet de rette kandidater – så send os din ansøgning allerede i dag.

Du kan også læse meget mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kirstine Høj Junker på KIJUN@bdo.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Frederikshavn, Herning, Aabybro og Grønland - Nuuk

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Kirstine Høj Junker
KIJUN@bdo.dkLær os bedre at kende


Find vej

.

Start din karriere i BDO

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Du kan have afsluttet en gymnasial uddannelse, en uddannelse fra et af erhvervsakademierne eller fra universitetet, eller også forventer du at afslutte med et godt resultat i 2023. Uanset hvilken af disse uddannelser du kommer fra, kan du blive en del af de cirka 65 revisortrainees, vi ansætter hvert år.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®