FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Digital Handelselev

Er du, ligesom os, passioneret omkring at skabe succes online og brænder du for at dygtiggøre dig indenfor e-commerce, digital projektstyring og online markedsføring?

Vil du gerne være med til at sætte faglighed og fællesskab i højsædet og arbejde et sted, hvor dialog, en stærk kultur og god energi er fundamentet for succes - så er vi ret sikre på, at en elevplads i vores e-commerceafdeling er det rette for dig.

Sports Group Denmark er en danskejet sportswearvirksomhed, der blev etableret i 2012. Hovedsædet er placeret i Silkeborg med yderligere 10 afdelinger i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Kina og Bangladesh. Vi har 4000 kunder fordelt primært i Skandinavien og Europa og repræsenterer mere end 28 brands til konkurrencedygtige priser – herunder både internationale brands samt brands designet og udviklet af Sports Group Denmark. Hos os vægter vi bæredygtighed og ansvarlighed lige så højt som kvalitet, funktionalitet og design som vores vigtigste faktorer. Gennem sport ønsker vi at bringe glæde og værdi til vores omgivelser, ligesom vi stræber højt efter at inspirere verden omkring os ud fra vores kerneværdier. Hos Sports Group Denmark har vi altid medarbejderen i fokus.

Vi ønsker at styrke vores e-commerceafdeling og leder derfor efter en digital handelselev med masser af energi og lyst til at lære nyt. Du vil blive en del af en afdeling, der har bl.a. har ansvaret for salget på globale markedspladser samt for vores egne B2C webshops. Vi er i gang med en spændende digital rejse i en afdeling som stadigvæk vokser. Læringskurven inden for digital handel er stejl, og den åbner op for mange muligheder:

Jobbeskrivelse:

Hovedfokus i dine arbejdsopgaver vil ligge i arbejdet med salget på markedspladserne. Du vil dog også stifte bekendtskab med discipliner som:

 • Digital marketing
 • Content management
 • Dataanalyse
 • Dine opgaver vil være alsidige, og du vil både støtte det eksisterende team og have dine egne ansvarsområder

Jobkvalifikationer:

 • EUX, HHX eller tilsvarende uddannelse
 • Generelt flair for IT og digitale medier
 • Du er bruger af Office-pakke med kendskab til Excel
 • Du er flydende på engelsk i skrift og tale

Personlige kvalifikationer:

 • Positiv og udadvendt
 • Struktureret og målrettet
 • Har kendskab til Markedspladser (såsom Amazon, Zalando, AboutYou osv.)
 • Fleksibel og omstillingsparat
 • Nysgerrig og initiativrig
 • Har et stærkt kommercielt mindset
 • Nysgerrig og passioneret - Din personlighed er nemlig din vigtigste kompetence, og vi er på jagt efter ildsjæle, der har lyst til at kickstarte deres karriere hos os. Du behøver ikke have brancheerfaring med eller erfaring med e-commerce.

Tiltrædelse vil være senest 1/8 2024.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tom Senasi på Tlf.: 71 90 12 27

Ansøgningsfrist: Snarest muligt - Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sports Group Denmark A/S
Skærskovgårdsvej 5
8600 Silkeborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Tom Senasi
(+45) 71 90 12 27Find vej

.

AN EXTRAORDINARY COMPANY

Sports Group Denmark was founded in 2012 by CEO Bjarne Jeppesen, a Danish innovator and entrepreneur. When he founded Sports Group Denmark, he had more than a decade’s experience with business management and sportswear development from previous leading positions in Asia. Sports Group Denmark took things to a new level in sportswear development- and distribution. The goal was to provide great quality sportswear at affordable prices. But high quality and low prices don’t always go hand in hand, however Sports Group Denmark knew exactly how to build the required setup to make it possible. Together they made a great effort to achieve this goal, and it’s fair to say that the effort paid off – fast!

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®