FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Shippingelev til Smyril Line Cargo

Vil du sammen med os tilbyde verdensomspændende transportløsninger til et højt serviceniveau? Vi søger en shippingelev til vores team i Hirtshals.

Smyril Line er et færøsk rederi, som forbinder Island og Færøerne med Europa. Smyril Line er det eneste rederi, der tilbyder Ro / Ro service i Nordatlanten. Vores flåde består af fire skibe med ugentlige sejladser mellem Island, Færøerne, Danmark og Rotterdam.

Vi tilbyder

Som shippingelev hos Smyril Line Cargo får du en varieret hverdag med tæt kontakt til vores kunder, samt kollegaer på Island og Færøerne. Din selvstændighed bliver sat på prøve, samtidig med at vi fokuserer på din trivsel og udvikling af personlige kompetencer. Du kommer til at have ansvar fra første dag, med kundekontakt, salg, logistik, administration og alsidige opgaver. Du kommer til at lære af branche-kyndige kollegaer og bliver tilknyttet en erfaren uddannelsesansvarlig.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du er serviceminded, har god kundeforståelse og flair for godt købmandskab. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og en positiv imødekommende personlighed. Vi forventer, at du trives med at arbejde i et højt tempo og samtidig er i stand til at bevare roen.

Derudover forventer vi, at du har:

  • Afsluttet eller er ved at afslutte en HHX, EUX eller en anden gymnasial uddannelse
  • Afsluttet eller er i gang med at afslutte grundforløbet HGS/EU’s
  • Flair og kendskab til/for IT, gerne Navision, Office pakken
  • Gode sprogkundskaber i engelsk og gerne tysk
  • Erfaring fra erhvervsarbejde

Ansøgning

Du søger stillingen ved at sende os din ansøgning via "Ansøg nu" knappen. Ansøgningsfristen er 29. juni 2024. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen at kontakte Carsten Kjær, direktør Hirtshals Danmark, på telefon +45 24439219 eller via mail: cak@cargo.fo

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Smyril Line Cargo Danmark ApS
Erik Sondrupsvej 10-12
9850 Hirtshals

Datoer

Ansøgningsfrist: 29. juni 2024
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Direktør Hirtshals Danmark, Carsten Kjær
(+45) 24 43 92 19
cak@cargo.foFind vej

.

About us

Founded in 1982 Smyril Line is a well-reputed travel and shipping company that provides travel and freight transport in the North Atlantic. The current fleet is made up of our passenger ship M/S Norröna and our five cargo vessels Eystnes, Hvítanes, Akranes, Mykines and Mistral.

We take great pride in what we do and working at Smyril Line means being part of a tight-knit international team.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®