FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

SUPPLY CHAIN ELEV HOS HOUNÖ A/S I RANDERS

Drømmer du om at uddanne dig inden for Supply Chain i en international produktionsvirksomhed?

Vi klæder dig på til din fremtidige karriere indenfor Logistik og Indkøb. Som Supply Chain elev hos HOUNÖ får du en solid 2-årig uddannelse indenfor logistiske processer og arbejdsgange. Her bliver du eksponeret for alt fra produktionsplanlægning, indkøb, lagerstyring og logistik og får således en samlet forståelse for Supply Chain Management og hvor de økonomiske sammenhænge i virksomheden belyses.

Du kommer til at have fast tilknytning til vores indkøbsafdeling, men vil sideløbende arbejde tæt med vores produktionsplanlægning samt være inde over administrativ lagerhåndtering, så du lærer alle discipliner inden for Supply Chain.

Vi tilbyder en praktisk og alsidig uddannelse, som giver dig en solid baggrund for at kickstarte din karriere.

HOUNÖ i Randers er en global produktionsvirksomhed med skandinaviske rødder. Vi designer og producerer kvalitetsovne i Danmark og sælger i hele verden. Du vil blive en del af et stærkt og velfungerende team inden for produktionsplanlægning, indkøb og lager, hvor vi sammen løser opgaverne med højt humør og en professionel men positiv tilgang.

Du vil komme rundt i hele vores organisation, men dine primære snitflader bliver til lageret, produktionen, økonomi samt udviklingsafdelingen.

Med en elevuddannelse hos os får du:

  • Et godt fællesskab blandt vores medarbejdere samt øvrige elever
  • Et uhøjtideligt, internationalt arbejdsmiljø, hvor der også er tid til socialt samvær
  • Et spændende indblik i en succesfuld produktionsvirksomhed hvor ambitionerne er tårnhøje
  • Et godt læringsmiljø med støtte og oplæring fra erfarne og kompetente kollegaer
  • Et skræddersyet uddannelsesforløb
  • Skiftende opgaver, faglige udfordringer og praktisk erfaring
  • Fast løn under din elevuddannelse
  • Ansvar og indflydelse

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har gennemført HHX eller at du har en HG / almen gymnasial uddannelse, som du eventuelt allerede har suppleret med et EUS-forløb. Det vil derudover være en stor fordel, hvis du har erhvervserfaring evt. i form af et fritidsjob, sabbatår eller lign. Sprogligt er det en fordel at du behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du tager ansvar for dine opgaver, har fokus på kvalitet og er hverken bange for at være opsøgende i forhold til samarbejdspartnere eller til kollegaer.

Som person er du glad, imødekommende og omgængelig. Du evner at bevare overblikket i en til tider travl hverdag, uden at det går ud over kvaliteten af dine opgaver og omgangstonen med dine kollegaer og leverandører.

Vi forventer at vores nye elev er klar til at starte sin 2-årige uddannelsesaftale med HOUNÖ per 1. august 2024.

Interesseret?

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning og CV, som du bedes sende på hr@houno.com eller via "Ansøg nu" knappen hurtigst muligt, dog senest den 27. maj 2024.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og samtaler vil blive afholdt i uge 25.

Hvis du har yderligere spørgsmål til jobindholdet, er du meget velkommen til at kontakte Anja Vemmelund Søndergaard, Head of Supply Chain, på tlf. 27 87 66 84.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HOUNÖ A/S
Alsvej 1
8940 Randers SV

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. juni 2024
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Head of Supply Chain. Anja Vemmelund Søndergaard
(+45) 27 87 66 84Find vej

.

HOUNÖ A/S har designet og produceret kombi- og bakeoff ovne siden 1977. Vores ovne sælges gennem distributører over hele verden. 

Vi beskæftiger ca. 100 mennesker, og vi er en del af det amerikanske Middleby Corporation. Vi er kendt for innovation og kvalitet, og vores hovedkontor ligger i Randers, Danmark.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®