FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Salgselev til international produktionsvirksomhed

Er du klar på at lære en masse og udvikle dig både fagligt og personligt? Er du nysgerrig og vil du gerne lære salgsarbejdet fra bunden? Og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi er glade for at gå på arbejde og meget gerne lærer fra os? Så er du måske vores næste salgselev til divisionen Micromechanics.

Mekoprint er en familieejet virksomhed, der siden 1954 har udviklet og leveret kundespecifikke komponentløsninger i et tæt samarbejde med større internationale virksomheder. Vi har en meget flad organisation med selvstændige teams, hvor vi har fokus på at udvikle forretningen og hinanden.

Mekoprint Micromechanics er en højteknologisk totalleverandør med forretningsområder, der består af metalskilte, EMC-afskærmninger og finmekaniske pladeløsninger fra lav til høj volumen og med høj præcision som kendetegn. Vores komponenter anvendes i alt fra elektronik, medicoindustrien til markedets mindste droner. Vores kunder befinder sig primært på det nordeuropæiske marked.

Dine arbejdsopgaver bliver

Du bliver en del af vores salgsteam, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de to kollegaer hvor af den ene også vil være din leder. Du kommer til at arbejde med salgsprocesserne inden for finmekanisk plade, EMC-afskærmning og skilte.

Du vil få et spændende job med et indgående kendskab til de salgsarbejdet i en B2B virksomhed. Dine opgaver bliver eksempelvis:

  • Kundedialoger
  • Tilbudsgivning med tilhørende opfølgning
  • Salgssupport
  • Ordreindlæggelse og vedligeholdelse af data i vores CRM system.

Vores motto er ”vi skaber sammen” og derfor forventer vi, at du som elev stiller en masse spørgsmål, hjælper kollegaer samt tager ansvar for at løse dine egne opgaver og bidrager til at løse teamets samlede opgaver. Du vil selvfølgelig opleve, at dine kollegaer og din leder bidrager lige så meget til det gode samarbejde.

Vi forestiller os derfor, at du

  • er i gang med eller har afsluttet adgangsgivende uddannelse eller kurser, så du kan starte hos os som salgselev til august 2024
  • har naturlig interesse for salgsarbejde og ønsker at lære salgsarbejdet fra bunden
  • har en naturlig nysgerrighed for kunden og interesse for vores produktområde
  • har gode sproglige egenskaber i dansk, engelsk og måske tysk
  • befinder dig godt i et team, hvor nogle opgaver kræver samarbejde og andre er selvstændige
  • er klar til at tage ansvar for egen læring

Du kan forvente

En læreplads, hvor du som elev bliver hørt og får det ansvar, der passer til dine kompetencer. Vi vil gøre vores bedste for at skabe et arbejdsmiljø, der kan få dig til at sprudle, som den imødekommende og initiativrige elev du er, så du kan udvikle dig – både fagligt og personligt.

Det er vigtigt for os, at vi har et trygt arbejdsmiljø, hvor du får muligheden for at bidrage med din viden, dine ideer og udnytte dit fulde potentiale. Derfor er tillid, relationer og kommunikation centrale værdier og kompetencer for os.

Du vil også opleve, at vi har en uformel omgangstone. Der er plads til at have det sjovt, samtidig med vi løser opgaverne.

Vi er kendt for at være en virksomhed, hvor det er muligt at få et stort ansvar og frihed til at kunne balancere arbejde og fritid.

Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag-torsdag fra 8:00-16:00 og fredag 8:00-15:30. Vi kan dog aftale fleksibilitet for at imødekomme din hverdag.

Som elev i Mekoprint inviteres du med i Mekoprint Kickstarter, som er et netværk for elever/lærlinge og unge op til 25 år i Mekoprint (er du voksenelev er du også inviteret med). Netværket mødes flere gange om året, hvor vi snakker sammen på tværs af afdelinger og lærer af hinanden.

Vi tilbyder også gratis kantineordning og frugtordning til elever/lærlinge. Vi har en aktiv personaleforening, der jævnligt inviterer til sociale arrangementer.

Lønnen følger Industriens overenskomst.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Vil du med på holdet?

Din ansøgning og dit CV skal vi modtage elektronisk senest den 23. juni 2024.

Vil du vide mere om elevpladsen, er du meget velkommen til at ringe til Sales Manager Ole Skriver Ingby på telefon +45 8188 4473 eller HR Partner Stine Damborg Nysum på +45 9936 5786, hvis du har spørgsmål til det at være elev i Mekoprint.

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter når vi har det rette match.

Arbejdsstedet er Mercurvej 1, 9530 Støvring.

Tiltrædelse er 12. august 2024 eller efter aftale.

Vi skaber sammen

Hos Mekoprint er samarbejde afgørende for, om vi lykkes professionelt og socialt.

Vil du være en del af en stor international vækstvirksomhed, der samtidig har benene solidt placeret i den jyske muld?

Trives du med at arbejde i mindre teams, hvor samarbejde, nysgerrighed og faglig stolthed er nøgleord for at lykkes?

Så lad os skabe sammen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mekoprint Micromehanics
Mercurvej 1
9530 Støvring

Datoer

Ansøgningsfrist: 23. juni 2024
Tiltrædelse: 12. august 2024

Kontakt

Ole Ingby
(+45) 81 88 44 73
osi@mekoprint.com

Stine Damborg Nysum
(+45) 99 36 57 86
sdn@mekoprint.comFind vej

.

Hør, hvordan Simon fortæller om at være industritekniker lærling

Om Mekoprint

Mekoprint er en international udviklings- og produktionspartner, der er specialiseret i kundespecifikke komponenter til elektronik- og industrivirksomheder. Vores succes bygger på mange års erfaring og unik specialistviden i selvstændige teams med et brændende ønske om at skabe sammen.

Som kunde og samarbejdspartner hos Mekoprint vil du opleve, at vi er optaget af at indgå i et ligeværdigt og fælles forpligtende samarbejde. Vi gør os umage i alt, hvad vi laver, og det ligger naturligt for os at tage ejerskab med tydelig forventningsafstemning og fælles mål. Vi er gode til at sammensætte det rigtige team, som forstår kundens behov. Vi arbejder aldrig efter egen agenda, men vi tillader os, at udfordre kunden på nye og alternative løsninger, der bidrager positivt til kundens udvikling, drift og bundlinje.

Fundamentet er vores forbedringskultur, som bygger på et unikt sammenhold, en gensidig respekt for hinandens forskelligheder og et ønske om langsigtet udvikling. Det vil vi fortsat udbygge med ambitiøse investeringer, udvidet global tilstedeværelse og som frontløber i den bæredygtige omstilling. Suppleret med øget digitalisering vil vi blive endnu bedre til at skabe sammen - til gavn for os alle.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®