FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Start din karriere som kontorelev i Vurderingsstyrelsen i Maribo

Drømmer du om en spændende, udviklende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse samt en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv? Så bliv elev hos os!   

Bliv en del af et stærkt fællesskab - få en uddannelse med mange muligheder 

Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag, hvor du anses som værende en medarbejder på lige fod med dine kollegaer.

Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på din trivsel i dagligdagen. Du vil få mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig.

Derudover tilbyder vi en elevplads med;

  • ansvar og udfordringer, som tilpasses dine faglige og personlige kompetencer
  • mange kontaktflader i en stor forvaltning
  • stor betydning, da du vil være med til at sikre finansieringen af det danske samfund
  • mange karriere- og uddannelsesmuligheder
  • plads til fritid og karriere. Hos os behøver du ikke vælge.

i>”Som elev i Vurderingsstyrelsen bliver du set og hørt - ikke blot som elev, men som medarbejder på lige fod med dine kolleger. Der er rig mulighed for udvikling, og der er ingen dumme spørgsmål. Det er nemt at holde balance mellem arbejde og fritid, hvilket er et stort plus for mig som mor til tre. Jeg har følt mig 110 % velkommen i Vurderingsstyrelsen lige fra dag et,” fortæller tidligere kontorelev Marlie Bergljot, som nu er fastansat i Vurderingsstyrelsen.

Dine arbejdsopgaver

Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation. Din uddannelse vil derfor i samråd med dig blive tilrettelagt, så du får et bredt kendskab til vores forskellige arbejdsopgaver og til de fire specifikke fagområder.

 Som elev i Vurderingsstyrelsen er du med til at vurdere alle landets grunde og ejendomme. Arbejdet byder på en spændende hverdag med opgaver, der har stor bevågenhed både fra befolkningen og fra politisk side.

Arbejdsopgaverne kan bl.a. være:

  • vurdering/værdiansættelse af ejendomme og grunde i det nye vurderingssystem 
  • sagsbehandling af bl.a. indsigelser og klagesagsbehandling 
  • intern uddannelse og tæt sparring med kollegaer både lokalt og på tværs af vores lokationer

Hvem kan søge?

Du kan søge vores elevstillinger, hvis du synes ovenstående lyder spændende og samtidig opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration inden ansættelsesstart den 1. september 2024.

Du opfylder adgangskravene ved at have gennemført EUX eller HHX eller ved at have gennemført STX, HF eller HTX suppleret med et HGS/EUD/EUS-grundforløb. En HG afsluttet før 31/8-2015 kan i nogle tilfælde også opfylde adgangskravene.

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via "Ansøg nu" knappen senest søndag den 16. juni 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Malene Bylov på telefon 7238 6526.

Skatteforvaltningen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vurderingsstyrelsen
Brovejen 15 A
4930 Maribo

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. juni 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Funktionsleder, Malene Bylov
(+45) 72 38 65 26
Malene.Bylov@VURDST.DKLær os bedre at kende


Find vej

.

Vær med til at gøre en forskel og sikre fundamentet for finansieringen af det danske samfund

Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du bliver dermed del af en spændende hverdag, hvor der er stor variation i opgaverne.

De syv styrelser er Administrations- og Servicestyrelsen, Gældsstyrelsen, Motorstyrelsen, Skattestyrelsen, Toldstyrelsen, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Vurderingsstyrelsen.

Styrelserne tilbyder elevstillinger med speciale i offentlig administration og med arbejdsopgaver inden for f.eks. økonomi, administration, kommunikation og HR. På trods af de forskelligartede opgaver, er høj faglighed kernen i alle styrelserne, der sammen løser en stor samfundsopgave. Vi samarbejder og tænker på tværs af opgaver, fagligheder og styrelser i de daglige beslutninger, og når vi skal løse den samlede opgave. Og vi sikrer, at opgaven kommer sikkert i mål. Vil du være med?

Læs mere om de ledige elevstillinger og dine karrieremuligheder på styrelsernes hjemmesider.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®