FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kundeservice- og logistikelev til Baum Und Pferdgarten

Har du ambitioner om en uddannelse indenfor kontor og administration, har du interesse for mode, forstår du værdien af god nærværende kundeservice, har du mod på logistik og har du lyst til at blive en del af Baum Und Pferdgarten, så er du måske Baum Und Pferdgarten’s nye kundeservice- og logistikelev.

Kundeservice og logistik er en del af vores shared service center, som varetager alle opgaver indenfor administration, finans, kundeservice og logistik for vores 2 brands; Baum Und Pferdgarten og Six Ames. Kontoret er fysisk placeret i hjertet af København.

Vi kan tilbyde en uddannelse sammen med et engageret medarbejderteam, som alle arbejder tæt sammen på tværs af daglige opgaver og fagområder. Vores dagligdag er præget af højt tempo og spændende faglige udfordringer. Du skal være bevist om og trives med at ad hoc opgaver og deadlines er en naturlig del af vores branche og hverdag.

I Baum Und Pferdgarten består din uddannelse af en dagligdag på kontoret kombineret med et teoretisk skoleforløb. Efter din 2 årige uddannelse vil du have godt kendskab til alle aspekter indenfor kundeservice og logistik i en modevirksomhed.

Vi forventer naturligvis, at du brænder for at få en fremtid i kundeservice eller logistik og at du har gennemført en adgangsgivende grunduddannelse samt at du har motivation og ambition om at få mest muligt udbytte af uddannelsen, både på kontoret samt under skoleforløb.

Vores logistik afdeling er international og der tales engelsk i hverdagen, både mellem medarbejdere og med kunder. Det er derfor vigtigt at du behersker engelsk flydende både i skrift og tale.

Vi vil gerne i din ansøgning kunne læse, hvorfor der er perfekt match mellem dig og Baum Und Pferdgarten samt hvilke forventninger, du har til en kontoruddannelse hos os.

Vi ønsker elevstillingen besat hurtigst muligt med opstart 1/7, men vi venter gerne på den rette.

Send din ansøgning samt CV på mail til job@baumundpferdgarten.com ”Kundeservice og logistikelev”, og gerne så hurtigt som muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baum und Pferdgarten
Amaliegade 15
1256 Copenhagen K

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. juli 2024

Kontakt

www.baumundpferdgarten.com/dk/kontakt-os

Find vej

.

Om Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten is a Copenhagen-based fashion house established in 1999. The brand name is an interplay between the surnames of the founding Creative Directors Rikke Baumgarten and Helle Hestehave. Collections are available to shop in Baum und Pferdgarten’s Copenhagen flagship store, online at www.baumundpferdgarten.com, and in selected department stores and retailers worldwide.

Follow Baum und Pferdgarten on Instagram: @baumundpferdgarten or visit our webside www.baumundpferdgarten.com

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®