FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Spring ud i livet som logistikelev!

Det her bliver godt.. Det bliver rigtig godt.. Go on go on!

Logistikelev? Er det noget der klinger i dine ører? Hvis det er det, er vi allerede interesseret i dig! Vi mangler nemlig en elev til vores logistikafdeling, og det vigtigste for os er at finde en, der synes det der med logistik, lager og told lyder spændende. Og bare rolig, du behøver ikke vide noget om branchen eller en masse om logistik allerede nu – vi lærer dig alt du skal vide og mere til.

Din nye arbejdsplads er Jutlandia! Og hvad kan Jutlandia så tilbyde dig? Jo nu skal du høre.

ALT DET HER OG MEGET MERE

 • Du bliver en del af Jutlandia-familien og vil sidde midt i et fantastisk kontor i et endnu mere fantastisk team i kemi-, logistiks- og toldafdelingen
 • Du kommer til at få de bedste kollegaer i byen – dygtige, venlige, ægte mennesker
 • Et sted hvor du kan være dig
 • Din hverdag vil foruden spændende opgaver byde på smil og glade dage
 • Vi lærer dig hvordan du bliver en knivskarp logistikkoordinator! Og har du ambitioner og viljen, er der gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Jutlandia, når din uddannelse er i hus.

DET HER BLIVER DINE OPGAVER SOM LOGISTIKELEV HOS JUTLANDIA

 • Logistik support til vores kunder
 • Produktionsplanlægning af gods til olie/gasfelterne i Nordsøen
 • Tilbudsgivning, ordremodtagelse, ordre behandling og fakturering
 • Lagerstyring
 • Toldbehandling
 • Deltage i optimeringsprojekter indenfor både transport og logistik

ER DU VORES NYE FAMILIEMEDLEM?

Du skal ikke være noget eller nogen bestemt, for at passe ind hos os! Du skal blot have bestået eller være i gang med et adgangsgivende forløb (EUD, EUX, EUS, HHX), og så vil du nok føle dig rigtig godt tilpas i jobbet, hvis du kan lide struktur og at sætte dig godt ind i tingene. Har du det, og har du lyst til at være en del af os? Så se at få strikket en ansøgning sammen!

Din ansøgning sender du til job@jut.dk, og har du spørgsmål til jobbet, sidder Gert Nielsen (din kommende chef i kemi-, logistik- og toldafdelingen, som du godt kan glæde dig til at arbejde sammen med) klar til at besvare dem på 79 12 88 27 eller gmn@jut.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Jutlandia Terminal A/S
Amerikavej 1
6700 Esbjerg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Gert Nielsen
(+45) 79 12 88 27
gmn@jut.dkFind vej

.

Om Jutlandia Terminal

Hos Jutlandia Terminal er vi eksperter i alt inden for onshore- samt offshore servicering. Vi tilbyder komplette og skræddersyede løsninger, hvor kun den bedste kvalitet og service er god nok.

I 50 år har vi været i branchen. Vi er dedikerede til at levere det højeste serviceniveau, fleksible løsninger og kvalitet med et stærkt individuelt engagement.

Vores ledelse er stærk og innovativ og vi udvikler os sammen med markedet og vores kunder.

Vores beliggenhed i vest, på havnen i Esbjerg, giver os direkte adgang til både det skandinaviske og nordeuropæiske marked, olie- og gasfelterne samt havvindmølleparkerne i Nordsøen.

Vi stræber efter at have et altid sikkert arbejdsmiljø og vores HSEQ-afdeling overvåger alle Jutlandias processer, for at sikre bibeholdelse af høj standart i alt hvad vi foretager os.

Jutlandia tilbyder komplette logistikløsninger indenfor både on- og offshoresegmentet, herunder: Agency, Terminalydelser, Stevedoring, Kemihåndtering, Industrielle projekter, Logistikløsninger, Lagerhotel osv.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®