FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Engagerede og nysgerrige kontorelever

Interesserer du dig for offentlig administration? Er du klar til at prøve kræfter med forskellige områder i en politisk interesseorganisation? Vil du udvikle dig fagligt og personligt fra første dag? Så bliv kontorelev i KL.

Vi søger lige nu en kontorelev til en 2-årig uddannelse, hvor du får en unik mulighed for at udvikle en alsidig profil og blive skarp på, hvilken vej du ønsker at udvikle dig inden for offentlig administration. Du kommer til at arbejde med en række forskellige opgaver og fagområder og blive en del af KL’s sociale fællesskab.

Bliv del af en engageret, politisk interesseorganisation

KL er en engageret interesseorganisation, der varetager alle landets kommuner fælles interesser. Vi er en ambitiøs arbejdsplads med et inspirerende og engageret socialt og fagligt miljø med kompetencegivende udfordringer og udviklingsmuligheder. KL er et hus, hvor vi kommer hinanden ved og kan tilbyde et socialt fællesskab med en række af forskelligartede sociale aktiviteter.

Du kan Iæse mere om hverdagen i KL på vores karriereunivers: Karriere i KL - Reception

Din hverdag og arbejdsopgaver i KL

Som kontorelev i KL vil du opleve et varieret uddannelsesforløb, hvor du rokerer mellem forskellige kontorer i løbet af den 2- årige elevperiode. Derudover er der ca. 13 ugers obligatorisk skoleophold på Niels Brock, som bliver afsluttet med en fagprøve og mundtlig eksamen.

Vi garanterer, at du får mulighed for at prøve mange forskellige slags opgaver, som kan bidrage til en bred viden og erfaring til gavn for dit videre arbejdsliv.

Du bliver tilknyttet vores elevansvarlige i KL. Din elevansvarlige er med til at sikre, at du kommer godt igennem dit forløb. Samtidig bliver du tilkoblet en oplæringsansvarlig i de kontorer, som du bliver en del af.

Dine primære arbejdsopgaver vil fx. være:

  • Personaleadministration - herunder ansættelse/fratrædelse, timeregistrering, ferieregler
  • Administrative økonomiopgaver
  • Samle dagsordner til KL's forskellige politiske udvalg
  • Håndtering af diverse henvendelser til KL pr. telefon og mail
  • Diverse ad hoc opgaver herunder mødebooking, bestilling af lokaler og forplejning mv.

Hvem er du?

Du er nysgerrig, imødekommende og motiveret for at udvikle kompetencer indenfor offentlig administration. Samtidig har du blik for detaljen og kan yde en indsats, hvor ansvarlighed, selvstændighed og engagement er nøgleord. Du er en god teamplayer og tager medansvar for at følge opgaverne til dørs. Derudover er det en fordel, at du har et godt kendskab til Office-pakken.

Det er essentielt, at du inden start har bestået én af følgende muligheder:

  • HG2, HGV, HGS, HG
  • HHX efterfulgt af 5 ugers HGS for HHX
  • Studentereksamen, HTX eller HF supplereret med 10 ugers HGS
  • 2-àrigt EUX-kontor
  • Er i gang med et EUV-forløb.

Vi opfordrer EUV-elever på 25 år eller derover, der har andre uddannelser eller relevant erhvervserfaring, til at vedlægge et realkompetencebevis (RKV-bevis) fra en erhvervsskole.

Du kan Iæse mere om adgangskrav her: Uddannelsesnaevnet.dk og Nielsbrock.dk.

Det praktiske

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning, CV, samt det nyeste karakterudskrift senest klokken 12 den 18. juni 2024.

Vi holder Iøbende samtaler og slår til, hvis de rette kandidater viser sig. I forbindelse med anden samtale, kan der evt. indgå en case.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen er pr. 1. september 2024. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, inklusiv frokostpause.

Hvis du er under 25 år, vil lønnen det første år være 15.636,69 kr. pr. måned, og stiger til 16.457,55 kr. pr. måned det sidste år.

For elever over 25 år er Iønnen 23.670,21 kr. pr. måned, samt pensionsordning på 17 %. KL har egne interne overenskomster som pt. forhandles. Det forventes, at der vil ske en regulering af lønningerne med virkning fra den 1. april 2024.

Er du nysgerrig?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores elevansvarlige Marie Veileborg Kocsis Aali på mobil 2365 3857 mail eller via mail på MAVE@KL.dk.

KL ser forskellighed i medarbejdersammensætningen og i ledelsen som en af vores styrker og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Kig forbi vores KL Karriereunivers og lær mere om os som arbejdsplads og medarbejdere. https://www.kl.dk/om-kl/karriere

KL er interesse- og medlemsorganisation for de 98 kommunalbestyrelser i Danmark. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser og er kommunernes samlede forhandlingsorganisation, videnscenter og forum for fælles initiativer og beslutninger.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kommunernes Landsforening
Weidekampsgade 10
2300 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 18. juni 2024 kl. 12:00
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Marie Veileborg Kocsis Aali
(+45) 23 65 38 57
MAVE@KL.dk.Find vej

.

Om Kommunernes Landsforening

KL ser forskellighed i medarbejdersammensætningen og i ledelsen som en af vores styrker og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Kig forbi vores KL Karriereunivers og lær mere om os som arbejdsplads og medarbejdere.

KL er interesse- og medlemsorganisation for de 98 kommunalbestyrelser i Danmark. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser og er kommunernes samlede forhandlingsorganisation, videnscenter og forum for fælles initiativer og beslutninger.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®