FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kickstart din karriere som kontorelev i Danske Spils HR-afdeling

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du er garanteret ansvar, og hvor din udvikling er i højsædet? Har du mod på en dagligdag, hvor du lærer teori, imens du arbejder med den i praksis? Så er du måske vores nye kontorelev i Danske Spils HR-afdeling.

Som elev i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor elever har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingen, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder.

Velkommen til HR og Intern Kommunikation

Du bliver en del af en afdeling, der består af fire HR Business Partners, en HR-konsulent, en Intern Kommunikationsspecialist og en Studentermedhjælper, så vores kompetencer spænder bredt. Vores vigtigste opgave er at understøtte ledere og medarbejdere på tværs i hele Danske Spil koncernen med alt inden for HR og Intern kommunikation. I vores afdeling er godt humør, højt arbejdstempo og samarbejde vigtige nøgleord, og vi sætter en dyd i at være hinandens sparringspartnere.

Lidt om dig, dit ansvar og dine opgaver

Du får en central rolle og kommer primært til at beskæftige dig med administrative arbejdsopgaver, som kræver, at du har en struktureret tilgang, fokus på detaljerne og respekt for deadlines. Det er samtidig vigtigt, at du sætter en ære i at levere en god service og kan kommunikere til forskellige målgrupper både mundtligt og skriftligt. Desuden ser vi gerne at du:

  • Har en grundlæggende interesse for HR-faget, administration og processer
  • Har godt humør, er proaktiv og lyst til at skabe gode relationer på tværs af huset
  • Har gå-på-mod og lyst til at udvikle dig personligt og fagligt
  • Tager ansvar, er selvstændig og forstår at prioritere og tilrettelægge dine opgaver.

Du vil få selvstændige ansvarsområder, og dit arbejde vil tage udgangspunkt i såvel rutineopgaver som varierende opgaver. Derudover har vi fokus på at tage udgangspunkt i, hvad du lærer på dine skoleophold, og hvad du selv synes er interessant. Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Personaleadministration ifm. ansættelser, ændringer og fratrædelser
  • Administrativ support ifm. rekrutteringsprocessen og HR-årshjulet
  • Assistance til kollegaer ifm. sociale arrangementer og kurser
  • Optimering og digitalisering af processer
  • Opdatering af HR-materiale og vores medarbejder-app
  • Håndtering af fælles mailpostkasse og øvrige ad hoc-opgaver

Du bliver en del af Studenterklubben

Til dagligt kommer du til at indgå i HR-teamet, men vi synes, at det er lige så vigtigt, at vores elever og studerende får glæde af hinanden på tværs af huset. Derfor vil du blive en del af vores netværk, Studenterklubben, der mødes til faglige og sociale arrangementer. Derudover er vores elever med til at arrangere større interne events sammen. Se hvordan det er at være elev i Danske Spil i videoen nedenfor.

Vil du være med til at underholde danskerne?

For at komme i betragtning til stillingen skal du have gennemført enten grundforløbet på HG2 Kontor, HHX eller EUX, HTX, STX og HF med 5 ugers supplering inden tiltrædelsen, som forventes at være
1. september 2024.

Send din ansøgning via "ansøg nu"-knappen, så vi har den senest den 7. juli 2024. Har du spørgsmål til stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Louise Witting Henriksen på tlf.
21 21 33 47 eller HR-elev Manon Barbara Maria van der Aa på tlf. 30 85 17 55.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. juli 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR-konsulent
Louise Witting Henriksen
(+45) 21 21 33 47

HR-elev
Manon Barbara Maria van der Aa
(+45) 30 85 17 55Find vej

.

Til glæde og til gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Danske Spil er ejet af den danske stat (81 %) samt de to store idrætsorganisationer, DGI (9,5 %) og DIF (9,5 %). Gennem årene har titusindvis af gode formål i dansk idræts-, kultur- og foreningsliv haft gavn af de milliarder af kroner, danskerne har bidraget med ved at spille hos Danske Spil. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Enten i form af udlodningsmidlerne eller direkte i statskassen.

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

Hvert år spiller 1,9 millioner danskere hos os enten online eller via en af vores 3.800 forhandlere. I 2022 leverede vi 2,9 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 480 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, for spil skal være ansvarlig underholdning.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®