FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Transportministeriets departement søger en kontorelev

Vi søger en kontorelev inden for specialet offentlig administration til ansættelse 15. september 2024.

Alsidig uddannelse med udfordrende opgaver

Som elev i Transportministeriet får du en spændende og alsidig uddannelse med speciale i offentlig administration. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og bl.a. indebære:

  • administrative opgaver og sagsbehandling
  • personaleadministration
  • kommunikation
  • lettere økonomiopgaver

Dit elevforløb foregår i departementet, og du vil igennem din tid rokere til forskellige kontorer. Du vil også have mulighed for at komme ud i én af vores institutioner. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som vil tilrettelægge det detaljerede forløb sammen med dig.

Under den 2-årige uddannelse skal du deltage i fire skoleophold på handelsskolen.

Vi tilbyder dig

  • grundig oplæring med gode kollegaer ved din side
  • et ansvarsfuldt job med udfordrende opgaver
  • mulighed for at deltage i kurser på fx Niels Brock eller internt i departementet
  • en spændende arbejdsplads med et stærkt fagligt fokus og et godt sammenhold, hvor alle bidrager til at gøre det sjovt at komme på arbejde
  • mulighed for at deltage på en studietur til Bruxelles
  • central placering midt i København med gode offentlige transportmuligheder

Din profil

Vi forventer, at du er engageret, god til skriftlig og mundtlig dansk og har et godt kendskab til MS Office-pakken. Det er nødvendigt, at du er god til at samarbejde, men også kan arbejde selvstændigt. Derudover er det vigtigt, at du kan tage selvstændigt ansvar for din uddannelse og selv tager initiativ for at lære.

Du har bestået med et godt resultat enten EUX, en HHX, en 5 ugers EUS for studenter (STX, HTX eller HF) eller et grundforløb (påbegyndt før 1. august 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Er du over 25 år og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af studievejlederen på en handelsskole. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, skal den vedlægges din ansøgning. Tjek evt. adgangskrav her.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår følger OAO-S fællesoverenskomst samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat. Din arbejdsuge vil være 37 timer med flekstid og betalt frokostpause. Din startløn vil være 15.761,50 kr. pr. måned, hvis du er under 25 år, og 22.569,08 kr. pr. måned, hvis du er over 25 år.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV samt kopi af eksamensbeviser/seneste standpunktskarakter senest den 16. august 2024. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk. Du skal derfor ansøge via "Ansøg nu" knappen eller på vores hjemmeside www.trm.dk.

Vi opfordrer alle – uanset køn, etnicitet, seksuel orientering, handicap, religion og alder – til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Shazeia Shareef. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. august 2024
Tiltrædelse: 15. september 2024

Kontakt

Shazeia Shareef
(+45) 41 71 27 00Find vej

.

Om Transportministeriet

Transportministeriet er ét af de største og mest varierede ministerområder med en lang række forskellige institutioner.

Departementet ligger på Slotsholmen i hjertet af København og beskæftiger ca. 170 medarbejdere fordelt på 15 kontorer. Vi arbejder alle med at skabe transportpolitiske forbedringer i det danske samfund, som omfatter alt fra udbygning af metroen i København til modernisering af landets jernbaner, store motorvejsbyggerier, selvkørende biler, luftfart, cyklistforhold, trafiksikkerhed samt transportens miljø- og klimapåvirkning.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®