FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vil du kickstarte din karriere indenfor salg af reservedele og kundeservice til den tunge transportsektor?

Hos BESKO Brabrand søger vi en engageret og motiveret handelselev, der vil være en del af vores dynamiske team. Vores mål er at give dig en uddannelse, der rækker ud over det sædvanlige og forbereder dig til en succesfuld fremtid.

Til vores afdeling i Brabrand søger vi en handelselev, der gerne vil have kendskab til reservedele indenfor det tunge segment, herunder lastbiler, påhængs- og sættevogne samt busser. Du bliver en del af et godt team med kompetente og engagerede kollegaer.

Elevtiden varer 2 år, og som en del af uddannelsen, kommer du på et sammenlagt 10-ugers skoleophold på Business College Syd i Mommark fordelt over de 2 år. Du får en bred viden indenfor salg af reservedele, tilbehør og komponenter inden for lastvogn – bus og trailerbranchen.

Hos os får du tilknyttet en oplæringsansvarlig, som følger dig i hele uddannelsesforløbet. Du får også en udarbejdet praktikplan, som du følger.

Vi ønsker at give dig mulighed for at opleve forskellige afdelinger i BESKO, så du får et indblik i hele organisationen. Det betyder også, at du kommer i praktik hos en af vores kunder. Formålet er at give dig kendskab til, hvor på køretøjerne de forskellige reservedele sidder, og hvordan tingene spiller sammen.

Vi tilbyder flere individuelle muligheder for udvikling, som du frit kan vælge imellem.

Vi tilbyder:

 • En spændende og varieret hverdag
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer
 • Indsigt i hele organisationen og praktisk erfaring hos vores kunder

Hvem er du?

 • Du er nysgerrig og har en stor interesse for salg og kundeservice.
 • Du er serviceminded og trives med at hjælpe andre.
 • Du er struktureret og har et godt overblik.
 • Du har lyst til at lære og udvikle dig i en dynamisk virksomhed.

Dine opgaver vil være:

 • Servicering af kunder
 • Ekspedition i butikken
 • Ordrehåndtering og vejledning ifm. BeskoOnline
 • Salg af reservedele
 • Kundepleje

Skolemæssig baggrund fra handelsskolen:

Du har afsluttet en EUD med fagretning handel, EUX eller HHX. Har du en STX eller HF skal den suppleres med et 5 ugers EUD-S forløb med fagretning handel. HG elever med adgang til handelsspecialet kan også søge. Var du fyldt 25 år, da du tog din EUD, EUD-S eller EUX skal du medsende en realkompetencevurdering.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?

Kan du se dig selv som handelselev hos os, og finder du jobbet interessant, så send en ansøgning og CV og eksamensbevis til job@besko.dk mærket “Salgselev” i emnefeltet. Send din ansøgning hurtigst muligt, da der løbende vil blive indkaldt til samtaler.

Ansættelsesstart snarest.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Besko A/S
Logistikparken 24
8220 Brabrand

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. juli 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Marketing og HR-chef Julia Holm Aakjær
(+45) 87 94 17 25
jha@besko.dkFind vej

.

Om BESKO

Hos BESKO er fleksibilitet og kundetilpassede løsninger nogle af de nøgleord, der danner grundlaget for at kunne tilbyde kunderne de mest optimale løsninger. BESKOs medarbejderteam har over 35 års erfaring og et stort branchekendskab til de særlige forhold, der gælder inden for den tunge transportsektor. Som et ekstra ben i forretningen ønsker BESKO at udvikle reservedelssalget til landbrugssegmentet.

BESKO stræber hver dag efter at leve op til målsætningen om at tilbyde kunden et professionelt og udviklende samarbejde med konstant fokus på, hvilke løsninger BPW-koncernen, som helhed kan levere til kunden.

BESKO er ejet af BPW Bergische Achsen KG, som er Europas førende producent af aksler til påhængskøretøjer, og i 2023 har fejret sit 125-års jubilæum. BPW beskæftiger på verdensplan knap 7.000 medarbejdere, og den samlede omsætning i gruppen var i 2023 ca. 1.731 mio. Euro.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®