FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Kontorelev med flair for marketing og kommunikation

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye elev i Danske Licens Spils marketingafdeling.

Som elev i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor elever har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingen, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder.

Bliv en del af et bredt favnende marketingteam

Du bliver en del af marketingteamet i Danske Licens Spil. Her driver og udvikler vi nogle af Danmarks stærkeste og mest kendte brands – blandt andet Oddset, Tips og Danske Spil Casino. Du bliver en del af det, vi selv synes, er Danmarks mest ambitiøse og engagerede marketingafdeling, hvor ansvarlig markedsføring er den ufravigelige overligger.

Dig og dine opgaver

Det er vigtigt for os, at du kan arbejde struktureret og kan følge dine opgaver til dørs – også selvom du har mange bolde i luften. Du er proaktiv og pligtopfyldende, og du går til dine forskellige opgaver med stor entusiasme. Du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt, og derfor er gode samarbejdsevner også vigtige.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har en grundlæggende interesse for marketing og kommunikation
  • Har interesse for sociale og digitale medier og finder den digitale udvikling interessant
  • Har lyst til at lære og udvikle dig sammen med os

Du kommer i den første del af din elevtid til at arbejde med udvikling og koordinering af kampagner og kommunikation for vores i alt ti brands. I løbet af din elevtid kommer du også i berøring med alt fra digital markedsføring over sociale medier til aktivering af events.

Du vil hurtigt få selvstændige arbejdsområder og lære at prioritere og tilrettelægge dine opgaver. Konkret bliver dine opgaver bl.a. at:

  • Være med til at udvikle, drifte og evaluere kampagner på tværs af vores brands
  • Deltage i planlægning og eksekvering af events
  • Lære at arbejde med og opsætte digital markedsføring, integreret kommunikation, databrug og kundeoplevelser på tværs af kanaler og platforme

Du bliver en del af Studenterklubben

Til dagligt kommer du til at indgå i marketingafdelingen, men vi synes, at det er lige så vigtigt, at vores elever og studerende får glæde af hinanden på tværs af huset. Derfor vil du blive en del af et studenternetværk, der mødes til faglige og sociale arrangementer. Derudover er vores elever med til at arrangere større interne events sammen. Se hvordan det er at være elev i Danske Spil i videoen nedenfor.

Vil du gøre karriere hos os?

For at komme i betragtning til stillingen (kontorelev med speciale i administration), skal du have gennemført enten grundforløbet på HG2 Kontor, HHX eller EUX, HTX, STX og HF med 5 ugers supplering inden tiltrædelsen som forventes at være 1. september 2024.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser senest den 12. juli 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Retail & Brand Manager, Henrik Mersebak, på tlf. 6169 5588 eller på hme@danskespil.dk. Har du har spørgsmål til, hvordan det er at være elev i Danske Spil, er du velkommen til at kontakte vores nuværende elev Olivia Wulff Larsen på olla@danskespil.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. juli 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Senior Retail & Brand Manager, Henrik Mersebak
(+45) 61 69 55 88
hme@danskespil.dk

Elev, Olivia Wulff Larsen
olla@danskespil.dkFind vej

.

Til glæde og til gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Danske Spil er ejet af den danske stat (81 %) samt de to store idrætsorganisationer, DGI (9,5 %) og DIF (9,5 %). Gennem årene har titusindvis af gode formål i dansk idræts-, kultur- og foreningsliv haft gavn af de milliarder af kroner, danskerne har bidraget med ved at spille hos Danske Spil. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Enten i form af udlodningsmidlerne eller direkte i statskassen.

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

Hvert år spiller 1,9 millioner danskere hos os enten online eller via en af vores 3.800 forhandlere. I 2022 leverede vi 2,9 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 480 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, for spil skal være ansvarlig underholdning.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®