FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Speditørelev i DSV Herning


Kickstart din karriere - bliv speditørelev hos DSV i Herning

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Som elev på DSV’s speditøruddannelse får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde frem til netop dén rolle som speditør, der motiverer dig mest.

Spedition hos de bedste

Som speditørelev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og koordinere den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser både lokalt og globalt. I DSV er intet for stort eller for småt, og vi arbejder med supply flow i både spændende start-ups og i de allerstørste internationale koncerner.

Du får hurtigt dine egne kunder, og du står dagligt for håndtering af alverdens forsendelser med fokus på et højt serviceniveau. Som elev i DSV lærer du alle facetter af speditionsfaget, og du arbejder tæt sammen med kolleger, kunder og leverandører i ind- og udland. Du bliver en del af et team i hjertet af DSV’s forretning, hvor du er på lige fod med dine kolleger fra dag 1.

Bliv en del af succesen

DSV har mange års erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekend og teambuilding.

Hvis du præsterer og viser initiativ, kan du nå langt allerede under din elevtid. Dit engagement betaler sig, og DSV belønner din indsats og dine resultater med indflydelse og spændende karrieremuligheder i både ind- og udland. Har du ambitionerne og arbejder proaktivt og målrettet, er der derfor ikke langt til en lederstilling eller udstationering i DSV globalt.

DSV er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. I centrum for vores forretning er spedition og logistik, og her udmærker vi os i DSV for vores håndværk. Hos os kan du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt.

Har du, hvad der skal til?

Handlekraft, personligt drive og en positiv indstilling er naturlige egenskaber, som vi værdsætter i DSV – men først og fremmest skal du vise, at du mestrer det gode købmandskab og et højt serviceniveau, og at du har modet og evnerne til at træffe knivskarpe beslutninger i en travl hverdag.

Læs mere om adgangskravene på vores karriereside. Vi tilbyder et unikt 2-årigt uddannelsesforløb med spændende udfordringer hos DSV og muligheden for selv at forme den teoretiske del af elevtiden. Allerede fra starten er DU med til drive succesen i Danmarks andenstørste koncern og en af verdens absolut førende transport- og logistikvirksomheder.

You snooze, you loose

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterudskrift hurtigst muligt via "ansøg nu" knappen. 

Vi rekrutterer nu til årgang 2024 med opstart til september i Herning. Derefter er verden åben for dig!

Har du nogen som helst spørgsmål, så er Stine Kjølholt og Mona Larsen klar til en god snak. Du kan ogå læse meget mere om DSV's elevuddannelse pg adgangskravende på vores karriereside

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2024

Kontakt

Stine Kjølholt
stine.kjoelholt@dsv.com

Mona Larsen
mona.larsen@dk.dsv.comFind vej

.

Mød vores speditørelever

”Der er hele tiden nye udfordringer, og her er plads til alle typer mennesker.”

Christian, speditørelev i DSV

”For at være en god speditør skal man være nysgerrig på verden”

Cecilie, speditørelev i DSV

”Når vi sikrer fra A til B, at det hele spiller - det giver et sus i maven”

Signe & Frederik, speditørelever i DSV

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®