FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Økonomielev hos Kyocera Unimerco

Drømmer du om en fremtid indenfor økonomi? KYOCERA UNIMERCO udvider koncernøkonomi med endnu en trainee eller elev.

Har du en drøm om at blive økonomiansvarlig, controller – eller er du endnu ikke sikker på, hvilken vej din uddannelse skal bringe dig? Så tag dit første skridt på karrierestigen her hos os.

”Hos Kyocera Unimerco tager vi ansvar for din uddannelse. Som økonomielev eller trainee giver vi dig udfordringer, som vil sikre din udvikling gennem hele uddannelsesforløbet. Ja, det er faktisk kun dine ambitioner og dine evner, der sætter grænser, for hvor langt du kan nå. Vi har masser af udfordringer, der venter på dig,” fortæller økonomichef Martin Jepsen.

Dit uddannelsesforløb

Har du en relevant uddannelse i bagagen, f.eks. finansøkonom eller HA, har vi mulighed for at tilbyde et traineeforløb som alternativ til et elevforløb. Som trainee, kommer du med en teoretisk baggrund eller med erhvervserfaring, der danner grundlag for, at du gennem forløbet bliver i virksomheden og opnår praktisk erfaring og læring.

I et elevforløb veksler du mellem skoleforløb og praktisk erfaring og læring i virksomheden. På skoleforløbene får du en masse ny viden om alle aspekter indenfor økonomi, som du tager med hjem og bruger i dit daglige arbejde i virksomheden.

Du bliver en del af vores koncernøkonomiafdeling og får 10 fagligt dygtige og sjove kolleger, der varetager økonomien for koncernens i alt 16 danske og udenlandske selskaber enten fuldt ud eller ved at supportere de udenlandske selskabers lokale økonomiafdelinger.

Du vil under din uddannelse få en grundig oplæring i grundlæggende økonomifunktioner, såsom vedligeholdelse af kunde stamdata, bogføring af indbetalinger, oprettelse af rabataftaler, kreditvurdering og ikke mindst credit controlling, hvor du også får kundekontrakt.

Du vil desuden komme til at arbejde med håndtering af leverandørfakturaer, momsbehandling, periodiseringer, mellemregninger, rejse- og udlægsafregninger. Senere i dit forløb - når de grundlæggende bogholderimæssige discipliner er på plads - vil vi også give dig opgaver inden for lagerstyring, regnskab og controlling – naturligvis tilpasset din faglige udvikling og dine kompetencer.

Masser af muligheder – også i udlandet

Når du er igennem elev- eller traineeforløbet, har du opnået de nødvendige færdigheder til at kunne bestride et job i en økonomifunktion eller videreuddanne dig.

”Vi tilbyder et struktureret uddannelsesforløb, hvor du kommer bredt omkring i økonomiafdelingen og hurtigt får ansvar for egne opgaver. Din faglighed og indstilling er med til at præge de opgaver, du kommer til at arbejde med undervejs,” fortsætter Martin.

Hvem er du?

  • Du har et godt humør, masser af energi og lysten til at lære og tage ansvar for din egen udvikling – selvfølgelig med støtte fra os.
  • Du har et godt overblik, er struktureret og god til detaljer.
  • Du er IT-mæssig stærk og vant til at bruge Microsoft Officepakken – herunder især Excel. Du er god til engelsk i både skrift og tale - og måske også tysk.
  • Du trives med en arbejdsdag i et højt tempo.

Har du samtidig viljen og lysten til at blive endnu dygtigere sideløbende med din elevuddannelse eller traineeforløb, så har du mulighed for at læse HD eller andet hos os. Vi betaler gerne uddannelsen – blot du investerer din fritid til at gennemføre den.

Er du vores næste elev eller trainee?

Afhængigt af din baggrund, tilpasser vi dit uddannelsesforløb individuelt.

Har du bestået HHX, EUX eller alternativt HTX, STX eller HF suppleret med EUD forløb på 5 uger, vil du typisk blive ansat i et 2-årigt elevforløb. Har du en finansøkonom eller anden faglig relevant uddannelse eller erhvervserfaring og har nu lyst til at uddanne dig indenfor økonomi, bliver du typisk ansat i et 2-årigt traineeforløb.

Vi ansætter også gerne voksenelever og -trainees.

Bliv en del af et godt hold

Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Udover dig er der 10 andre elever og lærlinge i vores forskellige afdelinger i virksomheden, så du har god mulighed for at lære andre elever og lærlinge at kende på tværs af virksomheden.

Ud over et godt arbejdsmiljø tilbyder vi:

  • Mad i vores kantine hver dag
  • Fri adgang til at træne i vores fitnessrum
  • Forskellige personaleklubber, hvor du kan møde dine kolleger fra hele virksomheden til Padeltennis, e-sport, golf, jagt, cykling og meget andet.
  • Sundhedsforsikring

Forventet starttidspunkt

Tiltrædelse den 2. september 2024 eller efter aftale. Vi behandler indkomne ansøgning løbende og venter gerne på den helt rigtige kandidat.

Er du interesseret?

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Martin Jepsen eller Helle Helsinghof i People & Culture på 97 14 14 11.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning samt dit CV og relevante eksamensbeviser via 'ANSØG NU' knappen. Du har også mulighed for at uploade en videoansøgning, hvis du har lyst og sammen med denne indsende relevante eksamenspapirer og bilag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kyocera Unimerco
Drejervej 2
7451 Sunds

Datoer

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse: 2. september 2024 / efter aftale

Kontakt

Martin Jepsen
(+45) 97 14 14 11
mjp@kyocera-unimerco.com

Helle Helsinghof
(+45) 97 14 14 11
hhe@kyocera-unimerco.comFind vej

.

Om Kyocera Unimreco

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vores kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Vi er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, og vi arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®