FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Bliv revisortrainee i Baker Tilly Valby - opstart 1. oktober 2024

Kan du lide at fordybe dig i tal og arbejde med mennesker? Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor medarbejdere og ledere samarbejder og sparrer tæt på daglig basis?

Så er det måske dig, der skal med på vores nye hold af revisortrainees i Baker Tilly Valby med start til oktober 2024.

Som du måske allerede kan fornemme, er Baker Tilly en flad organisation, hvilket f.eks. gør, at du som trainee til daglig samarbejder med erfarne kollegaer på alle niveauer, ligesom du har mulighed for at få indflydelse og ansvar fra start. Hos os er alle ligeværdige, og vi tror på, at unge som gamle bidrager ligeligt til, at vi når vores mål om at være den foretrukne revisor for ejerledede virksomheder.

Har du et stort drive og ambitioner samt interessen for regnskaber og kundekontakt – så har vi rammerne til at gøre dig til en dygtig revisor.

Men hvad laver man egentlig som revisortrainee?

Vi har spurgt en af vores nuværende trainees:

”Som revisortrainee arbejder du fuldtid i revisionen og studerer på aftenskole ved siden af, som kan være HD1, HD2 eller CMA ud fra hvilken uddannelse du kommer med. Man bliver fra dag 1 en del af arbejdspladsen, og ens læringskurve er meget stejl, fordi du får en masse ansvar fra start. Du bliver en del af et hold af ca. 10-15 andre trainees, som er med til, at du får et fedt sammenhold med ligesindede fra start.” Mathias 21 år og HD1 studerende

Hos Baker Tilly vil du som revisortrainee komme igennem et grundigt og spændende 2-årigt traineeforløb, som bl.a. giver dig en basisviden om opstilling af regnskaber, regnskabsprincipper og bogholderi – det, du skal bruge på vejen til din karriere som en dygtig revisor.

Hvis du kan sætte flueben ved følgende – er vi et skridt nærmere!

  • Du er ambitiøs og har en god arbejdsmoral- og indstilling
  • Du trives i, at der er mere travlt i vores højsæson (fra januar til juni)
  • Du trives godt i Excel og har en logisk forståelse for tal
  • Du er social og har lyst til at bidrage til den gode stemning
  • Du har som minimum en gymnasial uddannelse

At være trainee i Baker Tilly

Du vil få opbygget et solidt fundament for din fremtidige karriere. Der vil være fokus på dig, og du har løbende evalueringer med både vores dygtige managerteam samt din nærmeste partner, der sikrer, at du udvikler dig i den retning, du ønsker. Allerede som revisortrainee vil du få mulighed for at komme med på alle slags opgaver, store som små, og du vil hurtig få ansvar for egne opgaver og selv sætte niveauet for, hvor hurtigt du vil udvikle dig. Du vil få tilknyttet en mentor, så du aldrig kommer til at stå alene, og du vil altid have dine andre kollegaer at sparre med og læne dig op ad. Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle niveauer og afdelinger, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen.

Send din ansøgning allerede nu – vi indkalder snart til samtaler!

Ansøgning, CV samt karakterer fra seneste uddannelse sendes via Søg Stillingen her på siden.

Du skal som minimum have færdiggjort din HHX, HTX, STX eller EUX (og kunne opfylde kravene til HD-studiet), men derfra er vi åbne for din uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund.

Du er velkommen til at kontakte Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen, på tlf.: 3073 0658 eller mail: ije@bakertilly.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Poul Bundgaards Vej 1
2500 København

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2024

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen
(+45) 30 73 06 58
ije@bakertilly.dkFind vej

.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 150 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 3 kontorer, henholdsvis i København, Sorø & Odense, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

  • PASSION
  • ONE FIRM
  • BEST IN CLASS
  • THINK STRAIGHT TALK STRAIGHT

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®