FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Handelselev til salg af reservedele til Volvo Truckcenter Viborg

Som elev hos Volvo Truck Center garanterer vi for, at du kommer hele vejen rundt om handelsfaget, og at du bruger det, du lærer på skolen i dit daglige arbejde og omvendt. Vi støtter op omkring dig og sikrer den gode balance mellem praktik og teori, så du får en god og solid uddannelse indenfor handel og lager.

Men vi forventer også, at du yder dit bedste og er indstillet på at lære en masse, både når det gælder det faglige, men også på det personlige plan overfor kunder og kollegaer.

Vi ved ikke præcis, hvor du er i livet. Men det vigtigste for os er, at du er motiveret for at få en uddannelse hos et brand der er førende inden for lastbiler og busser, og at du har en ambition om at udvikle dig i løbet af de næste to år.

Du bruger både dit hoved og dine hænder

Under din uddannelse hos os får du lært at drive et reservedelslager og opnår kompetencer indenfor:

 • Indkøb
 • Reservedelssalg
 • Lagerstyring
 • Tilbudsgivning
 • Logistik
 • Kundeservice overfor både interne og eksterne kunder

Vi tager dig og din uddannelse i hånden fra første dag og sørger for at du får

 • en uddannelse som handelsassistent med speciale indenfor salg og auto.
 • masser af alsidige og udfordrende opgaver indenfor handel, lager og autodele.
 • et spændende job i en veletableret og international virksomhed med gode værdier.
 • et job hos et brand og i et hus, der prioriterer god tone, godt samarbejde og et trygt arbejdsmiljø.
 • en uddannelse med gode karrieremuligheder, der giver adgang til et jobmarked med minimal arbejdsløshed og med mange interne muligheder i koncernen.

Vi forventer, at du

 • har en HG med handelsspeciale eller alternativt en HH-, EUD-, EUX-, HF-, STX-eksamen eller lignende.
 • er ambitiøs, har drive og stor lyst til at arbejde indenfor en branche der er i rivende udvikling, og som stræber efter at sikre CO2-nedbringelse og dermed udvikling indenfor bl.a. e-mobilitet/el-lastbiler.
 • er serviceminded, tager selvstændigt initiativ og gerne vil tage ansvar for egne opgaver.
 • er ordentlig, struktureret og fleksibel.
 • evt. har kørekort til personbil (Kørekort B)

Uddan dig sammen med andre

 • I løbet af elevuddannelsens 2 år deltager du i 6 skoleophold af 2 ugers varighed på vores populære fagskole – Mommark – på det smukke Als i Sønderjylland.
 • Her er du sammen med andre handelselever, der også uddannes indenfor autoområdet.
 • Under skoleforløbene indlogeres eleverne på skolen, hvor der både er kost og logi samt sociale aktiviteter. Resten af tiden er du i praktik hos os.
 • Du skal derfor være indstillet på at være hjemmefra ca. 12 uger i løbet af din uddannelse.

Har du spørgsmål?

Så kontakt endelig teamleder for reservedele Ronni Olsen på telefon 41 39 32 09. Men du er også meget velkommen til at lægge vejen forbi og hilse på os på adressen Holstebrovej 40 i Viborg.

Vi forestiller os, at du begynder din praktik i løbet af efteråret, men vi kan tilpasse det afhængig af din situation.

Så har du lysten, drivet og kompetencerne, så Send os dit CV med din motivation for, hvorfor du gerne vil være reservedelselev hos Volvo Truck Center Viborg senest den 10. august 2024. Vi glæder os til at få dig med på lastvognen! Du kan læse mere om os på www.volvotruckcenter.dk.

Hvorfor vælge os?

Hos Volvo Truck Center mærker du den særlige ”Volvo-ånd”, som definerer vores kultur. Hos os er der højt til loftet og et uformelt miljø, hvor vi har det sjovt og taler åbent med respekt for hinanden.

I fællesskab bidrager vi med konstruktive input og gode ideer, så vi sammen skaber et godt arbejdsmiljø og de bedst mulige resultater for Volvo Trucks Danmark.

Vi sætter en ære i at udvikle vores medarbejdere og er desuden en del af en koncern, der åbner muligheder for at gøre karriere internt. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.

Volvo Danmark er en del af Volvo Group (www.volvogroup.com), og står for de danske aktiviteter vedrørende gruppens lastbilmærker: Volvo Trucks, Renault Trucks, Mack Trucks, UD Trucks og Eicher.

Volvo Danmark er ansvarlig for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark. Når du søger job hos Volvo Danmark A/S registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen. Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende Behandling og Beskyttelser af Personlige Oplysninger HER.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Volvo Truck Center Danmark A/S
Holstebrovej 40
8800 Viborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. august 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Ronni Olesen
(+45) 41 39 32 09Find vej

.

Om Volvo Truck Center Danmark

Volvo Truck Center Danmark A/S er en del af Volvos eget forhandlernetværk bestående af 240 værksteder og 5500 medarbejdere i Europa. I Danmark er Volvo Truck Center Danmark A/S den største Volvo-og Renault Trucks forhandler med i alt ca. 350 ansatte fordelt på 11 servicepunkter.

Vores målsætning er at skabe en veldrevet og profitabel forhandler med tilfredse kunder og medarbejdere kombineret med en efterlevelse af vores kerneværdier: Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®