FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

HR-elev i det mest internationale firma i verden!

Vil du have en uddannelse, samtidig med at du får erhvervserfaring?

Så kom og få en alsidig og bred kontoruddannelse i en af verdens mest internationale transport- og logistikvirksomheder. Vi tilbyder en elevplads i vores HR-afdeling hos DHL Aviation i lufthavnen. Vores afdeling supporterer en virksomhed med omkring 550 ansatte, og med et team bestående af dig og otte kolleger løfter vi opgaven sammen - As One.

Din rolle som HR-elev

Som HR-elev vil du spille en vigtig rolle i vores team. Du vil arbejde tæt sammen med otte dedikerede kolleger, som alle vil bidrage til din udvikling, og stå for din primære oplæring. Det vil både foregå ved diverse opgaver, men også over længerevarende projekter, hvor du vil have en makker til at samarbejde og som kan støtte dig gennem opgaverne.

I løbet af din elevtid vil du få indblik i forskellige grene af HR, som fx. kunne indebære rekruttering, rapportering, baggrundstjek hos politiet, onboarding og opstart af nye medarbejdere, processen med udvælgelse af årets og kvartalets medarbejder, samt andre spændende initiativer, der vil give dig en bred og solid værktøjskasse til din fremtid.

Udover administrative opgaver vil du få mulighed for at deltage i og styrke vores medarbejderengagement gennem årlige kampagner, som EOS (DHL’s årlige medarbejder tilfredshedsundersøgelse) og Appreciation Week. Under disse kampagner, som er drevet af HR, opfordres alle til at deltage, for kontinuerligt at forbedre vores arbejdsplads. Du vil modtage den nødvendige træning gennem DHL’s egne kurser samt på den skole, du tilknyttes. Din dagligdag vil foregå hos DHL i HR-afdelingen, og baseret på dine ønsker, skal du tilbringe 7-12 uger på skole i løbet af dine to uddannelsesår. Udover de obligatoriske hovedforløb, så er skoleforløbet støbt sammen af dine de ønskede valgfag.

Dine færdigheder og kompetencer

Vi søger en person, der har et åbent sind og ikke er bange for nye udfordringer. Hos DHL arbejder vi konstant på at forbedre os, og vi værdsætter, at du er frisk på at komme med idéer til optimering i hverdagen. Vi ser du sætter pris på at arbejde i et internationalt miljø, hvor du dagligt vil bruge dine dansk og engelsk kundskaber, og derfor skal du være flydende i begge sprog. Du vil komme til at håndtere flere opgaver samtidig, så det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og skabe en struktur, der giver mening.

Du skal have afsluttet en HHX, HTX, STX eller en lignende uddannelse. Erfaring fra arbejdsmarkedet er en fordel, og det er også positivt, hvis du har studeret i udlandet. Du skal være en dygtig IT-bruger, der nemt kan lære og navigere i nye IT-systemer samt arbejde med MS Office-applikationer.

Hvorfor vælge DHL?

Hos DHL Aviation udgør vores engagerede medarbejdere fundamentet for vores succes. Vi værdsætter en kultur, hvor teamwork er centralt, og vi tror på mangfoldighedens styrke. Vi samler stolt mere end 55 forskellige nationaliteter i vores Hub, hvilket gør os til en af de mest inkluderende arbejdspladser i Danmark, anerkendt og tildelt af Great Place to Work. Vi tror på at forskellige kulturer, baggrunde og personligheder gør os stærke. Vi taler om respekt og resultater i lige grad og opnår store ting ved at motivere og give vores medarbejdere mulighed for at levere enestående præstationer.

Hos DHL Aviation ser vi på vores medarbejdere som individer og prioriterer deres udvikling. Dette er vores måde at opbygge og vedligeholde en handlekraftig og motiveret arbejdsstyrke på og skabe den bedste arbejdsplads – en arbejdsplads, der i flere år er blevet anerkendt som en af de tre bedste arbejdspladser i Danmark af Great Place to Work. Vi ønsker at give tilbage til det samfund, vi opererer i, og derfor er DPDHL engageret i klima- og miljøbeskyttelse. Planen er at opnå nul CO2-udledning inden 2050, hvilket inkluderer samarbejde med partnere om at plante en million træer hvert år.

Er du nysgerrig og motiveret for at blive en del af vores team? Så tøv ikke med at ansøge senest den 30. juli 2024. Interviews vil blive afholdt kort tid efter. Vi forbeholder os retten til at forlænge annoncen, såfremt at vi ikke finder den rigtige kandidat.

Sådan ansøger du

Ansøg ved at uploade dit CV og ansøgning via "Ansøg nu" knappen. I din ansøgning skal du beskrive din motivation for at blive HR-elev hos DHL Aviation, og hvilke relevante kompetencer du besidder. Vedhæft desuden dit CV med arbejdserfaring og andre kvalifikationer, du har opnået, samt et karakterudskrift.

Opstart vil være den 1. oktober 2024, men hvis vi finder den rette kandidat, er der mulighed for at starte før tid.

Spørgsmål angående stillingen og opgaverne kan rettes til vores nuværende og tidligere HR-elev, Sebastian Bozkurt (elevansvarlig og tidl. elev) på +45 25 23 32 06, eller Tanya Bentsen på +45 22 29 10 98.

Se videoen for at lære mere om DHL som arbejdsplads: www.youtube.com/shorts/

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Aviation
Kystvejen 24
2770 Kastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. juli 2024
Tiltrædelse: 1. oktober 2024

Kontakt

Sebastian Bozkurt
(+45) 25 23 32 06

HR-elev Tanya Bentsen
(+45) 22 29 10 98Find vej

.

Welcome to DHL Aviation

We are here to provide one simple, but extremely valuable, business benefit: the airtime edge your organization requires to meet the transportation challenges of your industry. We do this by providing access to DHL's comprehensive airport-to-airport Network.

DHL Aviation provides a comprehensive airport-to-airport service to DHL International. In addition, DHL Aviation makes available the services of its network to a wide range of logistics service providers. By ensuring that the aircraft is fully used, DHL Aviation is able to create an expanding Network of routes able to meet its customers changing requirements. From Track&Trace right through to proof of delivery (POD), every shipment receives the same high level of secure management.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®