FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Bliv supportelev hos Ahlsell Danmark A/S

Leder du efter en læreplads, hvor du får masser af ansvar og muligheder for at præge din afdeling?

Som elev hos os får du:

  • et skræddersyet uddannelsesforløb, hvor vi udvikler dit talent
  • en social arbejdsplads med et usædvanlig stærkt sammenhold og masser af grin i hverdagen
  • gode muligheder for at blive fastansat, når uddannelsen er færdigVelkommen til Danmarks bedste IT-supportteam

Som elev i vores IT-support sidder du i første parket, og du får indblik i, hvordan man styrer driften af IT-systemerne for en stor international koncern med over 7.500 ansatte. Det er nemlig dig og dine kolleger, som man får fat på, når vi har udfordringer med vores IT-soft- og hardware. Og kommer du i tvivl om noget, har du altid en god kollega, som med glæde svarer på dine spørgsmål.

Du får en hverdag, hvor du:

  • yder hardware- og telefonisupport – også til vores internationale afdelinger
  • laver Windows-brugeradministration og yder Windows brugersupport
  • udfører selvstændige opgaver, fx kodning af scripts og automatiske processer Samtidig er dette drømmepladsen for nørden, som elsker nye systemer og teknologier. Du kommer nemlig ind i en spændende virksomhed, hvor vi er med på de nyeste trends.

Vi udvikler på lige præcis det du er bedst til

Her er vi ikke bange for at give dig en masse ansvar, og du vil hurtigt opleve, at du indgår på lige niveau med dine kolleger.

”Det, der gør din elevtid hos os til noget særligt, er helt sikkert den mængde af ansvar og indflydelse, du får hos os. Kender du til et nyt program, en ny teknologi, eller har du en god ide til, hvordan vi kan gøre tingene smartere, så lytter dine kolleger til dig. Og så har vi bare en utrolig hyggelig afdeling, som vi glæder os til, du bliver en del af,” fortæller din kommende leder, Steen Nielsen.

Hvordan bliver du vores nye IT-supportelev?

For at passe ind hos os er det vigtigt, at du har en god portion modenhed og kan arbejde med dine opgaver selvstændigt. Derudover har du:

  • bestået IT-supportgrundforløb
  • bestået dansk, matematik og engelsk på niveau E
  • mod på nogle gange at yde support på engelsk

Som voksenelev over 25 år skal du kunne vise en realkompetencevurdering (RKV).

Investér i din karriere! Bliv en del af vores arbejdsplads. Send din ansøgning nu og ikke senere end den 31.08.2024

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hos os får du en skræddersyet uddannelse, der passer lige præcis til dig. Job og Karriere (ahlsell.dk) om vores forskellige karrieretyper og se, hvilken branche der passer bedst til dig.

Mød vores elever, læs om elevuddannelsen og få tips til at skrive din ansøgning på vores karrieresite for elever. Vi glæder os til at høre fra dig. Investér i din karriere! BLIV ELEV (ahlsell.dk)

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ahlsell
Håndværkervej 14
9000 Aalborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. august 2024
Tiltrædelse: Efter aftaleLær os bedre at kende


Find vej

.

Den bedste tid i dit arbejdsliv

Mange af os har forskellige arbejdspladser gennem livet. Vi har en ambition om, at din tid i Ahlsell, skal være den bedste tid i dit arbejdsliv, når du engang ser tilbage på dit arbejdsliv. Det skal være trygt og sjovt at arbejde i Ahlsell, og vi skal føle, at vores arbejde giver mening. Vi tror på, at når vi har glade medarbejdere, så kan vores kunder mærke det, når de handler med os, og vi kan hjælpe dem endnu bedre. Vores værdier Ansvarlighed, Åbenhed og Enkelhed guider os i hverdagen, som et slags moralsk kompas, og når vi alle gør os umage for hver dag at leve op til værdierne og bidrage til et godt arbejdsmiljø, så tror vi på, at vi kan lykkes med at skabe den bedste tid i dit arbejdsliv.

Vi gør det nemmere at være professionel
Ahlsell Danmark er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet. Som kundernes faglige allierede tager vi ansvar for at hjælpe vores kunder i en verden, hvor den eneste konstant er forandring. Med vores leverandører i ryggen er vi altid på forkant, så vi sammen med vores kunder kan reagere på ændrede krav og nye regler – og gøre smartere processer og bæredygtige muligheder til ny vækst. Hjertet i vores forretning er et enormt produktsortiment. Pulsen, der får kredsløbet til at fungere, er en lang række ydelser, så som smart levering, intelligent lagerstyring, digital planlægning, personlig vejledning og her-og-nu reparation.

Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker og 7500 medarbejdere. Dermed er Ahlsell Nordens største distributør inden for af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle. I Danmark har vi hovedkontor i Aalborg og Vallensbæk, 26 butikker og 11 selvbetjeningsbutikker.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®