top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Tilføj til favoriter E-mail side 

Kontorelever


Er du vild med variation i opgaverne og har du et stærkt servicegen?


Som kontorelev kan du uddanne dig inden for forskellige områder som marketing, HR, kundeservice, administration, økonomi, rejseliv mm. Du får en bred vifte af muligheder og får god indsigt i flere områder af virksomheden.

Læs mere om uddannelsen her!

Side 1 af 3
   123   
Arla Foods søger 7 kontorelever
Firma: Arla Foods amba / Stilling: Kontorelever
Kickstart din karriere som kontorelev i Arla Foods
Vi søger 7 nye kontorelever med start 1. september 2016 til vores hovedkontor i Aarhus, hvor vi er cirka 1300 medarbejdere. Din uddannelse varer 2 år og vil veksle mellem teori på Århus Købmandsskole og praktisk, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt.

Postnr. / By: 8260 Viby J
Region Midtjylland Indrykket: 4. januar 2016
Arne Stubbe Automobiler A/S søger kontorelev
Firma: Arne Stubbe Automobiler A/S / Stilling: Kontorelev
Elevplads i værkstedsadministrationen
Til vor værkstedsadministration i Måløv søger vi en elev til hjælp med alle de administrative opgaver, der er i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, blandt andet indskrivning og modtagelse af kunder, fakturering, reklamationsbehandling på nye biler, kundeopfølgning, osv. 

Postnr. / By: 2750 Ballerup
Region Hovedstaden Indrykket: 13. januar 2016
Boligkontoret Fredericia søger kontorelev med sans for service
Firma: Boligkontoret Fredericia / Stilling: Kontorelev
Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt toårigt uddannelsesforløb, hvor der vil blive stillet krav til dig  med gode muligheder for at præge egne opgaver. Vi forventer, at du opfylder overgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i administration og er klar til at starte en en udfordrende elevuddannelse.


Postnr. / By: 7000 Fredericia
Region Syddanmark Indrykket: 20. januar 2016
Bøje & Brøchner søger kontorelev
Firma: Bøje & Brøchner A/S / Stilling: Kontorelev
Bøje & Brøchner søger kontorelev
Hos Bøje & Brøchner ønsker vi at tiltrække de bedste medarbejdere. Kvalitet og kundeservice er vigtige nøgleord hos os. Vi søger en dygtig kontorelev til vores administration og bogholderi på Boulevarden i Vejle.

Postnr. / By: 7100 Vejle
Region Syddanmark Indrykket: 13. januar 2016
Coop søger kontorelev
Firma: Coop / Stilling: Kontorelev
Coop søger kontorelever i hele landet
Som kontorelev i Coop får du mere end en praktisk uddannelse. Med en ualmindelig elevuddannelse med fokus på Coops madagenda, får du en hverdag med fuld fart på og ansvar for egne opgaver.

Postnr. / By: Hele landet
Region Hovedstaden Indrykket: 26. januar 2016
Danske Spil A/S søger kontorelev til marketing og salg
Firma: Danske Spil A/S / Stilling: Kontorelev
Brænder du for marketing og salg? Er du interesseret i spil? Og kunne du tænke dig at arbejde med nogle af Danmarks største brands? Så er du måske vores nye elev. Din hverdag bliver udfordrende og lærerig, og du vil få en bred og alsidig viden om spillemarkedet, marketing, detailhandel og produktudvikling.

Postnr. / By: 2605 Brøndby
Region Hovedstaden Indrykket: 25. januar 2016
DHL Express søger kontorelev
Firma: DHL Express / Stilling: Kontorelev
Vi tilbyder en all-round kontorelevuddannelse på DHL Express’ hovedkontor i Vallensbæk. Vi lægger vægt på, at du får en uddannelse, hvor du får lov at tage ansvar og blive involveret i mange opgaver – store som små – og hele tiden med støtte fra uddannelsesansvarlige og kollegaer. Derfor har vi en veltilrettelagt uddannelsesplan, feedback-samtaler og gensidige evalueringer, der er en fast del af dit uddannelsesforløb.

Postnr. / By: 2625 Vallensbæk
Region Hovedstaden Indrykket: 5. januar 2016
Vi har energi – har du – og har du lyst til at få en uddannelse i en af Nordeuropas førende energikoncerner? Så har vi brug for dig som vores nye administrationselev inden for kundeprocesser til vores salgs- og distributionsforretning med start den 1. september 2016.

Postnr. / By: 2830 Virum
Region Hovedstaden Indrykket: 18. januar 2016
Vi har energi – har du – og har du lyst til at få en uddannelse i en af Nordeuropas førende energikoncerner? Så har vi brug for dig som vores nye administrationselev lager og indkøb til vores termiske produktionsforretning.

Postnr. / By: 2300 København S
Region Hovedstaden Indrykket: 18. januar 2016
Vi har energi – har du – og har du lyst til at få en uddannelse i en af Nordeuropas førende energikoncerner? Så har vi brug for dig som vores nye administrativ support på Studstrupværket nord for Aarhus.

Postnr. / By: 8541 Skødstrup
Region Midtjylland Indrykket: 18. januar 2016

Side 1 af 3
   123   

 
Nyeste elevstillinger
AP Pension søger finanselever
Firma: AP Pension / Stilling: Finanselever
AP Pension, som er et af landets største kommercielle pensionsselskaber, søger 2 finanselever. Som finanselev hos os får du to spændende år med fokus på faglig og personlig udvikling. Du får også omkring 260 skønne kolleger i en virksomhed, hvor der er fokus på, at alle føler sig godt tilpas.

Postnr. / By: 2100 København Ø
Andersen & Martini Biler A/S søger reservedelselev
Firma: Andersen & Martini Biler A/S / Stilling: Reservedelselev
Andersen & Martini søger en reservedelselev til Glostrup.
Har du et godt overblik, et højt drive og har du en positiv tilgang til opgaverne og kunderne – også når det går stærkt. Så du måske vores nye elev!

Postnr. / By: 2600 Glostrup
Mindworking søger økonomielev
Firma: Mindworking A/S / Stilling: Økonomielev
Er du vild med tal? Drømmer du om at udvikle dine evner i en imødekommende virksomhed i vækst? Har du ambitioner om at tage ansvar og blive knald dygtig inden for dit felt. Så er en elevplads i bogholderiet hos Mindworking lige dig!

Postnr. / By: 8000 Århus C
Middelfart Sparekasse søger finanselev
Firma: Middelfart Sparekasse / Stilling: Finanselev
Elev i Middelfart Sparekasse – det gælder din fremtid
Vores mål er at give dig en bred viden om den finansielle sektor samt en praktisk uddannelse, der giver mulighed for at videreuddanne dig til rådgiver inden for den finansielle sektor.

Postnr. / By: 5500 Middelfart
Kovsted & Skovgård søger revisorelever
Firma: Kovsted & Skovgård / Stilling: Revisorelever
Vi søger to revisorelever til vore afdelinger i Aarhus og Ebeltoft, med tiltrædelse 1. august 2016 eller efter aftale. Du har afsluttet EUD Grundforløbet samt har en Finansøkonom- eller HHX-uddannelse, som du har afsluttet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2016, og vil gerne videreuddanne dig til en af fremtidens revisorer.

Postnr. / By: 8200 Århus N, 8400 Ebeltoft
Sweco Danmark A/S søger økonomielev
Firma: Sweco Danmark A/S / Stilling: Økonomielev
Er du ambitiøs, og vil du have mulighed for at prøve dig selv af inden for forskellige økonomifunktioner i en stor international virksomhed? Vil du kombinere muligheden for praktisk erfaring og videreuddannelse? Så er det måske dig, vi søger.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
danbolig søger kontortrainee
Firma: danbolig / Stilling: Kontortrainee
danbolig søger en kontortrainee snarest muligt. Er du vores nye investering i fremtiden, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling i alle handlens faser, kundebetjening i forretning og pr. telefon, så er det måske dig vi søger.

Postnr. / By: 2920 Charlottenlund
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger kontorelev
Firma: Metroselskabet og Hovedstadens Letbane / Stilling: Kontorelev
Drømmer du om en spændende og lærerig uddannelse som kontorelev, og er du interesseret i udviklingen af hovedstaden, kollektiv trafik og store anlægsprojekter? Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger med tiltrædelse 1. marts 2016 en dygtig og ambitiøs kontorelev.

Postnr. / By: 2300 København S
Sampension søger økonomielev
Firma: Sampension / Stilling: Økonomielev
Som økonomielev i Sampension får du en 2-årig uddannelse i et af Danmarks største pensionsselskaber. Du får grundig oplæring inden for økonomi- og regnskabsområdet af hjælpsomme kolleger. Du bliver en del af et velfungerende område og din uddannelse begynder i Sampension til september 2016.

Postnr. / By: 2900 Hellerup
SIMAC søger en kontorelev
Firma: SIMAC / Stilling: Kontorelev

Vil du have et solidt indblik i offentlig administration, med selvstændige opgaver og ansvar der vil styrke dig i dit videre karriereforløb? Så er du måske SIMACs nye kontorelev. 


Postnr. / By: 5700 Svenborg
DTU søger industriteknikerlærling
Firma: DTU, Danmarks Tekniske Universitet / Stilling: Industriteknikerlærling
Maskincenteret på DTU Kemi søger en industriteknikerlærling fra april 2016. Arbejdet vil bestå af varierede opgaver med en velholdt maskinpark som omfatter CNC, CAD/CAM og andet relevant produktionsudstyr, hvor du vil deltage i fremstilling af komponenter til udvikling og opbygning af forskning og undervisningsudstyr. Du får indflydelse på din arbejdsdag og vil være omgivet af et stærkt team af kvalificerede og fagligt dygtige forskningsteknikere

Postnr. / By: 2800 Kgs. Lyngby
Christensen Kjærulff søger revisorelever
Firma: Christensen Kjærulff / Stilling: Revisorelever
Søger du en revisorkarriere? Bliv revisorelev hos Christensen Kjærulff med opstart 1. September 2016. Vi tilbyder en alsidig uddannelse i et ungt miljø med gode karrieremuligheder. Hos os vil du opleve, at du hurtigt får ansvar for mange af opgaverne og bliver den væsentligste kontakt til klienterne. 

Postnr. / By: 1264 København K
YOYO Global Freight søger økonomielev
Firma: YOYO Global Freight / Stilling: Økonomielev
YOYO Global Freight tilbyder en økonomielevuddannelse på vores kontor i Odense med start så hurtigt som muligt. Vi er en ung dynamisk og dansk speditionsvirksomhed med kontorer i Odense, Danmark og Stavanger, Norge. Vi er en virksomhed i konstant udvikling. Vi har målfaste og ambitiøse fremtidsplaner og er bevidste om, at vores medarbejdere er vores største aktiv for at opnå disse.

Postnr. / By: 5220 Odense SØ
DM&E søger økonomielev
Firma: DM&E / Stilling: Økonomielev
DM&E er på udkig efter en dygtig økonomielev, med start snarest muligt. DM&E er den dynamisk brancheorganisation og videncenter, for maskinstations,- entrepreør,- kloarkmester- og skoventreprenørvirksomhed, med fokus på små og mellemstore virksomheder. 

Postnr. / By: 7100 Vejle 
Hørkram Foodservice A/S søger IT-supporter elev
Firma: Hørkram Foodservice A/S / Stilling: IT-supporter elev
Bliv IT-supporter elev hos en af landets største fødevareleverandører. Hørkram Foodservice A/S søger IT-supporter elev. Vi tilbyder en elevplads i en stor virksomhed med positiv udvikling samt gode og engagerede kolleger.

Postnr. / By: 8362 Hørning
ECU NORDIC A/S søger shippingelev
Firma: ECU NORDIC A/S / Stilling: Shippingelev
ECU NORDIC A/S er på udkig efter en frisk og positiv  shippingelev, med start snarest muligt. Vi tilbyder et job hos en spændende international virksomhed,
så send din ansøgning allerede i dag.

Postnr. / By: 8000 Århus C
DONG energy søger administrationselev til HR-support
Firma: DONG energy / Stilling: Administrationselev
Vi har energi - har du - og har du lyst til at få en uddannelse i en af Nordeuropas førende energikoncerner? så har vi brug for dig som vores nye administrationselev til HR-support, med start 1. september.

Postnr. / By: 6780 Skærbæk
Ole Mikkelsen A/S søger kontorelev
Firma: Ole Mikkelsen A/S / Stilling: Kontorelev
KONTORELEV MED SPECIALE I ADMINISTRATION
Vi søger en omhyggelig kontorelev, der vil være med til at indgå i vores spændende team i Entreprenørfirmaet Ole Mikkelsen A/S, i Beder, med kontoransatte og håndværkere.

Postnr. / By: 8330 Beder
Dansk Supermarked søger slagterelever
Firma: Dansk Supermarked / Stilling: Slagterelever
Elev i Dansk SupermarkedBLIV SLAGTERELEV HOS DANSK SUPERMARKED
Vil du være ekspert i et håndværk og kunne vejlede en forbruger til det helt rigtige køb? Hos Dansk Supermarked får du som slagterelev en uddannelse med fokus på kvalitet og faglig stolthed. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Du kommer til at arbejde med forarbejdning og tilberedning af kød såvel som butiks- og prisstyring.

Postnr. / By: Hele landet
Dansk Supermarked søger salgsassistentelever
Firma: Dansk Supermarked / Stilling: Salgsassistentelever
BLIV SALGSASSISTENTELEV HOS DANSK SUPERMARKED
Er du på jagt efter en uddannelse som giver dig unikke muligheder for en spændende karriere? Hos Dansk Supermarked får du mulighederne, hvis du har gå-på-mod og er klar til et uddannelsesforløb med fokus på kundeservice, salg og samarbejde.

Postnr. / By: Hele landet
Dansk Supermarked søger delikatesseelever
Firma: Dansk Supermarked / Stilling: Delikatesseelever
Elev i Dansk SupermarkedBLIV DELIKATESSEELEV HOS DANSK SUPERMARKED
Hos Dansk Supermarked kan du blive delikatesseelev, hvis du er klar til en uddannelse, hvor kvalitet og faglig stolthed er i centrum.
Uddannelsen til delikatesseassistent gør dig til ekspert i tilberedning og anretning, men du lærer også en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning.

Postnr. / By: Hele landet
Dansk Supermarked søger trainees
Firma: Dansk Supermarked / Stilling: Trainees
Elev i Dansk SupermarkedBLIV TRAINEE HOS DANSK SUPERMARKED
Drømmer du om et lederjob i detailhandlens superliga? Hos Dansk Supermarked får du med en traineeuddannelse gode muligheder på hånden for din fremtidige karriere og er for dig, der allerede nu ved, du gerne vil være leder.

Postnr. / By: Hele landet
Dansk Supermarked søger bagerelever
Firma: Dansk Supermarked / Stilling: Bagerelever
Elev i Dansk SupermarkedBLIV BAGERELEV HOS DANSK SUPERMARKED
Hos Dansk Supermarked får du som bagerelev en uddannelse, som rummer både faglig fordybelse og en afvekslende hverdag, der udfordrer dine håndværksmæssige evner. Uddannelsen til bager tager op til 4 år alt efter den uddannelsesbaggrund, du kommer med, men det er den indstilling og vilje, du kommer med, der afgør din succes i jobbet.

Postnr. / By: Hele landet


 

 
Copyright © elevportalen.dk - All Rights Reserved.

CMS & Professionelt Webdesign.