top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Tilføj til favoriter E-mail side 

Kontorelever


Side 1 af 2
   12   
Dansk Arbejdsgiverforening søger kontorelever
Firma: Dansk Arbejdesgiverforening / Stilling: Kontorelever
Kunne du tænke dig en alsidig uddannelse i en moderne organisation, hvor faglig og personlig udvikling bliver prioriteret højt? Vil du sætte pris på at være i et travlt, afvekslende og lærende miljø? - Så er du måske én af vores nye kontorelever pr. 1. september.

Postnr. / By: 1790 København V
Region Hovedstaden Indrykket: 27. april 2015
Grundfos A/S søger kontorelever
Firma: Grundfos A/S / Stilling: Kontorelever
Som kontorelev på Grundfos kommer du til at arbejde i et levende og spændende internationalt miljø med mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Du har masser af muligheder for at suge til dig af mange dygtige kollegaer i flere forskellige afdelinger, der gør at Grundfos kan tilbyde en meget bred og alsidig uddannelse, som giver en stor ballast i bagagen.

Postnr. / By: 8850 Bjerringbro
Region Midtjylland Indrykket: 15. april 2015
SCT Transport søger kontorelever
Firma: SCT Transport / Stilling: Kontorelever
Vi søger kontorelever med administration som speciale til vores afdelinger i København, Gilleleje og Hillerød snarest. Vi søger friske, yngre m/k, som har lyst til at være med i en travl hverdag i en stor transportvirksomhed.

Postnr. / By: Hillerød, Gilleleje og København
Region Hovedstaden Indrykket: 4. februar 2015
Gør karriere i bilbranchen indenfor Marketing & Analyse
Firma: Bilkarriere.dk / Stilling: Trainee, Data- og kommunikationsuddannelsen, Eventkoordinator, Kundekontaktcenter
Hvis du vil gøre karriere inden for marketing og analyse skal du være skarp til at analysere, god til at strukturere, og dygtig til at kommunikere klart og præcist. Både til dine kollegaer og til mulige købere. Alt sammen for at trække kunderne til butikken, så sælgerne kan gøre deres job. Er det noget for dig?


Postnr. / By: Hele landet
Region Hele landet Indrykket: 9. marts 2015
Forsikringsjuristen søger kontorelev
Firma: Forsikringsjuristen / Stilling: Kontorelev
Vi søger en kontorelev til start i juli 2015, som gennem en 2 årig elevperiode vil prøve kræfter med en forsikringsmæglervirksomhed. Du vil i høj grad få indflydelse på din hverdag. Send din ansøgning hurtigst muligt - vi holder ansøgningssamtaler primo maj 2015. 

Postnr. / By: 2000 Frederiksberg
Region Hovedstaden Indrykket: 13. april 2015
hl-repro a/s søger kontorelev
Firma: hl-repro a/s / Stilling: Kontorelev
Kontorelev med speciale i administration søges hos hl-repro. hl-repro a/s er en grafisk virksomhed, beliggende i Hedensted. Vi producerer flere forskellige former for trykemner som man bruger i food- & non-food industrien over hele verden. I dag beskæftiger vi 49 m/k.

Postnr. / By: 8722 Hedensted
Region Midtjylland Indrykket: 23. marts 2015
Frode Laursen A/S søger kontorelever
Firma: Frode Laursen A/S / Stilling: Kontorelever
Drømmer du om at blive til noget og at gøre en forskel? Så er verden åben hos os! Her er du bakket op af erfarne og kompetente kolleger gennem hele din uddannelse og knyttet til dit eget team. Det giver dig en rigtig god mulighed for at skabe en spændende karriere i koncernen, som langt de fleste af vores elever vælger at udnytte. Andre bruger det som et godt springbræt videre ud i fremtiden.

Postnr. / By: 8382 Hinnerup
Region Midtjylland Indrykket: 1. april 2015
FOSS søger kontorelever
Firma: FOSS A/S / Stilling: Kontorelever
At være elev hos os kan være starten på en karriere hos FOSS
Vi søger ambitiøse og dedikerede kontorelever og stiller derfor krav om, at du sideløbende med elevforløbet tager en HD 1.del. FOSS afholder udgifterne hertil. Udviser du engagement og evner, kan der være mulighed for ansættelse efter elevperioden.

Postnr. / By: 3400 Hillerød
Region Hovedstaden Indrykket: 15. april 2015
Danpal A/S søger kontorelev
Firma: Danpal A/S / Stilling: Kontorelev
Danpal A/S søger en nysgerrig og engageret kontorelev, som har lyst til at udvikle sit talent inden for økonomi og kundeservice. Danpal har i mere end 35 år beskæftiget sig med at løse vores kunders behov for paller og pallehåndtering. Som landsdækkende virksomhed med afdelinger i Karlslunde, Fakse og Vamdrup kan vi tilbyde koncepter og løsninger som er tilpasset den enkelte kunde.

Postnr. / By: 2690 Karlslunde
Region Hovedstaden Indrykket: 17. april 2015
Dansk Administrationscenter søger kontorelev
Firma: Dansk Administrationscenter / Stilling: Kontorelev
Vil du uddanne dig inden for ejendomsadministration, så giver vi dig mulighed for et spændende uddannelsesforløb, der involverer flere forskellige afdelinger. I din elevtid vil du stifte bekendtskab med ejendomsadministration, herunder indgåelse af lejeaftaler, fraflytninger, lejereguleringer, økonomiske og juridiske anliggender.

Postnr. / By: 8260 Viby J
Region Midtjylland Indrykket: 21. april 2015

Side 1 af 2
   12   


Nyeste elevstillinger
Kræftens Bekæmpelse søger kontorelever
Firma: Kræftens Bekæmpelse / Stilling: Kontorelever
Har du lyst til at få en kontoruddannelse inden for administration i et dynamisk miljø med engagerede kollegaer, hvor du er med til at gøre en forskel? Hos Kræftens Bekæmpelse får du en uddannelse som kan give dig et bredt fundament inden for administration og give dig flere karrieremuligheder i fremtiden.

Postnr. / By: 2100 København Ø
Bayern AutoGroup søger reservedelselev
Firma: Bayern AutoGroup / Stilling: Reservedelselev
Vi søger en dynamisk og udadvendt elev til vores reservedelsafdeling med start 1. juli 2015. Der udarbejdes en elevplan således du kommer rundt i alle funktioner på et lager. Opgaverne vil bl.a. bestå af: Udfærdige tilbud, indkøb af dele/dæk ved vore importører og leverandører samt sælge udstyr via salgsafd. og til værkstedskunder. Vi tilbyder en god arbejdsplads hos de bedste i branchen - skal du med på holdet?

Postnr. / By: 8210 Århus V
HCS A/S søger speditørelever
Firma: HCS A/S / Stilling: Speditørelever
Speditørelev – tiltrædelse august 2015
Vi søger et antal ambitiøse og dygtige speditionslever, som ved, at arbejdsindsats belønnes i det lange løb. Tiltrædelse kan ske enten løbende her i vinter/forår, afhængig af din situation, ligesom vi også søger et par speditionselever til august.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
Anders Nielsen & Co. A/S søger speditørelever til København
Firma: Anders Nielsen & co. A/S / Stilling: Speditørelever
Vil du gerne være en del af en international transportvirksomhed og gøre karriere indenfor transportverdenen?

Hos Anders Nielsen & Co (Ancotrans) søger vi 2 elever til ansættelse senest
1. august 2015.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
Dansk Arbejdsgiverforening søger kontorelever
Firma: Dansk Arbejdesgiverforening / Stilling: Kontorelever
Kunne du tænke dig en alsidig uddannelse i en moderne organisation, hvor faglig og personlig udvikling bliver prioriteret højt? Vil du sætte pris på at være i et travlt, afvekslende og lærende miljø? - Så er du måske én af vores nye kontorelever pr. 1. september.

Postnr. / By: 1790 København V
Studiemedhjælper/Runner til Kopenhagen Furs Internationale center for kreativitet KiCK
Firma: Kopenhagen Fur / Stilling: Studiemedhjælper/Runner
KiCK Kopenhagen Fur råder over en kæmpe samling af unika pelsstyles, som bl.a. lånes ud til modeshows, udstillinger, fotoshoots, film og red carpet-begivenheder både nationalt og internationalt. Det sker som led i brandingen af Kopenhagen Fur og for at placere pels i mode- og mediebilledet.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
KTS, Københavns Tekniske Skole søger kontorelever
Firma: KTS, Københavns Tekniske Skole / Stilling: Kontorelever
Som kontorelev hos KTS
Du vil få en bred uddannelse i et pulserende undervisningsmiljø med en uformel omgangstone, hvor du får tildelt dine egne opgaver, ansvarsområder og vil indgå på lige fod med resten af dine kolleger. Du får kontakt og sparring med skolens øvrige kontorelever – vi har pt. seks kontorelever.

Postnr. / By: 2500 Valby
TDC søger butikselever til Horsens
Firma: TDC / Stilling: Butikselever
Seriøs uddannelse — store muligheder Vil du have en seriøs uddannelse, der klæder dig godt på til en karriere med personligt salg? Som butikselev i TDC bliver du en del af en gennemført professionel virksomhed. Vi har uddannet elever i mange, mange år. Så vi ved alt om, hvad der skal til. Du kommer derfor til at lære håndværket af de bedste.

Postnr. / By: 8700 Horsens
Bech-Hansen & Studsgaard A/S søger speditørelever
Firma: Bech-Hansen & Studsgaard A/S / Stilling: Speditørelever
Speditørelever i København
søges til vores spændende organisation, der arbejder på det europæiske plan med opgaver indenfor planlægning, styring, fakturering m.m. af internationale transport- og logistikopgaver. Arbejdet er meget alsidigt, og du vil dagligt komme i kontakt med mange kollegaer samt kunder og chauffører.

Postnr. / By: 2650 Hvidovre
Kopenhagen Fur søger kontorelev
Firma: Kopenhagen Fur / Stilling: Kontorelev
Kan du se dig selv som elev i verdens største auktionshus for pels? Kopenhagen Fur er globalt centrum for handlen med pels og et flagskib inden for dansk mode og design. Vi søger en kontorelev, som gennem 2 års elevtid vil lære alt om skindets vej gennem huset, fra det bliver leveret af avleren, til det bliver solgt på en af vores 5 årlige auktioner.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
Mentor Revision søger regnskabs- /revisorelev
Firma: Mentor Revision / Stilling: Regnskabs- /revisorelev
Regnskabselev til revisionskontor i rivende udvikling!
Vi søger efter en person, der drømmer om en langsigtet karriere inden for regnskab og revision, og som har lyst til at kickstarte den ultimo august 2015 med en toårig elevuddannelse.

Postnr. / By: 3460 Birkerød
Kyocera Unimerco søger elev/trainee til salgsafd.
Firma: Kyocera Unimerco / Stilling: Elev/trainee
Har du lyst til at arbejde med B-t-B salg? Vil du gerne have helt selvstændige arbejdsområder og på sigt varetage direkte kundekontakt? Har du en teknisk interesse, som du vil gerne vil udvikle? Så søg vores udfordrende elev/trainee job i salgsafdelingen, hvor dit ansvar vokser i takt med din erfaring, dit mod på udfordringer og dine evner.

Postnr. / By: 7451 Sunds
Kyocera Unimerco søger handelselev/trainee
Firma: Kyocera Unimerco / Stilling: Handelselev/trainee
Vil du være en del af en succesfuld og hastigt voksende handelsvirksomhed? Har du gode sprogkundskaber, lyst til at lære godt købmandskab og det nødvendige drive til at indgå i en travl og afvekslende hverdag? Så har du måske den helt rigtige profil til at blive handelselev/trainee i vores dynamiske salgsdivision.

Postnr. / By: 7451 Sunds
Niels Winther & Co. søger shipping trainees
Firma: Niels Winther & Co. / Stilling: Shipping trainees
Bliv shipping trainee hos Niels Winther
Bliv en del af en international virksomhed i rivende udvikling. Få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og forvent spændende udfordringer på et team af passionerede shippingspecialister, der sammen stræber efter at skabe markedets mest innovative logistikløsninger, lokalt og globalt.

Postnr. / By: 6700 Esbjerg
LEMAN søger kontorelev til hovedkontoret i Greve
Firma: LEMAN / Stilling: Speditørelever
Få en spædnende karriere i en international virksomhed! Vi tilbyder en udfordrende og varieret hverdag i et velfungerende team. Send din ansøgning i dag og start din karriere i LEMAN til sommer!

Postnr. / By: 2670 Greve
LEMAN søger speditørelever til Greve, Herning og Taulov
Firma: LEMAN / Stilling: Speditørelever
Kan du se dig selv gøre karriere i en international virksomhed? LEMAN søger dygtige og ambitiøse speditørelever til vores kontorer i Greve, Herning og Taulov - Send din ansøgning allerede i dag!

Postnr. / By: Greve, Herning & Taulov
Novax A/S søger økonomielev
Firma: Novax A/S søger økonomielev / Stilling: Novax A/S
Kunne du tænke dig en hverdag i en innovativ softwarevirksomhed, der udvikler og driver software til sundhedssektoren? Så er du måske den økonomielev vi søger pr. 1. september 2015.

Postnr. / By: 8520 Lystrup
OJD Trading ApS søger logistikelever
Firma: OJD Trading ApS / Stilling: logistikelever
Logistikelever søges til OJD Trading ApS - er du klar til at tage udfordringen op, er vi klar til at give dig mulighederne. Hvor det fører hen, er du selv med til at bestemme. Hvis det har din interesse kan vi tilbyde dig en udfordrende hverdag, hvor du i din 2-årige elevtid vil prøve kræfter med indkøb, salg, lager, ekspedition og bogholderi.

Postnr. / By: 2680 Solrød Strand
OJD Trading ApS søger handelselever
Firma: OJD Trading ApS / Stilling: Handelselever
Handelselever søges til OJD Trading ApS - er du klar til at tage udfordringen op, er vi klar til at give dig mulighederne. Hvor det fører hen, er du selv med til at bestemme. Hvis det har din interesse kan vi tilbyde dig en udfordrende hverdag, hvor du i din 2-årige elevtid vil prøve kræfter med indkøb, salg, lager, ekspedition og bogholderi.

Postnr. / By: 2680 Solrød Strand
OJD Trading ApS søger kontorelever
Firma: OJD Trading ApS / Stilling: Kontorelever
Kontorelever søges til OJD Trading ApS - er du klar til at tage udfordringen op, er vi klar til at give dig mulighederne. Hvor det fører hen, er du selv med til at bestemme. Hvis det har din interesse kan vi tilbyde dig en udfordrende hverdag, hvor du i din 2-årige elevtid vil prøve kræfter med indkøb, salg, lager, ekspedition og bogholderi.

Postnr. / By: 2680 Solrød Strand
OJD Trading ApS søger økonomielever
Firma: OJD Trading ApS / Stilling: Økonomielever
Økonomielever søges til OJD Trading ApS - er du klar til at tage udfordringen op, er vi klar til at give dig mulighederne. Hvor det fører hen, er du selv med til at bestemme. Hvis det har din interesse kan vi tilbyde dig en udfordrende hverdag, hvor du i din 2-årige elevtid vil prøve kræfter med indkøb, salg, lager, ekspedition og bogholderi.

Postnr. / By: 2680 Solrød Strand
OJD Trading ApS søger trainees
Firma: OJD Trading ApS / Stilling: Trainees
Trainees søges til OJD Trading ApS - er du klar til at tage udfordringen op, er vi klar til at give dig mulighederne. Hvor det fører hen, er du selv med til at bestemme. Hvis det har din interesse kan vi tilbyde dig en udfordrende hverdag, hvor du i din 2-årige elevtid vil prøve kræfter med indkøb, salg, lager, ekspedition og bogholderi.

Postnr. / By: 2680 Solrød Strand
OJD Trading ApS søger indkøbselever
Firma: OJD Trading ApS / Stilling: Indkøbselever
Indkøbselever søges til OJD Trading ApS - er du klar til at tage udfordringen op, er vi klar til at give dig mulighederne. Hvor det fører hen, er du selv med til at bestemme. Hvis det har din interesse kan vi tilbyde dig en udfordrende hverdag, hvor du i din 2-årige elevtid vil prøve kræfter med indkøb, salg, lager, ekspedition og bogholderi.

Postnr. / By: 2680 Solrød Strand
Vorup Gruppen (XL-BYG) søger salgsassistentelever
Firma: XL-BYG / Vorup Gruppen / Stilling: Salgsassistentelever
Her får du en ordentlig uddannelse med fremtid i!
Vi søger netop nu friske og udadvendte salgs- og handelselever til Vorupgruppens forretninger i blandt andet Randers, Hadsten, Ryomgård, Thorsø, Hadsund, Mariager, Møldrup, Farsø og Herning

Postnr. / By: Region: Midtjylland, Nordjylland
Vorup Gruppen (XL-BYG) søger handelselever
Firma: XL-BYG / Vorup Gruppen / Stilling: Handelselever
Her får du en ordentlig uddannelse med fremtid i!
Vi søger netop nu friske og udadvendte salgs- og handelselever til Vorupgruppens forretninger i blandt andet Randers, Hadsten, Ryomgård, Thorsø, Hadsund, Mariager, Møldrup, Farsø og Herning

Postnr. / By: Region: Midtjylland, Nordjylland
XL-BYG, Malling søger salgs- og handelselever
Firma: XL-BYG, Malling / Stilling: Salgs- og handelselever
Her får du en ordentlig uddannelse med fremtid i!
Vi søger netop nu 2 friske og udadvendte elever - en handelsassistentelev og en salgsassistentelev - til XL-BYG i Malling. Hos os får du en elevplads, hvor du lærer alt om salg, godt købmandsskab og handel med både private kunder og erhvervskunder. Du er sikker på at få en spændende elevplads med super gode kolleger og rigtig gode karrieremuligheder, hvis du har initiativ og er selvstændig.

Postnr. / By: 8340 Malling
Urtekram søger kontorelev
Firma: Urtekram International A/S / Stilling: Kontorelev
Urtekram International A/S søger kontorelev til åben og humoristisk team hvor alle arbejder for at øge Urtekrams succes. Så kunne du tænke dig en allround kontoruddannelse med fokus på salg og muligheden for selv at præge din hverdag og dine udfordringer, læs mere her.

Postnr. / By: 9550 Mariager
Brejnholts Tømmerhandel A/S (XL-BYG) søger elever
Firma: Brejnholts Tømmerhandel A/S (XL-BYG) / Stilling: Salgs- og handelselever
Vi søger netop nu 2 friske og udadvendte elever - en handelsassistentelev og en salgsassistentelev - til Brejnholts Tømmerhandel A/S i Randers. Hos os får du en elevplads, hvor du lærer alt om salg, godt købmandsskab og handel med både private kunder og erhvervskunder. Du er sikker på at få en toptunet elevplads med super gode kolleger og rigtig gode karrieremuligheder, hvis du har initiativ og er selvstændig.

Postnr. / By: 8900 Randers
MAN Truck & Bus Danmark A/S søger handelselev til Århus
Firma: MAN Truck & Bus Danmark A/S / Stilling: Handelselever
Brænder du for lastbiler og busser? Så har du chancen for at få foden indenfor hos en af Danmarks førende lastbilimportører, da vi søger en dygtig handelselev til vores filial i Aarhus.

Postnr. / By: Hele landet
BEST WESTERN Hotel Scheelsminde søger tjenerelev
Firma: BEST WESTERN Hotel Scheelsminde / Stilling: Tjenerelev
Bliv tjenerelev på Hotel Scheelsminde
Tjenerteamet på Scheelsminde søger ny ambitiøs kollega, som brænder for at få en professionel uddannelse som tjener. Teamet, du kommer til at indgå i, er et hold af kollegaer med en stor fælles interesse for vin og gastronomi. Scheelsminde er en ultimativ helhedsoplevelse, hvor alle sanser og enhver smag tilfredsstilles, og vi leder efter den person, der vil bidrage til, at vores gæster får netop den oplevelse.

Postnr. / By: 9200 Aalborg SV
ICT Logistics A/S søger speditørelev snarest muligt
Firma: ICT Logistics A/S / Stilling: Speditørelev
Har DU lyst til at være en del af et professionelt og succesrigt speditions- og logistik firma med speciale i Østeuropa - så kan vi tilbyde dig en alsidig uddannelse i en dynamisk og international virksomhed. Uddannelsen tager 2 år og du vil få et bredt kendskab til alle arbejdsområder inden for spedition.

Postnr. / By: 7400 Herning
Scanavo A/S søger økonomielev
Firma: Scanavo A/S / Stilling: Økonomielev
Interesserer du dig for kreditor og debitor området? Vil du trives i et ungt og dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Og har du interesse i en fremtidig karriere i en international virksomhed? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Scanavo A/S´ regnskabsteam.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
H&M søger servicemedarbejdere under 18 år
Firma: H&M / Stilling: Servicemedarbejdere (unge)
H&M søger servicemedarbejdere under 18 år til vores butikker i Storkøbenhavn

Leder du efter et spændende studiejob ved siden af din uddannelse? Så mangler én af vores butikker i Storkøbenhavn måske netop dig! Vi søger positive og energiske servicemedarbejdere under 18 år, som med et smil og fantastisk service får vores kunder til at føle sig velkomne og inspirerede, når de shopper i H&M. Dine vigtigste opgaver er at håndtere varer ved prøverummet og på salgsarealet – alt imens du giver kunderne vejledning og service!

Postnr. / By: StorkøbenhavnElev i Dansk Supermarked

Copyright © elevportalen.dk - All Rights Reserved.

CMS & Professionelt Webdesign.