Maskinmester i Maersk
 
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Tilføj til favoriter E-mail side 

Kontorelever


Er du vild med variation i opgaverne og har du et stærkt servicegen?


Som kontorelev kan du uddanne dig inden for forskellige områder som marketing, HR, kundeservice, administration, økonomi, rejseliv mm. Du får en bred vifte af muligheder og får god indsigt i flere områder af virksomheden.

Læs mere om uddannelsen her!

Gør karriere i bilbranchen indenfor Marketing & Analyse
Firma: Bilkarriere.dk / Stilling: Trainee, Data- og kommunikationsuddannelsen, Eventkoordinator, Kundekontaktcenter
Hvis du vil gøre karriere inden for marketing og analyse skal du være skarp til at analysere, god til at strukturere, og dygtig til at kommunikere klart og præcist. Både til dine kollegaer og til mulige købere. Alt sammen for at trække kunderne til butikken, så sælgerne kan gøre deres job. Er det noget for dig?


Postnr. / By: Hele landet
Region Hele landet Indrykket: 9. marts 2015
BG Service Center søger kontorelev
Firma: BG Service Center / Stilling: Kontorelev
Har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af administrative opgaver? Og ser du muligheder i kontorarbejdets administrative og serviceorienterede funktioner, her under bogholderi? Så grib muligheden og tag en uddannelse som kontorelev hos BG Service Center, hvor du i løbet af uddannelsen får indsigt i flere forskellige områder af virksomheden.

Postnr. / By: 8240 Risskov
Region Midtjylland Indrykket: 7. maj 2015
Scanavo A/S søger kontorelev
Firma: Scanavo A/S / Stilling: Kontorelev
Spændende elevplads med fokus på internationalt salg og projekt koordinering. Har du lyst til at arbejde med nogle af de største film og spil producenter? Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til top motiveret team hos vores søsterselskab Scanavo A/S.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
Region Hovedstaden Indrykket: 20. juli 2015
Radiometer Medical ApS søger kontorelever
Firma: Radiometer Medical ApS / Stilling: Kontorelever
Kontorelever til international virksomhed
I løbet af de to år, uddannelsen varer, vil du komme rundt i 3 forskellige afdelinger i Brønshøj. Mulige afdelinger i uddannelsesforløbet kan være Marketing, HR eller andet. Under alle omstændigheder kan vi love dig en spændende arbejdsdag sammen med dygtige kolleger i et internationalt miljø.

Postnr. / By: 2700 Brønshøj
Region Hovedstaden Indrykket: 6. juli 2015
Satair Group søger kontorelever
Firma: Satair Group / Stilling: Kontorelever
Til vores kontor i Kastrup søger Satair 2 kontorelever til vores kundeserviceafdeling (Customer Order Desk) inden for specialet administration med start 1. september 2015. Du bliver en del af et spændende og internationalt arbejdsmiljø præget af godt humør og faglig ekspertise. Du vil ligeledes få muligheden for faglig og social sparing med vores øvrige elever.

Postnr. / By: 2770 Kastrup
Region Hovedstaden Indrykket: 17. juli 2015

Nyeste elevstillinger
Kopenhagen Fur søger Studerende / løsarbejdere / vikarer
Firma: Kopenhagen Fur / Stilling: Løsarbejdere / vikarer
STUDERENDE / LØSARBEJDERE / VIKARER SØGES TIL VELLØNNET AUKTIONSARBEJDE Ønsker du at supplere din indtægt ved at hjælpe os under vores 5 årlige auktioner. Vil du arbejde i en hektisk og international atmosfære sammen med vores faste medarbejdere og op mod 100 vikarkolleger.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
R. Revision søger kontorelev m/hovedvægt på regnskab
Firma: R. Revision ApS / Stilling: Økonomielev
Interesserer du dig for regnskabs- og skatteområdet? Vil du trives i et ungt og dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Og har du interesse i en fremtidig karriere i en virksomhed som vokser med raketfart? Så er du måske den nye kollega, vi søger til R. Revision ApS.

Postnr. / By: 2500 Valby
PwC søger revisortrainees til Trekantsområdet
Firma: PwC / Stilling: Revisortrainee
Bliv en del af Danmarks førende revisions-, skatte- og rådgivningshus. Som revisortrainee vil du lære de nyeste revisionsteknikker i teams, hvor I sammen finder de rette løsninger ude hos kunderne. Hos PwC er du med på et hold, der er vant til at vinde, fordi vi er ambitiøse på vores kunders og PwC's vegne.

Postnr. / By: 7100 Vejle
PwC søger revisortrainees til Aarhus
Firma: PwC / Stilling: Revisortrainee
Bliv en del af Danmarks førende revisions-, skatte- og rådgivningshus. Som revisortrainee vil du lære de nyeste revisionsteknikker i teams, hvor I sammen finder de rette løsninger ude hos kunderne. Hos PwC er du med på et hold, der er vant til at vinde, fordi vi er ambitiøse på vores kunders og PwC's vegne.

Postnr. / By: 8000 Aarhus
ECU Nordic søger shippingelev
Firma: ECU Nordic A/S / Stilling: Shippingelev
Som shippingelev hos ECU Nordic vil du få mulighed for at præge din egen hverdag og dit karriereforløb i koncernen, hvor du primært vil have med vores svenske og norske kunder at gøre, og derfor skal kunne begå dig, i både skrift og tale, på svensk og/eller norsk.

Postnr. / By: 8000 Aarhus C
PwC søger revisortrainees til København
Firma: PwC / Stilling: Revisortrainee
Bliv en del af Danmarks førende revisions-, skatte- og rådgivningshus. Som revisortrainee vil du lære de nyeste revisionsteknikker i teams, hvor I sammen finder de rette løsninger ude hos kunderne. Hos PwC er du med på et hold, der er vant til at vinde, fordi vi er ambitiøse på vores kunders og PwC's vegne.

Postnr. / By: 2900 Hellerup
Caddie Golfrejser søger rejselivselev
Firma: Caddie Golfrejser A/S / Stilling: Rejselivselev
Som rejselivselev hos Caddie Golfrejser venter der dig et spændende forløb, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med blandt andet: Salg af rejser, Vedligeholdelse af vores hjemmeside, hjælpe til med afhvikling af rejser og almindelige kontoropgaver.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
Grontmij søger økonomielev
Firma: Grontmij A/S / Stilling: Økonomielev
Som økonomielev hos Grontmij venter der dig et spændende og struktureret forløb, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med vores forskellige økonomifunktioner: debitor, kreditor, løn, rapportering samt projektøkonomi. Derudover får du kendskab til den økonomiske styring i vores forskellige business lines.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
MAN Truck & Bus Danmark A/S søger salgselev til Kolding
Firma: MAN Truck & Bus Danmark A/S / Stilling: Salgselev
Brænder du for et godt salg og har du stærke sprogkundskaber? Bliv salgselev hos MAN Truck & Bus Danmark A/S i Kolding. Du bliver en del af et målrettet, humoristisk og tillidsfuldt fællesskab. Du får indflydelse og ansvar og du spiller en vigtig rolle som support og koordinator for vores salgsteam.

Postnr. / By: 6000 Kolding
Rynkeby Foods A/S søger procesoperatørelever
Firma: Rynkeby Foods A/S / Stilling: Procesoperatørelever
Kom med på vinderholdet - Bliv 1 af 6 nye procesoperatørelever!
Har du en gymnasial uddannelse eller folkeskolens afgangseksamen suppleret med nogen praktisk erfaring i bagagen, og har du lyst til at lære et håndværk fra bunden kan du begynde som 1 af de 6 procesoperatørelever på et nyoprettet hold, som vi forventer at starte op i august/september 2015.

Postnr. / By: 5750 Ringe
Kongsvang søger driftsaspiranter til 1-årig lederuddannelse
Firma: Kongsvangs Rengøringsservice A/S / Stilling: Driftsaspiranter
Driftsaspiranter søges i hele Jylland og på Fyn
Som Driftsaspirant hos Kongsvang får du en lederuddannelse, mens du tjener penge! Som Driftsaspirant bliver du en del af et ungt og dynamisk uddannelseshold på 4-6 personer. Du bliver klædt på til jobbet som mellemleder i rengøringsbranchen, hvor kunde - og medarbejderpleje er i højsædet.

Postnr. / By: Jylland, Fyn
Streckers søger økonomielev
Firma: Streckers / Stilling: Økonomielev
Bliv økonomielev hos Streckers og oplev en spændende uddannelse inden for en udadvendt branche. Du får hurtigt ansvar for bogholderiet i "din egen" restaurant. Vi er et uformelt team, som lægger vægt på humor i hverdagen.

Postnr. / By: 1051 København K
Style Butler A/S søger salgs- og kundeserviceelev
Firma: Style Butler / Stilling: Salgs- og kundeserviceelev
Style Butler en mindre modevirksomhed hvor du vil være involveret i og tæt på rigtig mange spændende områder i virksomheden. Vi er i en forrygende god udvikling på stort set alle de markeder vi er repræsenteret i. Du skal arbejde på vores kontor i København hvor vi har vores salg og marketing kontor for Europa.

Postnr. / By: 2100 København Ø


Gør bilkarriere

Copyright © elevportalen.dk - All Rights Reserved.

CMS & Professionelt Webdesign.