Bliv elev i Lidl
Bliv elev i Mærsk
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode.
Glemt din adgangskode?
 
 
Tilføj til favoriter  E-mail side 

Kontorelever


Arne Stubbe Automobiler A/S søger kontorelev
Firma: Arne Stubbe Automobiler A/S / Stilling: Kontorelev
KONTORELEV SØGES!
Du tilbydes en elevplads på et professionelt hold, der på alle pladser beskæftiger nogle af branchens dygtigste, i en virksomhed med et spændende og moderne arbejdsmiljø. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for videre karriere i virksomheden efter endt uddannelse. Arbejdssted vil være på vor adresse i Måløv.

Postnr. / By: 2750 Ballerup
Region Hovedstaden Indrykket: 23. juni 2014
Danfoss A/S søger kontorelev
Firma: Danfoss A/S / Stilling: Kontorelev
Bliv elev hos Danfoss A/S
Vores nye kontorelever starter den 1. september 2014. Som elev hos os kan du se frem til et uddannelsesforløb med en udfordrende hverdag i et internationalt miljø med selvstændige arbejdsopgaver og gode uddannelsesbetingelser.

Postnr. / By: 7100 Vejle
Region Syddanmark Indrykket: 25. juni 2014
Hildebrandt & Brandi søger kontorelev
Firma: Hildebrandt & Brandi / Stilling: Kontorelev
Kontorelev i Hildebrandt & Brandi
Kan du lide at løse administrative opgaver? Er du positiv, serviceminded og kan du lide at udvikle dig selv og dit job? Sætter du en ære i at have orden i tingene, og er du ikke bange for at tage fat og lære noget nyt – så er du måske den vi leder efter.

Postnr. / By: 8230 Åbyhøj
Region Midtjylland Indrykket: 3. juli 2014
NTG Frigo A/S søger kontorelev
Firma: NTG Frigo A/S / Stilling: Kontorelev
Administrationselev søges! NTG Frigo A/S søger en administrationselev til vores kontor i Hvidovre med opstart hurtigst muligt. Lidt om os Vi er en del af koncern der er inde i en rivende udvikling. I koncernen kan levere transportløsninger i hele Europa med datterselskaber der har specialiseret sig i forskellige dele. Alle medarbejdere og ledelsen har, gennem mange års praktisk arbejde, et indgående kendskab til branchen.

Postnr. / By: 2650 Hvidovre
Region Hovedstaden Indrykket: 30. juni 2014
Siemens A/S søger kontorelev
Firma: Siemens A/S / Stilling: Kontorelev
Til Siemens Industry i Ballerup søger vi pr. 1. september 2014 en ambitiøs og engageret kontorelev med speciale i Administration. Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige kulturer.

Postnr. / By: 2750 Ballerup
Region Hovedstaden Indrykket: 12. maj 2014
Siemens Wind Power A/S søger kontorelev
Firma: Siemens Wind Power A/S / Stilling: Kontorelev
Til træningsafdelingen i vores serviceorganisation søger vi pr. 1. september 2014 en dygtig og engageret kontorelev med speciale i Administration. Du kommer til at beskæftige dig med administrativ sagsbehandling, kundekontakt samt kommunikations- og informationsopgaver.

Postnr. / By: 7330 Brande
Region Midtjylland Indrykket: 12. maj 2014Avnet Abacus søger salgselev
Firma: Avnet Abacus / Stilling: Handelselev, salg
Avnet Abacus søger en salgselev til kontoret i Them pr. 1. september 2014. Du vil blive tilknyttet vores interne salgsafdeling og vil i løbet af uddannelsen arbejde med de fleste aspekter af salg til vores danske og udenlandske kunder. Du vil desuden få kontakt til udvalgte leverandører fra Europa og Asien.

Postnr. / By: 8653 Them (Silkeborg)
Klar til at tage ansvar - Uddan dig til maritim maskinmester i Mærsk
Firma: A.P. Møller-Mærsk / Stilling: Maskinmester-kadetter
A.P. Møller-Mærsk søger skibsfører

Uddan dig til maritim maskinmester i Mærsk og få hands on-erfaring med verdens mest avancerede skibsteknologier.
              


Postnr. / By: Hele landet

Leander A/S søger handelselev
Firma: Leander A/S / Stilling: Handelselev
Er du færdig med en HHX eller Markedsføringsøkonom-uddannelse? Kan du begå dig på flere sprog? Og har du lyst til at servicere forhandlere og distributører over hele verden? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi mangler nemlig en udadvendt og energisk elev til vores backoffice i Silkeborg.

Postnr. / By: 8600 Silkeborg
Lidl søger salgsassistentelever til Roskilde
Firma: Lidl, Roskilde / Stilling: Salgsassistentelever
Lidl søger salgsassistentelever til Glostrup DE BEDSTE ELEVER - FREMTIDENS LEDERE
Er du klar til at gennemføre en elevuddannelse, der gør dig skarp og styrker dine personlige kompetencer? Vi søger elever med ambitioner, drive og en solid handelseksamen til vores butikker rundt om i Danmark. Er du gjort af det rette stof, er det måske dig, vi gør til leder.

Postnr. / By: 4000 Roskilde
Danish Crown søger slagterlærlinge
Firma: Danish Crown / Stilling: Slagterlærlinge
Danish Crown søger slagterlærlinge Har du lyst til at få en faglig uddannelse i en global virksomhed, hvor det handler om mad? Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdelinger i Horsens, Ringsted, Sæby og Blans til start 22. september 2014.

Postnr. / By: Horsens, Sæby, Ringsted
Expeditors Denmark ApS søger speditørelev
Firma: Expeditors Denmark ApS / Stilling: Speditørelev
Bliv speditørelev hos Expeditors!
Hos Expeditors lægges der stor vægt på personlig udvikling og du vil løbende blive uddannet i forhold til stilling, evner og ambitioner. Hos Expeditors Denmark vil du indgå i et ungt og dynamisk team. Du vil få et bredt kendskab til alle transportformer, dog med fokus på bil- og luftfragt.

Postnr. / By: 2300 København S
Pressalit Care A/S søger salgselev
Firma: Pressalit Care A/S / Stilling: Salgselev
Bliv salgselev hos Pressalit
Som salgselev bliver du en naturlig del af aktiviteterne i afdelingen, deltager i løsningen af de forskellige arbejdsopgaver, og du får hurtigt selvstændigt ansvar med egne arbejdsopgaver. Vi er en international virksomhed, hvor ikke to dage er ens, og du vil få en bred kontaktflade, både indadtil i virksomheden og udadtil.

Postnr. / By: 8680 Ry
Scania Danmark A/S søger handelsassistentelev
Firma: Scania Danmark A/S / Stilling: Handelsassistentelev
Handelsassistentelev til Vojens. Kunne du tænke dig en handelsassistentuddannelse hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser, så er du måske en af vores nye elever. Til vores afdeling i Vojens søger Scania 1 handelsassistentelev til salg af reservedele og tilbehør på eftermarkedet med tiltrædelse 1. september 2014 eller hurtigst muligt derefter.

Postnr. / By: 6500 Vojens
Brdr. Streckers søger økonomielev
Firma: Brdr. Strecker / Stilling: Økonomielev
Vi tilbyder en enestående økonomiuddannelse inden for en sjov, spændende og udadvendt branche. Du får ansvaret for bogholderiet i "din egen” restaurant, hvilket betyder, at du hurtigt får overblik og forståelse for de økonomiske sammenhænge. Generelt oplever vores økonomielever, at de kan arbejde selvstændigt og "får lov til meget”.

Postnr. / By: 1051 København K
hummel International a/s søger indkøbselev
Firma: hummel International a/s / Stilling: Indkøbselev
Har du karakter som vores nye indkøbselev i afdelingen for hummel footwear? På vores hovedkontor i Aarhus har vi brug for dig som vores nye indkøbselev i indkøbsafdelingen for sko, med opstart hurtigst muligt. Du vil blive en del af et dedikeret team af designere, konstruktører og indkøbere, der varetager hele værdikæden fra design til det færdige produkt leveres ud til butikkerne.

Postnr. / By: 8000 Århus C
Fraster søger handelselev med focus på salg
Firma: Fraster ApS / Stilling: Handelselev, salg
Fraster søger handelselev med focus på salg
Du får kundekontakt fra første dag, og i løbet af de to års uddannelse lærer du grund­principperne indenfor handel, salg og service samt logistik.

Postnr. / By: 8600 Silkeborg
TNT Express søger speditionselever
Firma: TNT Express, Kolding / Stilling: Speditørelever
Søger du en fremtid med udfordringer?
TNT Express i Kolding søger 2 elever pr. 1. oktober 2014. Som kontorelev med speciale i spedition & shipping får du en uddannelse, der giver dig gode kort på hånden og en solid ballast du kan bruge senere i livet.

Postnr. / By: 6000 Kolding
ARDEX SKANDINAVIA A/S søger handelselev
Firma: ARDEX SKANDINAVIA A/S / Stilling: Handelselev
Handelselev med vægt på salg
Du vil være beskæftiget i vores ordreafdeling det meste af din dag. Hverdagen i salgsafdelingen er afvekslende med mange forskellige opgaver og kan være hektisk. Derudover skal du fungere som støtte for vores eksterne sælgere

Postnr. / By: 2730 Herlev
DSV søger speditørelever til Hedehusene, Horsens og Esbjerg
Firma: DSV / Stilling: Speditørelever
DSV Brøndby søger speditørelever DSV søger energiske og målrettede speditørelever til vores kontor i Hedehusene. Uddannelsen starter den 1. september 2014 og tager to år. Du kan enten bliver uddannet inden for vejtransport.

Postnr. / By: Hedehusene, Horsens, Esbjerg

Bliv elev hos Dansk Supermarked
                       


Copyright © www.elevportalen.dk - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.


HTML5 | CSS3