Maskinmester i Maersk
 
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Tilføj til favoriter E-mail side 

Kontorelever


Gør karriere i bilbranchen indenfor Marketing & Analyse
Firma: Bilkarriere.dk / Stilling: Trainee, Data- og kommunikationsuddannelsen, Eventkoordinator, Kundekontaktcenter
Hvis du vil gøre karriere inden for marketing og analyse skal du være skarp til at analysere, god til at strukturere, og dygtig til at kommunikere klart og præcist. Både til dine kollegaer og til mulige købere. Alt sammen for at trække kunderne til butikken, så sælgerne kan gøre deres job. Er det noget for dig?


Postnr. / By: Hele landet
Region Hele landet Indrykket: 9. marts 2015
BG Service Center søger kontorelev
Firma: BG Service Center / Stilling: Kontorelev
Har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af administrative opgaver? Og ser du muligheder i kontorarbejdets administrative og serviceorienterede funktioner, her under bogholderi? Så grib muligheden og tag en uddannelse som kontorelev hos BG Service Center, hvor du i løbet af uddannelsen får indsigt i flere forskellige områder af virksomheden.

Postnr. / By: 8240 Risskov
Region Midtjylland Indrykket: 7. maj 2015
Siemens Wind Power søger kontorelev til Brande
Firma: Siemens Wind Power / Stilling: Kontorelev
Økonomielev søges til Siemens A/SSiemens Wind Power søger kontorelev
Til vores afdeling i Brande søger vi en dygtig og engageret elev snarest muligt. Du får en all-around kontoruddannelse med spændende opgaver inden for bl.a. kommunikation, administration, mødetilrettelæggelse . Du bliver en del af et socialt arbejdsmiljø med plads til udvikling.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt

Postnr. / By: 7330 Brande
Region Midtjylland Indrykket: 27. maj 2015
JN Køl & Frys Øst A/S søger kontorelev
Firma: JN Køl & Frys Øst A/S / Stilling: Kontorelev
JN Køl & Frys Øst A/S søger kontorelev
Med start 1.oktober 2015 søger JN Køl & Frys Øst A/S en kontorelev til en alsidig kontoruddannelse. Vi tilbyder en elevplads med masser af udfordringer og personlig udvikling. Skal du med på holdet?

Postnr. / By: 4600 Køge
Region Sjælland Indrykket: 3. juni 2015
DLF-TRIFOLIUM A/S søger kontorelever
Firma: DLF-TRIFOLIUM A/S / Stilling: Kontorelever
Super kontorelever søges til international koncern
Kunne du tænke dig at få indblik i, hvordan en dansk virksomhed producerer og leverer græsfrø til kunder i hele verden? Vi leverer blandt andet græs til VM, Wimbledon, Super Bowl og Roskilde Festival.

Postnr. / By: 4000 Roskilde
Region Sjælland Indrykket: 4. juni 2015
Scanavo A/S søger kontorelev
Firma: Scanavo A/S / Stilling: Kontorelev
Spændende elevplads med fokus på internationalt salg og projekt koordinering. Har du lyst til at arbejde med nogle af de største film og spil producenter? Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til top motiveret team hos vores søsterselskab Scanavo A/S.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
Region Hovedstaden Indrykket: 29. juni 2015
EY i Grenaa søger kontortrainee
Firma: EY, Grenaa / Stilling: Kontortrainee
Vi har brug for en dygtig medarbejder, som interesserer sig for at arbejde med tal og administration. Kunne det være noget for dig? Hos EY vil du vil få en hverdag med en bred kontaktflade, så det er nødvendigt, at du trives med et dynamisk samarbejde og flere bolde i luften.

Postnr. / By: 8700 Grenaa
Region Midtjylland Indrykket: 15. juni 2015
Titan Wind Energy (Europe) A/S søger kontorelev
Firma: Titan Wind Energy(Europe) A/S / Stilling: kontorelev
Titan Wind Energy (Europe) A/S i Varde søger en engageret og selvstændig kontorelev til administrationen i vores virksomhed, der producerer til de store leverandører i vindmøllebranchen.

Postnr.6800 / By: Varde
Region Syddanmark Indrykket: 18. juni 2015

Kllk her

Nyeste elevstillinger
Pixizoo søger E-handelselev
Firma: Pixizoo / Stilling: e-handelselev
Vil du gerne starte din karriere inden for e-handel? Som elev hos Pixizoo vil du gennemgå en tilrettelagt og faglig uddannelse, hvor ansvaret vokser med dine evner, viden og praktiske erfaringer. Du får bl.a. ansvar for forhandling med leverandører, vedligeholdelse af stamdata på Pixizoo.dk, kundehenvendelser mm.

Postnr. / By: 8381 Tilst
Kopenhagen Diagnostik søger vikarer
Firma: Kopenhagen Diagnostik / Stilling: Løsarbejdere / vikarer
Kopenhagen Diagnostik, som er en del af Kopenhagen Fur, søger medarbejdere til tidsbegrænset ansættelse i perioden september-oktober 2015 og ca. 3-4 mdr. I Diagnostik modtages og analyseres årligt ca. 5.000.000 blodprøver fra mink. Arbejdet er manuelt og vores 3 faste assistenter har travlt. Langt størstedelen af blodprøverne kommer fra september til februar og vi søger derfor 10 nye kolleger i den periode.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
DSHwood A/S søger logistikelev
Firma: DSHwood A/S / Stilling: Logistikelev
DSHwood søger en dynamisk og udadvendt person, der trives med at arbejde i en udfordrende og varieret hverdag i et internationalt og travlt miljø i en dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en del, af et velfungerende team. Det forventes at du er ansvarsbevidst, udviser gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt. Dette krydret med et godt humør og godt købmandsskab så er du på rette vej.

Postnr. / By: 7000 Fredericia
TransCargo A/S søger speditørelev med tiltrædelse snarest muligt
Firma: TransCargo A/S / Stilling: Speditørelev
Speditørelev søges til TransCargo A/S i Brøndby. Du skal kunne lide at kommunikere med mange mennesker. Du får stor indflydelse på din hverdag og bliver en del at et godt arbejdsklima. Ansøgningsfrist: Snarest muligt!

Postnr. / By: 2605 Brøndby
Scanavo A/S søger kontorelev
Firma: Scanavo A/S / Stilling: Kontorelev
Spændende elevplads med fokus på internationalt salg og projekt koordinering. Har du lyst til at arbejde med nogle af de største film og spil producenter? Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til top motiveret team hos vores søsterselskab Scanavo A/S.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
Scanavo A/S søger økonomielev
Firma: Scanavo A/S / Stilling: Økonomielev
Interesserer du dig for kreditor og debitor området? Vil du trives i et ungt og dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Og har du interesse i en fremtidig karriere i en international virksomhed? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Scanavo A/S´ regnskabsteam.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
Style Butler A/S søger salgs- og kundeserviceelev
Firma: Style Butler / Stilling: Salgsassistentelev

Style Butler en mindre modevirksomhed hvor du vil være involveret i og tæt på rigtig mange spændende områder i virksomheden. Vi er i en forrygende god udvikling på stort set alle de markeder vi er repræsenteret i. Du skal arbejde på vores kontor i København hvor vi har vores salg og marketing kontor for Europa.

Postnr. / By: 2100 København S
WhiteAway.com søger e-handelselev
Firma: WhiteAway.com / Stilling: e-handelselev
Hos WhiteAway.com har vi fortsat travlt med at udvikle vores position på internettet. Derfor søger vi nu en energisk og selvstændig e-Handelselev med fokus på logistik. Som vores nye elev bliver du en vigtig del af en hektisk hverdag i det team, der har ansvar for at give vores kunder den bedste oplevelse og samtidig optimere forretningen

Postnr. / By: 8240 Risskov
Ergoterapeutforeningen søger økonomielev
Firma: Ergoterapeutforeningen / Stilling: Økonomielev
Har du en god regnskabsmæssig forståelse? Som økonomielev hos Ergoterapeutforeningen får du afprøvet dine evner inden for alt fra daglig bogføring, finansbogholderi til årsregnskab. Målet er, at du hver dag skal lære noget, så du hurtigt flytter dig og oplever, at du bidrager til løsningen af opgaverne i afdelingen.

Postnr. / By: 1358 København K
Seafood Action Center A/S søger logistikelev
Firma: Seafood Action Center A/S / Stilling: Logistikelev
Seafood Action Center A/S søger dygtig logistikelev i Middelfart
Nogle af dine daglige arbejdsopgaver vil være at tilrettelægge og koordinere import- og eksport af vores produkter og leveringer fra A-B og planlægge transporter rundt i Europa.

Postnr. / By: 5500 Middelfart
Brødrene A&O Johansen A/S søger handelselev til Haderslev/Aabenraa
Firma: Brødrene A&O Johansen A/S / Stilling: Handelselever
En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere og sågar direktører. Hvor højt du ender, ved ingen endnu. Men én ting er sikkert: Du får et godt springbræt hos AO. 

Postnr. / By: 6100 Haderslev
Sapa Precision Tubing Tønder A/S søger trainees
Firma: Sapa Precision Tubing Tønder A/S / Stilling: Trainees
Vi søger 2 friske trainees til Sapa Precision Tubing Tønder A/S. Vi er markedsførende leverandører af præcisionsstrukne rør og kendt for at have fokus på sikkerhed, kvalitet, innovation og service. Du bliver en del af en international koncern, hvor du får egne kunder og ansvarsområder.

Postnr. / By: 6270 Tønder
SODEMANN A/S søger handelselev
Firma: SODEMANN A/S / Stilling: Handelselev
SODEMANN A/S i Aarhus søger en engageret elev, som efter HHX ønsker at fuldføre den 2-årige handelsuddannelse. Vi søger dig, som er ambitiøs og vil noget med din uddannelse. Du vil få en god og praktisk uddannelse, hvor du får mulighed for, i praksis, at opleve erhvervslivet og afprøve noget af den læring du har opnået på skolen.

Postnr. / By: 8240 Risskov
Bin2Bil søger salgselev til reservedele
Firma: Bin2Bil / Stilling: Reservedelselev
Drømmer du om en karriere inden for bilbranchen? Vi søger en dygtig salgselev til salg af reservedele hos Bin2Bil i Holbæk. Som elev får du udfordrende opgaver og bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med 65 kolleger, hvor humøret er højt.

Postnr. / By: 4300 Holbæk
JP/Politikens Hus søger økonomielever
Firma: JP/Politikens Hus / Stilling: Økonomielever
Er du vores nye økonomielev?
JP/Politikens Hus søger nye økonomielever med start 1. september 2015. Som økonomielev vil du få en 2-årig uddannelse i et spændende bladhus på Rådhuspladsen i København.

Postnr. / By: 1785 København V
Hunkemöller søger salgselever i hele landet
Firma: Hunkemöller Danmark A/S / Stilling: Salgselever
Hunkemöller søger nye salgselever i løbet af 2015
Som salgselev hos Hunkemöller vil du være del af Nordeuropas førende lingeri brand. Du vil komme til at arbejde i en butik som konstant ændrer varesortiment og udtryk. Du vil blive del af et dynamisk team og få ansvar efter oplæring. Du vil være sporet ind på en karriere med masser af muligheder – måske er du en kommende butiksbestyrer!

Postnr. / By: Hele landet


Elev i Dansk Supermarked

Copyright © elevportalen.dk - All Rights Reserved.

CMS & Professionelt Webdesign.