FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Vind et EF-legat på op til 25.000 kr. til din drømmerejse. Oplev verden, bliv klogere på dig selv, og styrk dit CV

EF er verdens største private uddannelsesorganisation. Hvert år hjælper vi tusindvis af unge mennesker med at opleve verden, få nye venner, udvikle deres kompetencer, og styrke deres CV gennem udlandsophold.

Du kan skræddersy dit ophold med EF, så det passer til netop dig, dine ønsker, og dine mål. Du kan vælge mellem 50 destinationer, 10 sprog, og over 150 forskellige programmer. Du kan, blandt andet, lave frivilligt arbejde, tage karrierekurser, tag et praktikophold i udlandet, forbedre dit forretningsengelsk, eller meget mere.

Vælg det kursus, som er det rette for dig. Hos EF tror vi ikke på, at der kun er én måde at lære sprog på. Derfor tilbyder vi sproglæring, som passer til den enkelte. Med opstart hver mandag og kurser som kan vare alt fra 2 - 52 uger, vælger du selv længden og intensiteten af dit kursus sammen med valgfag efter interesse.

EF Intensivt kursus

Med det intensive sprogkursus opnår du størst fremgang under dit udlandsophold. Kurset kan anbefales til seriøse studerende, der særlig har brug for at lære et sprog af faglige grunde. Vores strukturerede pensum omfatter 32 lektioner om ugen (samlet undervisning er 21 timer og 20 min.). Du bliver fortrolig med at bruge sproget i både skrift og tale.

Vores almene sproglektioner udvikler både din grammatik og dit ordforråd, mens de projektbaserede lektioner forbedrer dine kommunikative evner. Vores intensive kursus tilbyder det maksimale antal af valgfagslektioner (SPIN) for at sikre, at du opnår dine mål med succes. Valgfagslektionerne fokuserer bl.a. på sprogkundskaber, professionel udvikling, kultur, kunst, eksamens- eller universitetsforberedelse og kan tages via klasseundervisning og online.

Læs spansk og arbejd frivilligt i Costa Rica:

En utrolig populær destination blandt EF elever også der gerne vil lære spansk bland noget af verdens smukkeste natur som er af største betydning for Costa Ricas beboere. Det store fokus på økoturisme skaber også nogle fantastiske muligheder for dig der drømmer om også at pryde dit CV med frivillig erfaring.

Eksempler på frivilligt arbejde i Costa Rica:

  • Wildlife rescue and rehabilitation
  • Social work with children and teens
  • Community food programs

Praktikophold I Frankrig:

Ved hjælp af klasseundervisning, kan du forbedre dine sprogfærdigheder og lære at skrive et CV, samt udvikle din interviewteknik. Efter undervisningen træner du dine nye sprogfærdigheder med ulønnet deltidsarbejde i en virksomhed. Du udvikler fagspecifikke sprogfærdigheder og høster værdifuld, international erhvervserfaring. Ved afslutning af programmet modtager du et EF Praktikbevis.

Forretningsengelsk i Miami Beach

Få værktøjer og opnå færdigheder i virksomhedslære, alt mens du får en solid forståelse for virksomhedsprincipper. Der bliver undervist ud fra tidssvarende og autentiske læringsværktøjer, fra både den virkelige verden og case-studier.


Sted

EF Education First
Trommesalen 7
1614 København

Ansøg om et EF-legat!



Find vej

.

Om EF Education First

Hos EF Education First tror vi på, at verden bliver et bedre sted, når mennesker forsøger at forstå hinanden. Siden år 1965 har EF hjulpet millioner af mennesker med at se nye steder, opleve nye kulturer og lærer nye fænomener om verden og om dem selv.

Vores eksperimenterende læringsprogrammer - fokuseret på sprog, rejser, kulturel udveksling og uddannelse - hjælper med at gøre drømme til virkelighed for mennesker i alle aldersgrupper og nationaliteter.

Er du interesseret i at vide mere om vores læringsprogrammer? Besøg vores programmer her eller bestil en gratis brochure direkte til din mail.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®