Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Stoff & Stil - Sønderborg

Bliv butikselev i Stof & Stil


Går du med detaildrømme i maven, elsker du nærværende kundeservice, og kan du se dig selv være en del af vores kreative univers?

STOFF & STIL søger en ny elev, der elsker at give den bedste service, har en sælger gemt i maven - og som brænder for vores kreative univers, hvor vi skaber de bedste rammer for kunders DIY-projekter og designdrømme. Helst fra den 1. august – men vi venter gerne på den helt rette!

Hverdagen

Det skal være sjovt og inspirerende at være i en STOFF & STIL butik. Ikke bare for kunderne, men også for dig, som arbejder der - og vi lover, at der venter dig en spændende rejse, hvis du bliver elev hos os. Du bliver oplært i salg og service, lagerstyring og visuel merchandise, og derudover kommer du til at indgå i et stærkt team på 40 medarbejdere, som har ansvaret for, at butikken altid er indbydende og fuld af inspiration.

Dig i STOFF & STIL

Det ene øjeblik hjælper du vores kunder ved klippebordet - det næste styrter du efter en dame, der har glemt sine varer. Derefter hjælper du en kollega med en udstilling, får dernæst øje på en ting eller to, der skal forbedres i butikken, eller måske hjælper du en kunde med et tip, der gør et krea-projekt helt unikt. Der er altid gang i den i vores butik - og det vigtigste er, at du brænder for at hjælpe, har et positivt livssyn, er arbejdsom og trives i et travlt miljø. Du kan være kreativ, nørdet med detaljer, storsnakkende eller lidt stille i det, men frem for alt elsker du bare at få folk til at føle sig rigtig godt tilpas.

Det vigtige - skolen

IInden du starter på et elevforløb, skal du have bestået en HG2, Grundforløb 2, HHX med uddannelsesspecifikt fag inden for detail eller STX, HF eller HTX suppleret med 10 ugers kursus. Du laver en uddannelsesaftale med STOF & STIL på 2 år, hvor størstedelen af din oplæring sker i butikken sammen med dine kolleger og din oplæringsansvarlige. Der er 8 ugers skoleophold i forløbet på den nærmeste uddannelsesinstitution i dit område, og opholdet bliver afsluttet med en fagprøve. Under hele forløbet vil vi gøre vores allerbedste til, at du får en stærk og spændende uddannelse inden for detail. Hvem ved, måske er du en kommende butikschef?

Butikken

Vores butik er ca. 800 m2 og fyldt med metervarer, garn og hobbyartikler til den kreative kunde. Vi har en travl og aktiv hverdag, hvor vi vejleder og servicerer vores talrige kunder. Dine kolleger har alle et godt humør, er initiativrige og brænder for STOFF & STIL

Lønnen

Som salgsassistentelev får man løn under sin uddannelse. Du vil få udbetalt elevløn iflg. overenskomsten under hele din uddannelse. Derudover kan du købe varer i vores butikker til fordelagtige personalepriser.

Ansøgningsfrist 05. juli 2020

Det altafgørende - ansøgningen

Hvis du stadig tænker, at en elevplads i STOFF & STIL lige er dig, så glæder vi os helt vildt til at høre fra dig.. Du kan også sende en ansøgning straks ved at søge via vores rekrutteringssystem ved at benytte knappen ANSØG NU. Uddannelsesstart er 1. august 2020

Ved spørgsmål kontakt butikschef Pia Hohmann 20592024.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Stoff & Stil
Nørrekobbel 21
6400 Sønderborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. juli 2020
Tiltrædelse: 1. august 2020

Kontakt

Butikschef Pia Hohmann  tlf. 20592024
 .

Om Stoff & Stil

STOFF & STIL er en international, danskejet familievirksomhed i vækst, som tilbyder vores kunder et unikt, kreativt univers inden for metervarer, design, syning og hobby – både i vores butikker og webshop. Som virksomhed er vi gode til at samarbejde på tværs af afdelingerne i koncernen, og vi går højt op i at udvikle vores medarbejderes faglighed og lade dem udfolde sig kreativt inden for deres område. Det tror vi nemlig på, at vi får de mest engagerede medarbejdere af. Vi arbejder desuden målrettet med CSR og har et stødt stigende fokus på bæredygtighed.

Hos STOFF & STIL bliver du med andre ord del af en kreativ, ansvarsbevidst og kvalitetsbevidst virksomhed med passionerede kolleger, der vil gå den ekstra mil for kunden, hinanden og de forretningsmæssige målsætninger.

Mere fra Stoff & Stil

Kom tættere på os 


  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere