FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Mediq Danmark A/S, Brøndby - Elev 2020

Logistikelev til Supply Chain og Supply Planning


Logistikelev

Har du allerede en god fornemmelse for ”en god handel” og drømmer du om at uddanne dig indenfor Supply Planning (indkøb) og kunne følge varernes gang i grossistleddets Supply Chain til forbrugeren? Vi søger Supply Planning og logistikelev med tiltrædelse 1. september 2020. Som elev får du mulighed for at kickstarte din karriere i en international virksomhed, som en del af et professionelt team af Supply Planners og Supply Chain Specialists. Vi tilbyder dig en bred og solid basis handelsuddannelse indenfor Supply Planning (indkøb) og Supply Chain (logistik). Vi søger en elev, der er hhv. i Supply Chain og i Supply Planning i turnus, så man kommer hele vejen rundt i Supply Chain.

Vi tilbyder

En til tider hektisk hverdag med mange udfordringer indenfor alle aspekter af Supply Chain; Planning, Development & Warehouse. Som elev vil du få en meget bred kontaktflade såvel eksternt med leverandører som internt med kolleger på tværs af Mediq Danmark. Arbejdsopgaverne vil primært bestå i; 

Supply Planning: 

  • Ordreindtastning via indkøbssystem 
  • Afvigelsesbehandling 
  • Daglig leverandørdialog 
  • Ordrebehandling / håndtering 
  • Daglig dialog med salg og Customer Service 
  • Faktura kontering 

Supply Chain; Development:

  • Front-office opgaver for lagerledelsen 
  • Booking af eksportforsendelser 
  • Rapportering af daglige KPI’er 
  • Vedligeholdelse af lager masterdata 
  • Solidt driftsmæssigt kendskab og berøring med lagerdriften (Inbound & Outbound)

Kvalifikationer

  • EUX, EUD eller HHX med fem ugers brancherettet forløb (elever bør selv tjekke, at man besidder adgangsgivende uddannelse, forud for ansøgning)
  • Kan kommunikere på alle niveauer og har solide sprogkundskaber; taler og skriver flydende dansk samt engelsk på godt niveau
  • Er målrettet, tager initiativ og trives med at arbejde selvstændigt
  • Omgængelig, og naturligt udadvendt med en løsningorienteret tilgang til arbejdet i hverdagen med naturligt overblik

    Ansøgningsfrist

    Er du interesseret? Så send hurtigst muligt din ansøgning til Mediq Danmark pr. mail via ansøgningslinket (skriv: ”Elev” i emnefeltet) og vedlæg motiveret ansøgning samt CV; fortæl lidt om dig selv som person og hvad du forventer af din uddannelse de næste to år. Ansøgningsfrist er d. 15. august 2020. Vi tager løbende kandidater ind til samtale og glæder os til at høre fra dig.
    Spørgsmål bedes rettes til Demand & Supply Planning Manager, Flemming Søvig, på mail: Flemming.Sovig@mediq.com 

    Vores domicil og warehouse er beliggende på Kornmarksvej 15 i Brøndby, centralt for både motorvejsnettet og offentlig transport.

    Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


    Sted

    Mediq Danmark A/S
    Kornmarksvej 15-19
    2605 Brøndby

    Praktisk

    Ansøgningsfrist: 15. august 2020
    Tiltrædelse: 1. september 2020

    Kontakt

    Demand & Supply Planning Manager, Flemming Søvig
    Flemming.Sovig@mediq.com



    .

    Om Mediq Danmark A/S

    MEDIQ DANMARK er en del af den private equity ejede koncern Mediq Group, som har aktiviteter i 13 europæiske lande med hovedsæde i Holland og godt 2500 medarbejdere.I Danmark er Mediq den største leverandør til sundhedssektoren af medicinsk udstyr og samarbejder med hospitaler, plejehjem, hjemmesygeplejen, speciallæger og almen praksis, klinikker og virksomheder. Til private leveres fortrinsvis efter aftale med kommuner i henhold til Serviceloven.  

    Mere fra Mediq Danmark A/S

    Kom tættere på virksomheden


    Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

    () På lager
      Gem til senere

    Manager Trainees

    Sæt gang i din lederkarriere i Matas

    Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

    Shippingelever

    Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

    Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

    elever

    GRIB CHANCEN - Matas søger elever

    Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

    Elektrikerlærlinge

    TDC NET søger elektrikerlærlinge

    Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
    I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

    Følg ELEVPORTALEN.DK

    RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

    © 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®